Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • duhafe
    Katılımcı
    • 19 Nisan 2008
    • 112

erbos hakkındayorum alabilirmiyiz

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

Murat hocam GSDHO yavaş yavaş yoluna devam ediyor ne dersiniz. Olumsuz bişiy görünüyormu sizin gözünüzle.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili Murat Erişken, ben fransız kaldım olaya, beni de bilgilendirseniz sevinirim.Müsait bir yerden girmek ve çıkıver şuradan denilince çıkmak istiyorum..sevgiyle..
        hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Murat hocam GSDHO yavaş yavaş yoluna devam ediyor ne dersiniz. Olumsuz bişiy görünüyormu sizin gözünüzle.
        Takip Listemizde bulunan, OZFIN, SNGYO, DGATE ve GSD Holding hisseleri bugün yüzümüzü güldürmeyi başardılar. Hisseler teknik açıdan halen yükseliş potansiyeline sahipler ve fazla primli değiller. Bundan sonrada takip etmeye devam ediyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          erbos hakkındayorum alabilirmiyiz
          Erbos ucuz konumunu koruyor zamanı gelince o da çıkışını yapacaktır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Erbos ucuz konumunu koruyor zamanı gelince o da çıkışını yapacaktır.
            Bu hafta erbosta bir hareket bekliyorum. 6,45 - 55 aralığı hacim istiyor. Sanırım birileri bu işi yapacak.

Yorum

• xrelated
              Seyirci Üye
              • 13 Mayıs 2008
              • 41

hocam teşekkürler.. yarın cesaret edip gireceğim inşallah.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

ERBOS - HAFTALIK

6,55 seviyesi benim için ilk kıstas. Geçilmesi gerekir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

GSD HOLDİNG
                  Kapanış seviyesine dikkat. Geçilirse 1,5 seviyesi hedef olarak seçilebilir.

Yorum

• mustafa71mustafa
                    Bağımlı
                    • 19 Nisan 2008
                    • 819

hocam silver hakkında ne dusunuyorsunuz? tskler...
                    MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                    Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bugün teknik görünümünden dolayı 0,88 - 0,89 alım 0,92 satım yaptım. Açıkçası yüklü kademelere aldandığım için çıktım. Bugün görülüyor ki Denizin işini ben sattıktan sonra tacirler götürmeyi başarmış. 0,94 seviyesi %23,6 lık fibo direncine denk geliyor. Yarın açılışta bu seviyeyi geçeceğini düşünüyorum. Fakat önünde 1 YTL psikolojik direnci mevcut. Oyuncuların istedikleri seviyelere çıkartmamaları için hiçbir sebepleri yok. Fakat yine de olası yükselişlerde 1 - 1,07 ve 1,2 seviyelerini direnç olarak kullanacaklarını düşünüyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

KUTPO'lar hakkında Bilgi;

Şuan bizim gibi fazla pozisyonu olmayan yatırımcılar sadece KUTPO veya KutpoY taşımakta. Ayrıca yüksek fiyatlardan almış olarak taşımakta. Fakat özellikle bölünmeden önce hissede yüklü miktarda pozisyon alan büyük yatırımcıların şu anda 10 birim Yeni 1 Birim ise eski hisseleri bulunmakta. Dolayısı ile birleşme esnasında portföylerinde bulunan eski hisselerin bu büyüklere pek te etkisinin olmayacağını düşünmelisiniz. Örnek olarak.

1000 YTL'lik yeni hissesi olan bir kişi; bu hisselerden %20 kazanç sağlasa bir 1200 YTL'si olur. Aynı kişinin 100 YTL lik eski hissesi olduğuna göre bu hisselerden %50 zarar yazsalar sadece 50 YTL zararları olur. Diğer yenilerden 200 YTL kar ettiklerine göre toplamda 150 YTL kar etmiş olurlar. Bu hesap doğru bir hesaptır. Yarın sabah itibariyle bir birleşme gerçekleşmiş olsa 2,8 fiyattan birleşme fiyatı gerçekleşir. Bu durumda Birleşme fiyatı buna yakın durumlarda yeni hisse fiyatına %10 - 15 civarında bir artı katkı sağlar.

