Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

Sn. ERİŞKİN,

Zamanlamayı iyi yapamamış, işlerin sıkışık olduğu zamanda ziyaretinize gelmişim.

Öncelikle dualarınızın kabul olduğunu haber vereyim. KAVPA'yı 3.80'den sırtına alan KCHOL bugün 4.40'tan kapanmış.

Gelirken çiçek alırım diye düşünmüştüm ama bu saatte hem mezat kapalı, hem de çiçekçiler tezgahı toplamış. Tablo eklesem çiçeğin yerini tutar mı?

Çalışmalarınızda kolaylık ve başarı dilerim.

-----

(30 Temmuz 2008 Kapanışlarına Göre)

MACD DEĞERİ POZİTİF SEYREDEN HİSSELER (*)

(*) Yön dikkate alınmamıştır.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn. ERİŞKİN,

Zamanlamayı iyi yapamamış, işlerin sıkışık olduğu zamanda ziyaretinize gelmişim.

Öncelikle dualarınızın kabul olduğunu haber vereyim. KAVPA'yı 3.80'den sırtına alan KCHOL bugün 4.40'tan kapanmış.

Gelirken çiçek alırım diye düşünmüştüm ama bu saatte hem mezat kapalı, hem de çiçekçiler tezgahı toplamış. Tablo eklesem çiçeğin yerini tutar mı?

Çalışmalarınızda kolaylık ve başarı dilerim.

-----

(30 Temmuz 2008 Kapanışlarına Göre)

MACD DEĞERİ POZİTİF SEYREDEN HİSSELER (*)

(*) Yön dikkate alınmamıştır.

Sn. Penguen ziyaretinizden büyük bir mutluluk duydum. Çok teşekkür ederim. Ziyaretinizi bundan sonra da esirgemeyin lütfen.

Özellikle KCHOL çok can sıkıcı hareket eden bir hisse ve tahmin ederim ki çoğu kişiyi de bugüne kadar üzmüştür. 2000 yılından bu yana endekse tepkisiz kalmış bir hissenin KAVPA ile birleştikten sonra böyle güzel bir hareket yapması ve hacimle yükselişini teyit etmesi, umarım benden daha çok yatırımcısını sevindirmiştir.

Vermiş olduğunuz listede şu anda portföyümde bulunan hisse de var. İnanın bunu görünce daha da mutlu oldum. Ne kadar macd verilerine göre hazırlanmış olsa da.
      :36_1_13:

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

....

Vermiş olduğunuz listede şu anda portföyümde bulunan hisse de var. İnanın bunu görünce daha da mutlu oldum. Ne kadar macd verilerine göre hazırlanmış olsa da.
        :36_1_13:
        Siz nasıl isterseniz Sn. ERİŞKİN,

Madem memnun kalmadınız. Bundan sonraki ziyaretimde MACiDe'nin yerine MACiT'i getiririm. :36_1_13:
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          şimdi cosar mı piyasalar üstat mallansakmıydık ki acaba
          Ben mallandım ama önemli değil nasılsa çıkmayacak. Endeks hissesi almadık sonuçta.:36_1_13: Ama yarın endeks hisseleriyle beraber açılışta genele yayılan alımlar bekliyorum. Sanırım önüne gelen bir hisseye atlayacak. 44,000 ilk direncimiz, ilk aşamada kısa sürede geçeceğini düşünmüyorum. Yarın açılış yüksek olur, sonra biraz daha yola devam edip duruluruz.

Unutulmaması gerekir. 36,000 - 36,500 e kadar endeks tepkiyle çıkmış olsa da bundan sonrasının (özellikle Dünya borsalarına ters giden günlerdeki yükselişler gösteriyor ki) beklentinin satın alınması olduğunu düşünüyorum. Şimdi şişen portföyleri biraz hafifletmeleri gerekecek. Karlar cebe.:36_1_13:

Yorum

• sio
            Yeni üye
            • 23 Haziran 2008
            • 19

üstadım pimaşın hareketi yakın mı

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Siz nasıl isterseniz Sn. ERİŞKİN,

Madem memnun kalmadınız. Bundan sonraki ziyaretimde MACiDe'nin yerine MACiT'i getiririm. :36_1_13:
              Alemsin üstadım yaaa.:36_1_13:

Bugün kazanamadım yarına kendimi mutlu ediyorum ya ondan.:36_1_13: Memnun kalmam mıı!

