Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Bu arada düşen endekste bana kazandıran FM İzmit Piston oyuncularına teşekkürlerimi bir borç bilirim.:36_1_13:

Bundan sonra aldığım hisseyi buraya yazmayacam. Bugün teyit ettim birilerinin bana garezi var. :36_1_13:

Yorum

• financer
      Bağımlı
      • 08 Mayıs 2008
      • 128

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu arada düşen endekste bana kazandıran FM İzmit Piston oyuncularına teşekkürlerimi bir borç bilirim.:36_1_13:

Bundan sonra aldığım hisseyi buraya yazmayacam. Bugün teyit ettim birilerinin bana garezi var. :36_1_13:

bende mi öyle yapsam murat kardeşim.

tekfk mi, mipazmı dedik. ikisi de kazandıracak potansiyele sahip hisselerdi.

tekfk da karar kıldım. yerimizde saydık.

keşke papatya falı falan yapsaydım.

veya o pitipiti karemala sepetimi yapsaydım. belki mipaz çıkardı.

şu smiley in gülmesini hiç beğenmiyorum ama yine onu koyucam yazımın sonuna.

:36_1_13: :36_1_13: :36_1_13:
      [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• borsa
        Yeni üye
        • 22 Temmuz 2008
        • 7

Afyon hakkında görüşünüzü alabilir miyim?Teşekkürler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

borsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Afyon hakkında görüşünüzü alabilir miyim?Teşekkürler
          Afyon teknik olarak güzel bir grafiğe sahip. Hem günlük hem de haftalık grafik verileri güzel. 1000 YTL seviyesi geçildiği takdirde yatay giden seyrini değiştirecektir. Yeni bir yükseliş trendi başlaması için 1000 YTL seviyesinin geçilmesi gerekli. Grafiğini ilk gördüğümde tamam yarın alacağım hisse dedim.

Fakat haberlerini incelediğimde aşağıda verdiğim haberi gördüm. Bana göre yanlış yorumlamıyorsam eğer, 4 Ağustosta genel kurul toplantısı var. Pek takip etmedim ama hisse değişiminden dolayı çağrı durumu mevcut. Şimdi gelelim olasılıklara Tahminimce şirket iki ihtimalden birisinde çağrı muğafiyeti için SPK ya başvuracak. Yada çağrı fiyatını belirleyerek SPK'dan onay isteyecek. Eğer ilk ihtimal gerçekleşirse spk'nın cevabında bu isteğin reddi mümkün. Böyle bir durumda bu, PD/DD değeri 2,09 olan hisse fiyatına olumsuz yansır. Eğer bir çağrı fiyatı belirlenirse bunun da bulunduğu seviyelerden çok aşağılarda olacağını düşünüyorum.
          :36_1_13: Dolayısı ile bana göre belirsizliklerle dolu bir süreç var önünde. Ne kadar teknik açıdan iyi olsa da.

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.'nin 15.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimiz Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı alınan Yönetim Kurul Kararı uyarınca aşağıda belirtilen gündemi görüşmek üzere 04.08.2008 tarihinde saat : 11.00'de Pakpen Plaza, Halk Sokak, No:40-44 Sahrayıcedid, Kadıköy, İstanbul adresindeki şirket merkezinde yapılacaktır. Gündem 1.Açılış ve divan teşekkülü, 2.Toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda divana yetki verilmesi, 3.Ciments Français'nin Şirketimiz'de sahip olduğu ve Şirketimiz sermayesinin ve oy haklarının %76,51'ini temsil eden hisselerin OJSC Holding Company Sibirskiy Cement'e veya, OJSC Holding Company Sibirskiy Cement tarafından kontrol edilmesi kaydıyla, İstanbul Çimento Yatırımları A.Ş.'e devredilmesi hususunun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV No:8 sayılı Halka Açık Anonim Ortaklıklar Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 17. maddesi 3. fıkrasının 2. bendi uyarınca Genel Kurulun onayına sunulmasına, 4.Dilek ve temenniler. " Vekaletname örneği ekte yayınlanmaktadır.
          Last edited by Mur@T_ERISKIN; 31 Temmuz 2008, 21:21.

