teşekkürler.sayenizde bilgi sahibi oluyoruz.
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sorularınıza zaten burada cevap vermeye çalışıyorum. Bir topik yeter şimdilik. Bir süre liste oluşturmadan sadece gelecek soruları cevaplayacağım. Halihazırdaki listede zaten bir olumsuzluk söz konusu olduğu zaman uyarılarımı yaparım. DGATE güzel bir hisse ama YYGYO dan daha fazla sizi sıkıntıya sokabilir. Çünkü bazen düşük işlem hacimleriyle üç - dört kademe bile alış satış fiyatları arasında boşluk oluşturabiliyor. O yüzden tutmak istiyorsanız seansı fazla takip etmeyin derim.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat üstad oltaya takılanlar topiği iyiydi be, niye kapattın ki? Yalnız YYGYO'ya üzüldüm. Çünkü 82'den el salladım, sanki gevşeyecek gibi geldi maliyet 89 olunca korktum. Bakalım DGATE ne yapacak?
Yorum
-
Maaesef STANDART UN. vakaası yaşadık. Bugüne kadar 1,06 ortalama ile 13 küsür milyon lot almışlar. Bunun 7 küsür milyonunu 0,97 ortalama ile satıp %10 luk bir zarar yazmışlar. Düşüş sırasında da 4 küsür milyon hisseyi hiç alımsız satmışlar. Düşüşün birinci sebebi. Grafikte görüldüğü gibi bulunduğu seviyeler destek konumunda umarım tutunur. Tutunursa ilk hedefi 0,68 seviyeleri.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Erişkin, ISFIN'de sert düşüşlerin ardından 2 gündür 0,55' de tutunuyor, aşırı satış olmasından dolayı yakında sert bir tepki yükselişi yapabilir gibime geliyor. Teknik olarak görünüm nasıl sizce.
Yorum
-
-
EFG 403 bin lot almış piyasadan. Aldıkları dahil elindeki lotlarla birlikte yanlış okumadıysam 1 milyon 85 bin lotu Citi'ye virmanlamış. Elinde de 205 bin lot hisse kalmış.odyolog06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam son 3 gundur prkte de efg nın alımları dıkkat cekıcı.sılıyor supuruyor.acaba aldıklarını vırmanlıyormu.takas verebılırmısınız
Yorum
-
Merhaba. Uzun zamandır sadece izleyici gözüyle bakıyorum foruma. Elbetteki foruma darılmak denilmez buna. Zaten takip ettiğim senetler şu anda Oltaya takılanlar bölümünde duruyor. Bunun haricinde ise zaten herhangi bir hisse ile günlükler haricinde ilgilenmiyorum. Biliyorum ki bu hisseler benim yüzümü önümüzdeki günler için kara çıkarmıyacak. Sonuç ortada. İşimiz gücümüz arasından vakit bularak zamanımızın kendimiz için harcadığımız kısıtlı bir bölümünü bu iş için ayırıyoruz. Eğer yapılan olayın bir sonucunu göremiyorsak yapmanın da zaten bir anlamı olmuyor. Elbetteki imkanlar çerçevesinde gelen soruları yanıtsız bırakmayacağım. Görülüyor ki yazmadığım zaman içerisinde sadece bir kişinin sorusu var topicte onuda hemen önceki sayfalarda cevaplamışım. Kusurum varsa affola.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad günaydın foruma mı darıldınız yoksa.Yorumlarınızdan faydalanamıyoruz.Lütfen değerlendirmelerinizden bizi mahrum etmeyin . En kısa zamanda bekliyoruz .
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar. Birilerinin keyfi iyi olursa inanın ilk gidecek hisselerden birisi.
24.06.2008 günü 1.14 ort ile 1.147 bin lot almış ak. RJ 1.15 ort ile 667 bin lot. Deutsche 1,17 ort ile 531 bin lot. O gün bende zararına alıp sattım. Neden mi hisse yapıcılar hissenin yükselmesini istemediler ve böyle hacimli bir günde bazıları dışında büyükler bile zarar yazdı.
