Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • post06
    Yeni üye
    • 26 Nisan 2008
    • 6

murat kardeş rysas takası hiçde fena değil bir bakabilirmisin mümkünse buralardan alınırmı epeydir takip ediyorum

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın Murat Erişkin, Mutlu bugün sert bir düşüş yaparak 1,90 seviyesine kadar geriledi ancak daha sonra biraz toparlandı ve 1,95'den kapandı. Teknik olarak son durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz.

1.9 seviyesi önemliydi. Bu seviyede tutunmuş bugün. 1,9 ve 1,8 seviyeleri destek pozisyonlarını koruyorlar. Bu seviyelerin altı tehlikeli. Endekse karşı daha ne kadar direnir hisselerimiz bilinmez. Eğer endekse ayak uydurursa destek seviyeleri geçildiğinde stoploss uygulamaktan kaçınmamak gerekir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

post06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        murat kardeş rysas takası hiçde fena değil bir bakabilirmisin mümkünse buralardan alınırmı epeydir takip ediyorum

Hissede Merril Lync ve Ata tarafından 3 ay içinde iyi alımlar yapılmış ve Ata hala hisseye destek atıyor. Bugün de hisse destek seviyesinden dönmüş. Güzel bir hisse. Sahip çıkılması gerekir. 5,3 ve 5,5 seviyeleri önemli kırarsa yukarı hareket için zemin oluşturulmuş olur. 5 YTL ise destek konumunda. Aşağısında ise 4,76 seviyesi var.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

YYGYO
          Düşen endekse bugün yukarı ağırlıklı bir hareket ile cevap verdi. Hemde bozulan kısa (5, 15 ve 30 dakikalık) göstergelerine rağmen. Böylece göstergeler yeniden ucuz duruma geçti. İnşallah devamı gelir. Finans iyi alım yaptı.

Yorum

• edvender
            Yeni üye
            • 26 Mayıs 2008
            • 15

sayın hocam iyi akşamlar.sizden bir ricam var kutpo hakkında görüşleriniz nelerdir .özellikle yenisi hakkında neler tavsiye edersiniz kağıt nasıl gözüküyor..şimdiden teşekürler...

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

edvender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sayın hocam iyi akşamlar.sizden bir ricam var kutpo hakkında görüşleriniz nelerdir .özellikle yenisi hakkında neler tavsiye edersiniz kağıt nasıl gözüküyor..şimdiden teşekürler...

Yenisi hakkında birşey söyleyemem. Herhangi birşey oluşmamış durumda. Hisse sayısı fazla olduğu için yukarı hareket ettirilmesi zor görünüyor. Genel olarak Kutpo'yu aylık bazda incelediğimde birşey dikkatimi çekti. İnanın bu hareket çok iyi ÇALIŞILMIIIIIIŞ. Özellikle zirve yaptığı ve döndüğü yere baktığınızda bunu görürsünüz. Ee artık bu saatten sonra da o kadar ucuz hisse varken böyle primli bir hisseye bakmak Uçaktan önce paraşütü atıp sonra yakalamaya çalışıp açmak gibi birşey olur. Orta kanl çizgisine çekilme olasığı ok yüksek.

Haftalık bazda göstergeler pahalı, günlük bazda ise olumsuza dönmüş durumda

Oyuncuların oluşturduğu bu aylık grafik YILIN GRAFİĞİ seçilmeli.

Yorum

• sülo
                Seyirci Üye
                • 08 Nisan 2008
                • 42

sayın hocam
                88 den yeşillendik ama geri geri gidiyor,stop neresi uygun olur acaba.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

sülo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sayın hocam
                  88 den yeşillendik ama geri geri gidiyor,stop neresi uygun olur acaba.
                  Bu durumda 0,84 YTL ve 0,82 YTL destek seviyeleri. Ama ben açıkçası böyle kötü bir havada 0,8 YTL stoploss uygulamayı düşünüyorum. 0,8 YTL aşağısı trendi bozacaktır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

Bugün uyku daha tatlı geldi. Doğru karar vermişim anlaşılan. Endeks tepetaklak.

Yorum

• husam11
                      Yeni üye
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 31

hocam endeksin bu tepetaklak halinde borsadan uzak mı duralım yoksa adrenalin olsun diye hisse mi alalım

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

husam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam endeksin bu tepetaklak halinde borsadan uzak mı duralım yoksa adrenalin olsun diye hisse mi alalım
                        Ben her ikisini de yapıyorum öğleden önce uyku öğleden sonra hisse. Ama yine güvenli bir limanınız yoksa. Denizden çok karada huzur ve güven vardır. Unutmamak lazım.

Yorum

• husam11
                          Yeni üye
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 31

ben güvenli bir liman buldum gibi gusgr endekse göre sağlam duruyor yerinden aşağı doğru kımıldamıyor kımıldarsa az yukarı gidip bekliyor bir haftadır böyle

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

husam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben güvenli bir liman buldum gibi gusgr endekse göre sağlam duruyor yerinden aşağı doğru kımıldamıyor kımıldarsa az yukarı gidip bekliyor bir haftadır böyle
                            Yine de dikkatle takip edin. Ne olur ne olmaz.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

Bu arada IBTYO da oyunlar dönüyor. Ufak hacimli oyuncular paslaşıyorlar. Bakalım yukarı hareket edecek mi?

Yorum

• CESUR1985
                                Aktif
                                • 27 Ekim 2007
                                • 360

üstad fener i yorumlarmısın

Yorum

Working...
                                X

Debug Information