serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ditas; Daha önce 2,07 desteğinden yükselmiş fakat güçlü değil tekrar bu seviye test edilerek ikili dip oluşturulabilir. Temel anlamda takip etmediğim bir senet. Teknik olarak ucuz durumda. Maliyet için dip oluşumunun tamamlanması beklenmeli.
Egser; maalisef 1 ve 0,9 destekleri kırılmış. 0,65 seviyelerinde bir desteği daha var. Bu seviyelerde dip oluşumu gözlemlense de pek inansırıcı durmuyor. Açıkçası birkaç sitede 1,3 - 4 lı seviyelerinde yazmıştım. Şirket üzerinde bulunan borç yükü çok fazla. Bu seviyelerden 2 lere sadece Adnan polatı kullanarak çıkardılar ve hisseleri dağıttılar. Sonrası sonuç ortada. Bence tehlikeli bir hisse.
Esems, temel anlamda riskli bir hisse. Bu tür hisselerden uzak duruyorum. Yorum size kalmış.
Sagyo; Daha iyi gayrimenkuller var. SNGYO, YYGYO zaten takibimizde. AGYO uzun vadede çok iyi yerlere gelecektir. Bu hisselere göre daha spekülatif bir hisse. Bu seviyelerde dip oluşumu gözlense de bence aldatıcı. Hissenin fiyat olarak altı boş ne yapacağı belli olmaz. Eğer illle de SAGYO diyorsanız yukarı %10 - 20 yapmasını ve bir süre bu seviyelerde tutunarak bu düşüş trendinden çıkmasını beklemek daha mantıklı.
TKBNK şu an için takip etmiyorum.

Yorum