Dolayısı ile büyüklerin bugüne kadar yaptığı işlemlerde maliyetleri önemlidir. Farzedinki 2,50 seviyesinden bu hissenin yenisini aldınız. Adamlar hisse fiyatını 2,1 lu seviyelere çektiler. Budurumda birleşme fiyatı 2,5 civarı olur ki siz bu işten hiçbirşey kazanmazken adamlar al-sat ve maliyetlerine göre karda olurlar. Son noktayı da şu anda koyuyorum. Hissede pozisyon alan kişiler bu hisseleri çok uzun süreden beri ve çok düşük maliyetli olarak tutuyorlar. Bu yüzden kesinlikle bu işten zararlı çıkacaklarını düşünmüyorum.

Yorum

• mustafa71mustafa
                          Bağımlı
                          • 19 Nisan 2008
                          • 819

mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

murat hocam tesekkurler...
                          Masallah Financerde,muhendiste burada her yerdesin....
                          sağolasın....
                          MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                          Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• financer
                            Bağımlı
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 128

KUTPO'lar hakkında Bilgi;

Şuan bizim gibi fazla pozisyonu olmayan yatırımcılar sadece KUTPO veya KutpoY taşımakta. Ayrıca yüksek fiyatlardan almış olarak taşımakta. Fakat özellikle bölünmeden önce hissede yüklü miktarda pozisyon alan büyük yatırımcıların şu anda 10 birim Yeni 1 Birim ise eski hisseleri bulunmakta. Dolayısı ile birleşme esnasında portföylerinde bulunan eski hisselerin bu büyüklere pek te etkisinin olmayacağını düşünmelisiniz. Örnek olarak.

1000 YTL'lik yeni hissesi olan bir kişi; bu hisselerden %20 kazanç sağlasa bir 1200 YTL'si olur. Aynı kişinin 100 YTL lik eski hissesi olduğuna göre bu hisselerden %50 zarar yazsalar sadece 50 YTL zararları olur. Diğer yenilerden 200 YTL kar ettiklerine göre toplamda 150 YTL kar etmiş olurlar. Bu hesap doğru bir hesaptır. Yarın sabah itibariyle bir birleşme gerçekleşmiş olsa 2,8 fiyattan birleşme fiyatı gerçekleşir. Bu durumda Birleşme fiyatı buna yakın durumlarda yeni hisse fiyatına %10 - 15 civarında bir artı katkı sağlar.

Dolayısı ile büyüklerin bugüne kadar yaptığı işlemlerde maliyetleri önemlidir. Farzedinki 2,50 seviyesinden bu hissenin yenisini aldınız. Adamlar hisse fiyatını 2,1 lu seviyelere çektiler. Budurumda birleşme fiyatı 2,5 civarı olur ki siz bu işten hiçbirşey kazanmazken adamlar al-sat ve maliyetlerine göre karda olurlar. Son noktayı da şu anda koyuyorum. Hissede pozisyon alan kişiler bu hisseleri çok uzun süreden beri ve çok düşük maliyetli olarak tutuyorlar. Bu yüzden kesinlikle bu işten zararlı çıkacaklarını düşünmüyorum.

Murat kardeşime sonuna kadar katılıyorum.

Çok güzel açıklamış.

Dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Atı alan, FMIZP örneğinde olduğu gibi zaten Üsküdar ı geçti.

Beklenti yaratıp yeni hisseleri satmaya çalışıyorlar.

Bol kazançlar...
                            [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• ayer
                              Katılımcı
                              • 29 Şubat 2008
                              • 77

üstad,pınarsu'nun grafiğine bir bakabilirmisin?teşekkürler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

Bu hafta erbosta bir hareket bekliyorum. 6,45 - 55 aralığı hacim istiyor. Sanırım birileri bu işi yapacak.

xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hocam teşekkürler.. yarın cesaret edip gireceğim inşallah.

Hayırlı olsun diyelim şimdiden 6,75 seviyesindeki direncini de geçerse önü açılır. Eksi endekse güzel cevap verdi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information