Yorum

• BAYTAR38
            Yeni üye
            • 22 Mayıs 2008
            • 3

hocam dyhol de 1,75 maliyetliyim sence nerde dur demeliyim.

Yorum

• serdinc35
              Aktif
              • 23 Nisan 2008
              • 294

hocam yarın için ne önerirsiniz. Teşekkürler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

BAYTAR38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam dyhol de 1,75 maliyetliyim sence nerde dur demeliyim.
                DYHOL'ün durduğu yer neresi olursa orada dur demelisiniz. Hissede şu an için ilk 5 e göre 15 günde 6 milyon, 1 ayda ise 9,6 milyon para girişi var. Eğer para çıkışı ile düşüş emareleri görülürse bu çıkış için kullanılabilir. İlk direnci 2,25 bir sonraki güçlü direnci ise 3 YTL seviyesinde Ben açıkçası ilk direnci pek tınlamayacağını düşünüyorum.:36_1_13:

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

***sngyo*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s.
                  Ile Ilgili Olarak Efg Istanbul Menkul Degerler A.s.`den Gelen Yazi; 29.07.2008 Tarihinde Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s. Hisseleri Ile Ilgili Olarak 4.3980 Ytl Fiyat Araligindan 118.247 Adet Alis Islemi Autonomy Master Fund Ltd. Ortakliginca Gerceklestirilmistir. ***sngyo***

***sngyo*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Ahmet Celik`den Gelen Yazi:
                  29.07.2008 Tarihinde Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s. Hisseleri Ile Ilgili Olarak 4,40/4,48 Fiyat Araligindan 70.000 Adet Alis Islemi Tarafimca Gerceklestirilmistir. ***sngyo***

***SNGYO*** SINPAS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
                  ILE ILGILI OLARAK EFG ISTANBUL MENKUL DEGERLER A.S.`DEN GELEN YAZI; 28.07.2008 TARIHINDE SINPAS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSELERI ILE ILGILI OLARAK 4.40 YTL FIYAT ARALIGINDAN 109.162 ADET ALIS ISLEMI AUTONOMY MASTER FUND LTD. ORTAKLIGINCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***SNGYO***

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

58, 29.07.2008 08:31:34, YABANCI GAYRIMENKUL SIRKETLERI SINPAS`IN KAPISINI CALDI - REFERANS
                    REFERANS GAZETESININ HABERINE GORE; YABANCI GAYRIMENKUL SIRKETLERI SINPAS`IN KAPISINI CALDI