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

sio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                üstadım pimaşın hareketi yakın mı

PIMAS
                İlk direncimiz olan 2,3 seviyesi %23,6'lık fibo çizgisini kesiyor. Eğer bu seviye kısa sürede geçilirse ikinci direncimizin test edilmesi çok kolay olacak.
                2,3 üzerinde kapaması iyi olur. Bu durumda pimaş doldururum portföyü.:36_1_13:
                Sayın sio, önceki yazımızda belirtiğimiz gibi. 2,3 seviyesi geçildiği takdirde yukarı hareket daha kolay olacaktır. Bugün geçmesine rağmen o sayılmaz.:36_1_13:

Genel olarak ifade ediyorum ki hisselerde, hisse kapanışlarını baz almak gerekir. Hatta hedef süreniz uzarsa (orta ve uzun vade), bu kapanış değerlerinin de 2 - 3 gün hatta haftalık bazda direnç üzerinde kapanışları gerekir ki, pimaşta bunların hiçbirisi şu anda yok. Benim için kısa vadeli olarak, günlük bir yada iki kapanış yapması yeterlidir. Şu an beklemedeyim.

Yorum

• MalarkyC
                  Yeni üye
                  • 23 Haziran 2008
                  • 43

İyi geceler murat bey
                  yarın için yuklu miktarda DOAS almayı planlıyorum
                  sizin düsünceniz nedir

sitede nöbetci üstat gibisiniz valla)

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

MalarkyC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    İyi geceler murat bey
                    yarın için yuklu miktarda DOAS almayı planlıyorum
                    sizin düsünceniz nedir

sitede nöbetci üstat gibisiniz valla)
                    Teşekkür ederim. İşlerimden ve özel hayatımdan boş fırsat buldukça siteyle ilgilenmeye çalışıyorum. Şu an için 02.00 - 03.00 saatlerine kadar çalışıyorum ve işlerimin hafiflediği zamanlarda siteye yazıyorum.

Yarın için 4 seviyesini bilemem ama 3,76 - 80 seviyesi direnç olacak. Açılış seansıyla artı açar ve üzerinde kalırsa 4 direncini deneyecektir. 4 YTL seviyeleri aynı zamanda %23,6 fibo geri dönüş noktası. Biraz hacim gerekecek geçilmesi için. Geçildikten sonra 4,9 - 5 YTL seviyelerine kadar bir risk görmüyorum. Eğer alım yaparsanız 3,5 seviyesini stoploss olarak kullanmanız olası zararları engelleyebilir. İyi geceler.

Yorum

• aslan
                      Yeni üye
                      • 12 Mayıs 2008
                      • 35

hocam escom hissesini yorumlarmısın. teşekkürler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam escom hissesini yorumlarmısın. teşekkürler.
                        Daha önce yazmıştım. 1,31 seviyesini hacimli geçen hisse, bahsettiğim 1,5 direncine yaklaştıkça zayıfladı ve 1,49 seviyesinden döndü. Tekrar geri geldi. 1,31 şu anda destek olarak çalışacaktır. Üzerinde kaldığı müddetçe tekrar yukarıyı deneyecek potansiyele hala sahip.

Dünkü nurol alımları çok iyiydi. Fakat maalesef bugün dünkü gibi olmadı. Nurol'dan alınan lotlar fazlasıyla Tacirler, Deniz ve Finanstan çıkıldı. Daha önceki takasları incelediğimizde aynı durumu görürüz.

Yorum

• esse
                          Yeni üye
                          • 27 Aralık 2007
                          • 30

Murat bey,
                          Banvit hakkında düşünlerinizi öğrenebilirmiyim? teşekkürler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

esse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Murat bey,
                            Banvit hakkında düşünlerinizi öğrenebilirmiyim? teşekkürler
                            3 seviyesinin hacimli geçillemsi gerekir. 60 dakikalığa kadar tüm göstergeler pahalı konumda ve geri dönüş çabaları mevcut. 60 dakikalık ve günlük grafik olumlu seyrini sürdürüyor. Dolayısı ile kısa sürede bu seviyeyi geçeceğini pek düşünmüyorum. Özellikle de bundan sonra endeksin gevşeyeceğini düşünürsek. 2,76 seviyesi destek konumunu koruyor. Dediğim gibi 3 seviyesi hacimli geçilirse tekrar bir analizini yaparız.

Yorum

• esse
                              Yeni üye
                              • 27 Aralık 2007
                              • 30

3 seviyesinin hacimli geçillemsi gerekir. 60 dakikalığa kadar tüm göstergeler pahalı konumda ve geri dönüş çabaları mevcut. 60 dakikalık ve günlük grafik olumlu seyrini sürdürüyor. Dolayısı ile kısa sürede bu seviyeyi geçeceğini pek düşünmüyorum. Özellikle de bundan sonra endeksin gevşeyeceğini düşünürsek. 2,76 seviyesi destek konumunu koruyor. Dediğim gibi 3 seviyesi hacimli geçilirse tekrar bir analizini yaparız.
                              Çok teşekkür ederim Murat bey,
                              Birde tekfeni sizin belirttiğiniz rakamlarda bekliyordum hisse kafasını kaldırdı.
                              Buralardan maliyet yapalımmı yoksa beklemek dahamı uygun.

Yorum

• şahin
                                Katılımcı
                                • 25 Haziran 2008
                                • 69

murat hocam sngyo hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information