ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:36_1_13: Güle güle harcayın sn. ARAGONN. Gevşedi yine ama dediğim gibi iyi bir fırsat verdi. Yine deneyecektir büyük ihtimal. 1,1 geçilmediği sürece buralardayız.
-
Teşekkür ederim Hocam. Sizin sayenizde kazandım. Yoksa nerden bilecektim IBTYOyu. ESCOM alayım diyorum Hocam. Siz ne dersiniz?Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:36_1_13: Güle güle harcayın sn. ARAGONN. Gevşedi yine ama dediğim gibi iyi bir fırsat verdi. Yine deneyecektir büyük ihtimal. 1,1 geçilmediği sürece buralardayız.HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
Tuddf yeni alımlar şmdilik riskli olabilir. Ne demişler tavandaki ve tabandaki hisseye bulaşmayın.:36_1_13: Pnsüt güzel. 4 seviyesinde güçleniyor. Flamamız da de hazır durumda hadi hayırlısı demekten başka birşey yok.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadim Tuddf Tavan Yola Devam Tuddf Ve Pnsut Hakkinda Bilgilerinizi Rica Etsem
Yorum
-
0,86 seviyesinin üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendini koruyacaktır. Grafiği sonra eklerim. Kısa vade sıkıcı olsa da orta ve uzun vadede güzel yerlere gelecektir. Yine de 40000 bin hatta 44000 üzeri endekse göre %10 - 20 arasındaki değerini koruyor. Bekleyene ekmek çıkar.altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad, YYGYO hakkında görüşünüzü öğrenebilir miyim? Sanıyorum sizin portföyünüzde de bulunuyor.Kısa ve orta vadede beklentiler nasıl olabilir? Emekleriniz için teşekkürler.
Yorum
-
Feniş iyi prim yapmış riskli bir senet. Geçen gün yazdığımda günlük olarak hareket edebilecek bir hisseydi ama etmedi maalesef. Böylece yukarı şansını şimdilik yataya çevirdi. 2,8 altına sarkmadığı müddetçe tutulabilir ve yukarı tepki şansı olur. Fakat 2,8 altında sakın düşünmeyin.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFENIS i 2,80 in altına bırakmıyorlar.. Buralardan maliyet uygun olabilirmi üstat
Yorum
-
Escom'u dipten yakalarsanız ne ala yoksa can yakabilir. Her gün marjı yüksek işlemler oluyor. %10 - 15 gibi ama kapanışları hep hüsran. Al-sat derseniz en güzel hisselerden birisi şu an..ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim Hocam. Sizin sayenizde kazandım. Yoksa nerden bilecektim IBTYOyu. ESCOM alayım diyorum Hocam. Siz ne dersiniz?
Yorum
-
Teşekkürler sağolunMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFeniş iyi prim yapmış riskli bir senet. Geçen gün yazdığımda günlük olarak hareket edebilecek bir hisseydi ama etmedi maalesef. Böylece yukarı şansını şimdilik yataya çevirdi. 2,8 altına sarkmadığı müddetçe tutulabilir ve yukarı tepki şansı olur. Fakat 2,8 altında sakın düşünmeyin.
Yorum
-
Ekinciler tahtaya girerse ben de girerim. Gözüme batmaya başladı kılçuuuk.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÖKTAŞ iyi prim yaptı. Şu anda karar aşamasında. Ya ikili tepe yapıp yönünü aşağıya çevirecek. Ya da 5,00 seviyelerinde yapmış olduğu direncini hacimli geçerek yoluna devam edecek. Teknik ve temel anlamda yukarı gitmemesi için hiçbir sebep yokken oyuncular pek bu yönde karar veremiyor. Dikkatle izleyelim. Geçerse yeni bir yukarı trend başlayabilir.
Yorum
-
Teşekkür ederim Hocam Emeğinize sağlıkMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEscom'u dipten yakalarsanız ne ala yoksa can yakabilir. Her gün marjı yüksek işlemler oluyor. %10 - 15 gibi ama kapanışları hep hüsran. Al-sat derseniz en güzel hisselerden birisi şu an..HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
1,07 kademesinde neredeyse 110 bin lot satış koydu birileri. Yok kardeşim çıkarmam diyor IBTYO yu. Eğer birisi alırsa iyi hacim yakalayacak.
Yorum
-
Çekişmeye sahne olacak gibi birisi de 1,06 kademesine 100 bin koydu. Öyle mi yaparsın alsana böyle gibisinden ikisi de ne alıyo ne satıyo:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,07 kademesinde neredeyse 110 bin lot satış koydu birileri. Yok kardeşim çıkarmam diyor IBTYO yu. Eğer birisi alırsa iyi hacim yakalayacak.
Yorum
-
Yaw şimdi aldım desem çıkmayacak biliyorum. Almadım:36_1_13: Bizde şans yok keyfin bilir belki çıkarırsın kağıdı. Sebep yokken düşen bir kağıt bu. Sırf dün çıktı diye düşüyor ve tekniğini bozuyor.ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam DOKTS aldınız mı? Kağıt çıkacam diyor sanki
Yorum
-
Bu arada kısa bir değerlendirme yapalım.
Sorulabilecek sorulara önceden bazı cevaplar yazmak istedim. Özellikle Takip Listemizle alakalı.
SNGYO düşmesine rağmen daha da güzellik kazanıyor ve alım fırsatı oluşturuyor. Biz SNGYO yu takip listemize aldığımızda endeks 40000 üstüydü. Takip Fiyatımız 3,66 ydı. Kısa bir sürede 5 li seviyeleri gördü ve bu süre içerisinde hem patron hem de yabancılar tarafından toplandı. Günlük grafikler yavaş yavaş pahalı konumunu göstermeye başlamıştı ki geri dönüş yaptı. Dönüşü tamamiyle teknik amaçlı ve para çıkışımız yok. 4,4 - 4,30 ve 4,1 destekleri bulunuyor. Buralaronun için dinlenme yeri olacak. Hala takip listemizde ve hala güzelliğini koruyor.
Karel bugün ilk defa tepkisini gösterdi diyebiliriz. Böyle bir tepkiyi en son mayıs ayında vermişti ve bugüne kadar düşüşü sürdü. 1,2 üzerine kendisini atar ve hacim yaparsa düşüş trendi sona erdi diyebiliriz.
YYGYO ocak ayında başladığı kanal içerisinde hareket ediyor. Esas bir yükseliş için 1 YTL seviyesinin geçilmesi gerekecek. Takip listesine aldığımız günlerde endeks 40 bin üstündeydi ve hissmiz 0,76 seviyesindeydi. Hala ucuz ve beklentili bir hisse. Sadece zaman istiyor bizden.
IBTYO takip listemizde olmamamıza rağmen bir cebimizde sürekli hazır bulunuyor. Yaklaşık bir yıllık aradan sonra ilk defa yeni zirve kapanışını yaptı. Hayırlısı diyelim. 1,10 seviyesi geçilirse yükseliş devam edecektir.
Yorum
Yorum