GAZETEDE KONUYA ILISKIN OLARAK BUGUN YAYINLANAN HABER SOYLE: ` IRAN`DAN KATAR`A, BELARUS`TAN TURKI CUMHURIYETLERI`NE KADAR BIRCOK ULKE GAYRIMENKUL YATIRIMLARINDA ISBIRLIGI ICIN SINPAS GRUBU`NUN KAPISINI CALIYOR. GECEN HAFTA ARALARINDA BAYINDIRLIK BAKANI`NIN DA BULUNDUGU IRANLI BIR HEYET VE BELARUSLU IS ADAMLARIYLA BIRARAYA GELEREK ELE ALACAKLARI PROJELERIN DETAYLARINI KONUSAN SINPAS, KATAR`IN EN BUYUK GAYRIMENKUL YATIRIM SIRKETI BARVA ILE DE ORTAKLIK KURDU. GRUP, IRAN, BELARUS, KATAR VE TURKI CUMHURIYETLER`DEKI YATIRIMLARINI SINPAS YAPI ENDUSTRISI CATISI ALTINDA YAPACAK. IRAN, BELARUS VE KATAR`LI SIRKITLERLE YURUTTUKLERI PROJELER HAKKINDA BILGI VEREN SINPAS YAPI YONETIM KURULU UYESI AHMET CELIK, `IRANLI HEYETLE YAPTIGIMIZ GORUSMELERDE DE
                    IRAN`DA GAYRIMENKUL PROJELERI GELISTIREBILME IMKANLARINI DEGERLENDIRDIK. BELARUSLU ISADAMLARIYLA DA GAYRIMENKUL PROJELERI GELISTIRMEK ICIN ISTANBUL`DA GORUSMELER GERCEKLESTIRDIK. AYRICA BELARUS`TA, BUYUK BIR SERAMIK FABRIKASI KURMAK ICIN ON ARASTIRMA YAPIYORUZ. KATARLI GAYRIMENKUL SIRKETI BARVA ILE ZEYTINBURNU`NDA SATIN ALDIGIMIZ TOKI ARAZISINDE PROJE GELISTIRECEGIZ. PROJENIN
                    AYRINTILARI HENUZ NETLESMEDI AMA OTEL YADA ALISVERIS MERKEZI YAPILABILIR` DEDI. BUGUNE KADAR KENDI ARAZILERI UZERINDE YA DA KAT KARSILIGI ALDIKLARI YERLERDE PROJE GELISTIRDIKLERINE DIKKAT CEKEN CELIK, BUNDAN SONRAKI STRATEJILERININ TAAHHUT ISI YAPMAK DEGIL, KENDI PROJELERINI GELISTIRMEK OLDUGUNU ANLATTI. CELIK, YURTDISINDA DA BU STRATEJIYLE KENDI PROJELERINE IMZA ATACAKLARINI IFADE ETTI. AHMET CELIK, SINPAS GRUBU BUNYESINDE SERAMIK, CELIK, MADENCILIK, ASANSOR GIBI ALANLARDA FAALIYET GOSTEREN SIRKETLER BULUNDUGUNU, ANA FAALIYET KONULARININ ISE INSAAT OLDUGUNU BELIRTTI. CELIK, 2007 YILINDA KONUT GELISTIRME FAALIYETLERINI GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI`NA (GYO) DONUSTURDUKLERINI, SINPAS YAPI CATISI ALTINDA ISE INSAAT YAPIM VE TICARI GAYRIMENKUL GELISTIRME FAALIYETLERINE DEVAM ETTIKLERINI KAYDETTI. SINPAS YAPI`NIN GELISTIRDIGI TICARI GAYRIMENKULLERIN 350 BIN METREKARE KIRALANABILIR ALANA SAHIP OLDUGU BILGISINI VEREN CELIK, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERLE BIRLIKTE 650 BIN METREKAREYE CIKACAK OLAN KIRALANABILIR ALAN BUYUKLUGUNU 2012`DE 1 MILYON METREKAREYE ULASTIRMAYI HEDEFLEDIKLERINI SOYLEDI. SUBAT AYINDA IKITELLI`DE DEPOSITE OUTLET CENTER`IN ACILISINI GERCEKLESTIREN SINPAS YAPI, 100 MILYON DOLARLIK YATIRIMLA HALIC`TE
                    HAYATA GECIRDIGI FLATOFIS PROJESINI DE TAMAMLAMAK UZERE. 120 BIN METREKARE INSAAT ALANI UZERINDE 62 BIN METREKARE KIRALANABILIR ALANA SAHIP FLATOFIS`TE, 46 BIN METREKARE OFIS YAPILARINA AYRILIRKEN, 16 BIN METREKARE DE PERAKENDE ALANI BULUNUYOR. PERAKENDE ALANIN 8 BIN METREKARELIK BOLUMUNDE KOCTAS MAGAZASI
                    FAALIYET GOSTERIYOR. FLATOFIS`TE 350 - 1250 METREKARE ARASINDA DEGISEN OFISLERIN METREKARE KIRALAMA FIYATLARI 17 ILE 22 YTL ARASINDA DEGISIYOR. FLATOFIS`TE 50 YILA VARAN UZUN DONEMLI KIRA KONTRATLARIYAPILABILDIGI GIBI, 2-3 GUNLUK GIBI KISA DONEMLI KIRALAMALARADA OLANAK SAGLANIYOR.

