Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • goldcat
    Aktif
    • 14 Şubat 2008
    • 239

Üstad, ozfin ve sngyo imkb nin yükselişinde hiç hareket etmedi. Tekniklerinde bozulmamı var acaba.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Üstad, ozfin ve sngyo imkb nin yükselişinde hiç hareket etmedi. Tekniklerinde bozulmamı var acaba.
      Daha önceki sayfalarda SNGYO'nun teknik olarak düzeltme yaptığını ve bu süre içerisinde bugüne kadar patronları tarafından toplandığını belirtmiştim. Sanırım EFG tarafından yapılan alımlar. Kısa süre içerisinde maliyetlenmeyi düşünüyorum.

OZFIN, sanırım fazla dillendirdik. Bekleyelim bakalım nolacak. Teknik olarak bir bozulma gözükmüyor. Bu seviyelerden sert bir hareket yaparsa şaşırmam.

Yorum

• goldcat
        Aktif
        • 14 Şubat 2008
        • 239

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Daha önceki sayfalarda SNGYO'nun teknik olarak düzeltme yaptığını ve bu süre içerisinde bugüne kadar patronları tarafından toplandığını belirtmiştim. Sanırım EFG tarafından yapılan alımlar. Kısa süre içerisinde maliyetlenmeyi düşünüyorum.

OZFIN, sanırım fazla dillendirdik. Bekleyelim bakalım nolacak. Teknik olarak bir bozulma gözükmüyor. Bu seviyelerden sert bir hareket yaparsa şaşırmam.
        Çok teşekkür ederim. Şuanda ozfin ve sngyo dışında elimde hisse kalmadı. Bunlarda da maliyetim şuanki seviyelerde.Bekleyip göreceğiz. Sağolasın.

Yorum

• financer
          Bağımlı
          • 08 Mayıs 2008
          • 128

Üstad,

TATKS nin temel-teknik neyi varsa herbirşeyciğine bakıvercenmi?

Takasları güzel duruyor, birde hacimsiz düşmüş bugün.

Sanki gıdıklayınca, kacıvercek gibi

Parmaklarına kuvvet, Allah zihin açıklıgı versin
          [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Üstad,

TATKS nin temel-teknik neyi varsa herbirşeyciğine bakıvercenmi?

Takasları güzel duruyor, birde hacimsiz düşmüş bugün.

Sanki gıdıklayınca, kacıvercek gibi

Parmaklarına kuvvet, Allah zihin açıklıgı versin
            Hissede yükseliş sırasında Yat. Fin., düzeltme ve yatay hareket sırasında da EFG mal almış durumda. Genel olarak bir para çıkışı olmamış yani. Yat.Fin.'in alıdığı hisseler Citi'ye virmanlanmış. Takaslar görüldüğü kadarıyla güzel duruyor.

Temel anlamda PD/DD değeri 2,9 üzerinde ve pahalı seyrediyor. Bölündükten sonra özsermayesi ve sermayesi aynı oranda artmış. Fakat dikkatimi çeken uzun vadeli yükümlülüklerin ve dolayısıyla altında bulunan finansal borçları kısa vadeli yükümlülüklere kaymış. Yani bu önümüzdeki dönemde elde edilecek karların büyük bir kısmının borç ödemesine gideceğini gösteriyor. Kötü olanı ise alacakların borçlardan daha az olması. Temel anlamda açıkçası beni pek tatmin etmedi.

Teknik olarak düzeltme hareketi sonucunda 2007 yılında oyalandığı seviyelere çekilmiş ve 3 seviyesini destek yapmış. eğer bu seviye altına sarkarsa kanal desteğine çekilebilir. Açıkçası bugünkü hareket olmasaydı yukarı tepki olabilir diyebilirdim ama şu anda yatay daha mantıklı bir sonuç olur. Yükseliş için öncelikli olarak 3,22 seviyesinin hacimli geçilmesi gerekir.

Genel anlamda %5 citi malını arttırmış ve bekliyor. Bu malı ve elindekileri ne kadar süreliğine unutacağı bence önemli.