Gelelim tekniğine 1 YTL ve 0,89 destekleri mevcut. Fakat bu seviyelerde iyi alıcılar geliyor. Eğer endekste daha sert düşüşler yaşanmaz ise 1 YTL üstü dönüş gerçekleşebilir. Dediğim gibi tamamiyle büyüklerin keyiflerine kalmış yükselişi.
Hissede yabancı alımları var. İki yabancı aracı kurum 1 ayda 10 milyon lot mal toplamışlar. Ama hala hissede hakim olanlar Türk yatırımcılar.
Biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama 1 YTL üzerinde bu hisseyi de TAKİP LİSTEME alıyorum.:36_6_3:
Haberide düştü ne dersin kaça gider GSDHO...
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba. Uzun zamandır sadece izleyici gözüyle bakıyorum foruma. Elbetteki foruma darılmak denilmez buna. Zaten takip ettiğim senetler şu anda Oltaya takılanlar bölümünde duruyor. Bunun haricinde ise zaten herhangi bir hisse ile günlükler haricinde ilgilenmiyorum. Biliyorum ki bu hisseler benim yüzümü önümüzdeki günler için kara çıkarmıyacak. Sonuç ortada. İşimiz gücümüz arasından vakit bularak zamanımızın kendimiz için harcadığımız kısıtlı bir bölümünü bu iş için ayırıyoruz. Eğer yapılan olayın bir sonucunu göremiyorsak yapmanın da zaten bir anlamı olmuyor. Elbetteki imkanlar çerçevesinde gelen soruları yanıtsız bırakmayacağım. Görülüyor ki yazmadığım zaman içerisinde sadece bir kişinin sorusu var topicte onuda hemen önceki sayfalarda cevaplamışım. Kusurum varsa affola.
Sayın Erişkin lütfen böyle demeyin, sizin yazdığınız her yorumu dikkatle okuyorum. Sizin bizlere faydanız kesinlikle tartışılamaz.
Bu arada Isfin hakkında sizden bir yorum alabilirmiyim tekrar, son bir kaç gündür iş yatırım sürekli en iyi alıcı gibi görünmekte, iş kendi hissesine sahip çıkıyor diyebilirmiyiz. Bende 1-2 gündür 0,55 seviyesinden alıp 1-2 kademe yukarıdan satıyorum 0.55 gelince tekrar alıyorum ancak ani bir yükseliş yaparmı sizce. Teşekkürler
Yorum
-
Maalesef o mayıs sonu haziran başındaki takas ve teknik güzelliği kalmadı. Şu an dip oluşumunu beklemek daha mantıklı. Birkaç günlük veriler tam dip oluşumunu destekler gibi oluyor (bugün için) borsa çuvallıyor. Umarım borsaya ayak uydurup 0,55 altına sarkmaz. Bir sonraki yatay desteği 0,4 seviyesi. Fakat 0,55 desteği kuvvetlenirse yeni güçlü alımlar gelebilir. Bu söylediklerim kısa vadeli hareketleri için, uzun vade takip ettiğim ve yükselişine katılacağım bir hisse.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Erişkin lütfen böyle demeyin, sizin yazdığınız her yorumu dikkatle okuyorum. Sizin bizlere faydanız kesinlikle tartışılamaz.
Bu arada Isfin hakkında sizden bir yorum alabilirmiyim tekrar, son bir kaç gündür iş yatırım sürekli en iyi alıcı gibi görünmekte, iş kendi hissesine sahip çıkıyor diyebilirmiyiz. Bende 1-2 gündür 0,55 seviyesinden alıp 1-2 kademe yukarıdan satıyorum 0.55 gelince tekrar alıyorum ancak ani bir yükseliş yaparmı sizce. Teşekkürler
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberide düştü ne dersin kaça gider GSDHO...
Seans açıla hayrola. Endekse direnirse gideceği son noktaya kadar varım. Öncelikle yükselişinde 1,17 ve 1,5 güçlü destek oluşturacaktır. Ama göstergeler ve takas durumuna bakarsak bu seviyeleri rahatlıkla geçebilecek güce sahip. Yeterki bugüne kadar alanlar bir dolap çevirmesinler.
Yorum
Yorum