financer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sen bilirsin:36_1_13: Bundan sonra bulaşmam dememin sebebi, daha öncekilerden farklı olarak bugün ilk defa patron satışı oldu.
-
yarında satarsa hisseyi toparlayamaz.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen bilirsin:36_1_13: Bundan sonra bulaşmam dememin sebebi, daha öncekilerden farklı olarak bugün ilk defa patron satışı oldu.
patron son alımları 0 84 ortalama ile yapmıstı.
azar azar satacakki millet çakmasın.
yarın aşağı bir açılış, yön yine yukarı döner diye tahmin ediyorum.
yoksa 1 milyon malı nasıl satacak. 60 bin de taban oluyorsa işi zor gibi duruyor[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
İşin kötüsü 60 binden 50 bini 1,10 dan satılmış.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarında satarsa hisseyi toparlayamaz.
patron son alımları 0 84 ortalama ile yapmıstı.
azar azar satacakki millet çakmasın.
yarın aşağı bir açılış, yön yine yukarı döner diye tahmin ediyorum.
yoksa 1 milyon malı nasıl satacak. 60 bin de taban oluyorsa işi zor gibi duruyor
Ondan sonra millet dökülmeye başlamış.
Yine de tutunup yönünü yukarı çevirirse neden olmasın. Yarına ve sonrasına bakıp göreceğiz sonucu:36_1_13:
Yorum
-
IBTYO için 16 Temmuz da yaptıgım yorum.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen yinede dikkatli ol ARAGON kardeşim.
sağ gösterip sol vururlar.
hisse fiyATI 1.08. ortalama 1.02.
çok kolay zıplıyor. sanki alıcı arıyorlar.
para girişi olmazsa 0 94 lerde alabilir solugu.
Yarın tahminim, tabana yakın kademelerde(0.91-0.92) hacimsiz bir bekleyiş olur
Sonra yukarı dogru hareket eder.
Eğer yine taban olursa 0.86 ya kadar bekle moduna geçmek gerekiyor.[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Dedim financer dostum bulaşma bundan sonra.:36_3_2:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIBTYO için 16 Temmuz da yaptıgım yorum.
Yarın tahminim, tabana yakın kademelerde(0.91-0.92) hacimsiz bir bekleyiş olur
Sonra yukarı dogru hareket eder.
Eğer yine taban olursa 0.86 ya kadar bekle moduna geçmek gerekiyor.
Yorum
-
5 dakikalık göstergeler Vanet yukarı dönme eğiliminde ve PKENT de yarım saat içinde düzelecek durumda. Umarım benim yüzümü kara çıkarmazlar.
Yorum
-
bulaşmama az kaldı.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDedim financer dostum bulaşma bundan sonra.:36_3_2:
2.taban daha bir güzel oldu
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Aksu 2,8 seviyesindeki desteğinden dönmüş ve teknik açıdan bir problem gözükmüyor. 3,34 seviyesine kadar bir dirençle karşılacağını düşünmüyorum. Bu seviyeden sonrası hacim gerektirir.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm. Murat hocam senden AKSUE ve OTKAR yorumu rica etsem
Otokar yine 11 seviyesindeki desteğinden dönmüş. 12,6 - 12,8 seviyeleri önemli direnç durumunda. Hacimli geçerse 13,2 direnci çabuk geçilebilir. Her ikisi de hacimli yükseliş yaşarsa önleri açılır. Teknik açıdan her ikisi de yükselişi destekliyor.
Yorum
-
Fibo çizgilerine göre düşüşün %38,2 lik kısmı geri alınmış. Bu seviye direnç olarak çalışmış ve düzeltmeye gidilmiş. En düşük seviyesine göre %75 lik bir prim yapmış bir hissede bu seviyeler bana göre primli ve riskli durumda.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam TUDDF için ne dersiniz? Maliyet için uygun mu?
Yorum
-
Teşekkürler üstadımMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFibo çizgilerine göre düşüşün %38,2 lik kısmı geri alınmış. Bu seviye direnç olarak çalışmış ve düzeltmeye gidilmiş. En düşük seviyesine göre %75 lik bir prim yapmış bir hissede bu seviyeler bana göre primli ve riskli durumda.
Yorum
-
2,05 ve 2,0 destekleri mevcut. Bu seviyeler kırılmadığı müddetçe yükseliş için Eylül ayı enerji beklentileri dahil kullanacaktır. Teknik olarak bir problem gözükmüyor.şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Parkte Bi Yorumlar Misin
Yorum
Yorum