Yorum

• financer
              Bağımlı
              • 08 Mayıs 2008
              • 128

eyvallah dostum.

gayet açıklayıcı oldu.

eline sağlık..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

eyvallah dostum.

gayet açıklayıcı oldu.

eline sağlık..
                Noldu marketten TAT Salça mı aldın yoksa :36_1_13: :36_1_13:

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

Yorum

• financer
                    Bağımlı
                    • 08 Mayıs 2008
                    • 128

Noldu marketten TAT Salça mı aldın yoksa :36_1_13: :36_1_13:

ramazana hazırlık yapalım dedik

malum açken insanın canı herşeyi çekiyor

şaka bir yana, bolinger bandı çok daralmış ve dünkü işlem hacminin ancak %15 i gerçekleşerek düşmüş ve deusche son 3 günde 170 bin lot mal almış.

Bunlar dikkatimi çektiği için gıdıklayayımmı diye düşündüm üstad.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

ramazana hazırlık yapalım dedik

malum açken insanın canı herşeyi çekiyor

şaka bir yana, bolinger bandı çok daralmış ve dünkü işlem hacminin ancak %20 si gerçekleşerek düşmüş ve deusche son 3 günde 170 bin lot mal almış.

Bunlar dikkatimi çektiği için gıdıklayayımmı diye düşündüm üstad.
                      Aslında birkaç gündür işlemleri benim de dikkatimi çekiyor. Ama bir türlü güvenemedim. Açıkçası ben hareketi konusunda kararsız kaldım. Şöyle bir bakınca bu gidebilir yada düşebilir diyebiliyorum ama bunda birşey söyleyemedim sana. En azından kısa vade için.:10_5_134v:

Yorum

• financer
                        Bağımlı
                        • 08 Mayıs 2008
                        • 128

Üstad,

Buralardaysan ve müsait oldugun bir vakitte GEREL yorumu alabilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler...

Yorum

• financer
                          Bağımlı
                          • 08 Mayıs 2008
                          • 128

Üstad,

Şimdiden teşekkürler...

üstad,

balık hızlıymış ,elimizden kaçtı.

keske 0 69 dan alsaymısız:(

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Üstad,

Şimdiden teşekkürler...
                            Sanırım tekniği güzelleşmeye başlamış ve ucuz hisselerde genel alımlar olmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de gerel. Dün dikkatimi çekti ama şirketi tanımadığım için herhangi bir girişimde bulunmadım. Temel anlamda kendi kendine yeten bir şirket. Fazla bir karlılığı yok. Üç aylıkta da zarar açıklamış. Haberlerine şöyle kısaca bir göz gezdirdim. Sanırım iş yaptığı alıcılarla bir kaç mahkemelik olayı var ve lehlerine sonuçlanacak bir durum oluşmuş. Bunları kullanarak yukarı bir hareket yapabilir. Tabi şu anki hareketi incelemişsindir eminim tamamiyle teknik açıdan. 0,81 e kadar önü açık.

Yorum

• financer
                              Bağımlı
                              • 08 Mayıs 2008
                              • 128

Sanırım tekniği güzelleşmeye başlamış ve ucuz hisselerde genel alımlar olmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de gerel. Dün dikkatimi çekti ama şirketi tanımadığım için herhangi bir girişimde bulunmadım. Temel anlamda kendi kendine yeten bir şirket. Fazla bir karlılığı yok. Üç aylıkta da zarar açıklamış. Haberlerine şöyle kısaca bir göz gezdirdim. Sanırım iş yaptığı alıcılarla bir kaç mahkemelik olayı var ve lehlerine sonuçlanacak bir durum oluşmuş. Bunları kullanarak yukarı bir hareket yapabilir. Tabi şu anki hareketi incelemişsindir eminim tamamiyle teknik açıdan. 0,81 e kadar önü açık.

VEEE GERELL TAVANNN

Alamadık ama olsun.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

VEEE GERELL TAVANNN

Alamadık ama olsun.
                                Elinde olanlara şiş kebab. Bize de böyle bakmak düşüyor.:36_1_13: Neyse burası IMKB. Burada hisseler ve tavanlar bitmez.:36_1_13:

Yorum

Working...
                                X

Debug Information