SINPAS`IN TURKIYE`DEKI PROJELERI

* ULKER VE AKKOK GRUBU ILE ACIBADEM`DE 182 BIN METREKARELIK ALANDA 600 MILYON DOLARLIK YATIRIMLA KONUT VE ALISVERIS MERKEZI INSA EDILECEK.
                    * ZEYTINBURNU`NDA TOKI`DEN ALINAN ARAZI UZERINDE KARLI BARVA SIRKETI ILE ORTAKLASA OTEL YA DA ALISVERIS MERKEZI PROJESI GELISTIRILECEK.
                    * ZEYTINBURNU`NDA BIR IKI AY ICINDE 30 BIN METREKARELIK KAPALI ALANI BULUNAN 17 MILYON DOLARLIK IS MERKEZI PROJESINE BASLANACAK.
                    * KAGITHANE`DE 23 BIN METREKARE KIRALANABILIR ALANI BULUNACAK, OFIS VE URETIM ALANLARINDAN OLUSAN PROJENIN HAZIRLIK CALISMALARI SURUYOR.
                    * SAMANDRA`DA 18 BIN METREKARE KIRALANABILIR ALANDAN OLUSACAK KARMA PROJEYE BASLANACAK. PROJEYE RUHSATLARIN ALINMASIYLA START VERILECEK.
                    * 6 AY ICINDE IKITELLI ORGANIZE SANAYI BOLGESININ YANINDA 200 BIN METRE ALAN UZERINDE LOJISTIK MERKEZ INSAATINA BASLANACAK.
                    * DIKMEN ANKARA`DA 45 BIN METREKARE ALAN UZERINDE BIR SAGLIK MERKEZI INSAATI GERCEKLESTIRECEK.

-MATRIKS-

Yorum

• BAYTAR38
                      Yeni üye
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 3

teşekkürler hocam

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam yarın için ne önerirsiniz. Teşekkürler.
                        Maalesef öneri yapmıyoruz sn. serdinc35. Genelde yaptığım analizlere ve incelediğim hisselere bakarsanız orta ve uzun vadeli bir yatırım stratejisi belirlemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde daha karlı çıkacağınıza eminim. Bu tür hisselerin de önceki sayfalarda incelemelerini bulabilirsiniz. Hisse alım satım kararı size ait olmalı. Ben direkt olarak şu hisseyi alın diye yönlendirmek istemem. Takip Listesindeki ve münferit zamanlarda buradaki hisseleri inceleyin ve verilen bilgiler ışığında (sadece bu topic değil. Tüm site yada bulabildiğiniz hertürlü kaynak) alım ve satım kararınızı belirleyin.

Size sadece genel olarak şu anda DOW'un %1,5 civarı ekside olduğunu ve yarın bu sonucun IMKB'ye de yansıyabileceğini söyleyebilirim. iyi geceler.

Yorum

• serdinc35
                          Aktif
                          • 23 Nisan 2008
                          • 294

teşekkürler hocam. ben de hem haftasonunun gelişi ile hemde bugünkü alış baskısının yarın düzeltme ile birlikte kar satışlarınn gelmesinin normal olduğunu düşünüyorm.

Yorum

• şahin
                            Katılımcı
                            • 25 Haziran 2008
                            • 69

üstat Tekfen I Bi Yorumlarmisin Saygilar

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              üstat Tekfen I Bi Yorumlarmisin Saygilar
                              Tkfen'i daha önceki sayfalarda yorumlamıştım. Bu yorumlara göre önündeki dirençleri geçmeyi başardı. Kar satışları ve düzeltmeler olsa da, yükseliş devam edecektir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

ERBOS

Bu hisseyi üçüncü kez takibe alıyorum. İlkinde %10 cebe girdi. İkincisinde ise stoploss ile takip fiyatından çıkarıldı. Şimdi Fiyatı daha ucuz. Sadece önünde 6,55 direnci mevcut. Geçerse yükseliş hareket kazanabilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information