Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • josheps
    Katılımcı
    • 20 Mart 2008
    • 74

mrb sngyo u 4.4 a kadar verdiler şu an 4.46 maliyet için uygun mudur

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

josheps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mrb sngyo u 4.4 a kadar verdiler şu an 4.46 maliyet için uygun mudur
      Sn. josheps. bir iki mesaj geride sngyo yu yorumladım. Orada ihtiyacınız olan cevabı alacaksınız.

Yorum

• dentist
        Katılımcı
        • 10 Mayıs 2008
        • 178

üstat birde bu borsayı biraz terimsel acıdan da bilmek istiyorum bunun bir dergisi falan varmı haftalık takip etsem bildiğiniz yararlanabileceğim bir kaynak diyeyim

Yorum

• derya
          Yasaklı
          • 14 Ocak 2008
          • 177

slm murat erişkin vakko güzel olabilirmi % 52 bedelsizi var bu ay genel kuruldan sonra ne diyorsun vakko için birde mndrs işlem hacmi artıyor ve macdd al vermeye başladı ne dersin

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

HAFTALIK - LOG - AGYO

En son, yeni fiyatına göre 1,19 seviyesinden tekrar takip etmeye başlamıştık. Haftalık olarak düzeltmenin sonlarına gelindiğini görüyoruz. Daha önceki düzeltme hareketi endeksin ikinci dalga düşüşüyle kabusa dönmüştü. Yeni fiyatına göre 1,68 YTL civarından takipe alıp 1,48 YTL'de stoploss uygulamıştık.

Yorum

• BEDESTENLİ
              Aktif
              • 01 Haziran 2008
              • 276

borsa da genel bir yükselişe girdik,yabancılar hazırladıkları raporlarda hisse senetlerinin ucuz olduğunu yükselme potansiyellerinin olduğunu belirtiyorlar,

ilk etapta yükselen bankalar ve holdingler yani ilk 10 hatta ilk 30 ulusal 30 dediklerimiz, şimdi endeksin buralarda dinlenmesi soluklanması esnasında 2. etap hisselere sıra gelmiş bulunmaktadır,

bu hisseleri ise ilk 30 dan sonraki 30 dakiler olarak tanımlayabiliriz,yani ilk yükselişe ayak uyduramamış holding ve sanayi grubundaki büyük sermayeli hisseler olacaktır.
              Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

Evet sn. prestij'in dediği gibi ikinci dalga olarak primlenmemiş teknik oluşumunu tamamlamış, güçlü temeli olan hisselerin hareketlenmesini bekleyebiliriz. Fakat lokomotif hisseler yine yükselişlerde gözbebeği olacak sanırım.

Yorum

• MalarkyC
                  Yeni üye
                  • 23 Haziran 2008
                  • 43

Alarko ve global holding bunlara örnek olabilir mi

Yorum

• serdinc35
                    Aktif
                    • 23 Nisan 2008
                    • 294

Hocam merhabalar.

yatırım ortaklıklarından AGYO ve EGCYO

enerji sektöründen AYEN ve ZOREN

önümüzdeki hafta teknik olarak nasıl hareket ederler.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

MalarkyC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Alarko ve global holding bunlara örnek olabilir mi
                      İkisi de ucuz ve güzel grafiklere sahip. haftalık olarak baktım sadece. Kısa süreli hareket eder mi bilemem, genel bir tabir olacak ama zamanı gelince çıkacaktır. Önümüzdeki hafta için birşey diyemem.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hocam merhabalar.

yatırım ortaklıklarından AGYO ve EGCYO

enerji sektöründen AYEN ve ZOREN

önümüzdeki hafta teknik olarak nasıl hareket ederler.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
                        Öncelikle AGYO ile EGCYO'nı aynı olarak değerlendirmeyin AGYO Gayrimenkul Yatırım ortaklığı olarak faaaliyet göstermektedir. Dolayısı ile endekse göre düşüş ve yükselişleri de Yatırım ortaklıklarından bağımsız olur. Her iki hisse de önceki dönemlerde yorumlandı. Her iki hisseden de kısa süre içerisinde bir tepki bekliyorum. AGYO ayrıca orta ve uzun vade olarak takibimizde. Sadece bir hafta için sert hareketler beklemek yanlış olur.
                        Ayen enerji 2,3 - 2,4 ve 2,6 seviyeleri direnç olarak çalışacaktır. 2,22 ve 2,16 seviyeleri ise ilk destekleri. Takip edilebilir. özellikle 2,3 üzeri hareket ederse pozisyon açılabilir.
                        ZOREN 5,2 - 5,4 ve 6 YTL dirençleri mevcut. 5 ve 4,8 YTL ise destek noktaları. Hareket için öncelikle 5,4 üzerini beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Endeksle beraber yukarı hareketleri sınırlı kalabilir. Ben daha çok bu hisselerin endeksten bağımsız hareket edeceklerini düşünüyorum.

Yorum

• temelünlü
                          Seyirci Üye
                          • 01 Temmuz 2008
                          • 47

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Öncelikle AGYO ile EGCYO'nı aynı olarak değerlendirmeyin AGYO Gayrimenkul Yatırım ortaklığı olarak faaaliyet göstermektedir. Dolayısı ile endekse göre düşüş ve yükselişleri de Yatırım ortaklıklarından bağımsız olur. Her iki hisse de önceki dönemlerde yorumlandı. Her iki hisseden de kısa süre içerisinde bir tepki bekliyorum. AGYO ayrıca orta ve uzun vade olarak takibimizde. Sadece bir hafta için sert hareketler beklemek yanlış olur.
                          Ayen enerji 2,3 - 2,4 ve 2,6 seviyeleri direnç olarak çalışacaktır. 2,22 ve 2,16 seviyeleri ise ilk destekleri. Takip edilebilir. özellikle 2,3 üzeri hareket ederse pozisyon açılabilir.
                          ZOREN 5,2 - 5,4 ve 6 YTL dirençleri mevcut. 5 ve 4,8 YTL ise destek noktaları. Hareket için öncelikle 5,4 üzerini beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Endeksle beraber yukarı hareketleri sınırlı kalabilir. Ben daha çok bu hisselerin endeksten bağımsız hareket edeceklerini düşünüyorum.
                          murat ustaya katiliyorum arkadaslar zoren fazla hareket edemez bence bu hafta fazla bir hareket görünmez bu kagitta

Yorum

• repisidan
                            Katılımcı
                            • 24 Haziran 2007
                            • 73

dostum hani şu fazla dillendirmeyin dediğin hisse var ya , onun hedefleri nereler, nereye kadar tutulabilir?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dostum hani şu fazla dillendirmeyin dediğin hisse var ya , onun hedefleri nereler, nereye kadar tutulabilir?
                              Sayın repisidan kısa vadede çıkmayı düşünmüyorsanız, fiyatına sürekli bakmadan uzaktan izleyin. 5 YTL üzerine kendisini attığı takdirde eski zirve fiyatlarını göreceğini düşünüyorum. Şu anda tekrar yukarı dönüş sinyalleri oluştu ve daha taze bir hissemiz var.

Yorum

• xrelated
                                Seyirci Üye
                                • 13 Mayıs 2008
                                • 41

Sevgili Murat Erişken, ben fransız kaldım olaya, beni de bilgilendirseniz sevinirim.Müsait bir yerden girmek ve çıkıver şuradan denilince çıkmak istiyorum..sevgiyle..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information