Murat Hocam TUDDFyi yorumlayabilirseniz sevirim. Teşekkürler
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bir kaç sayfa öncesinde bilgilendirdim arkadaşları. Teknik olarak güzel. %200 bedellisi unutulmamalı. 2,2nin altına bırakılmamalı.şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Ipmati Bi Yorumlar Misiniz
Ereğli 8,3 ve 7,75 destekleri mevcut. Aşağı dönmüş göstergeleri bu seviyelerin görülebileceğine işaret ediyor. Pozisyon için beklenmeli.şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat Hocam Bi Ereğli Yorumu Alabilirmiyim Saygilar
IMKB için 40,500 seviyesi kırılırsa 39,000 - 40,248 arasındaki GAP (boşluk) doldurulması için 39000 seviyeleri görülebilir.şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Pazartesi De Bu Satişlarin Devami Gelir Mi
Yorum
-
Bossadan şu an için uzak durulmalı. Elinizde var ise daha aşağılardan maliyet düşürülebilir. Macd günlükte aşırı alım bölgesinden aşağı dönüş yapmış. 1,15 seviyelerine bir geri çekilme olabilirmehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bossa yorumunuz nedir acaba
Yorum
-
Ereğli birkaç önceki mesajda var. DOGUB için şu anda bence uygun karar.AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCok tesekkurler... DOGUB'i realize etmeye karar verdim..Hocam bide EREGL lutfen, alim icin uygunmudur?
Yorum
-
Birkaç mesaj öncesinde yorumladım. Bana göre kararsız bir durumu. Bugün son mesajı yazdığımdan bu yana endeksle beraber aşağı eğilimli bir hareket izlemeye başladı. Kısa vade için uzak durulmalı.akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat Hocam TUDDFyi yorumlayabilirseniz sevirim. Teşekkürler
Yorum
-
Vakko'da dünkü global alımları bugün satışlara sahne oldu. Halan pozitif havasını koruyor. Bu ay içerisinde yukarı eğilimli havasını sürdürmesi kuvvetli görünüyor.celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad!
vakko kısa vadede kazandırır mı nedersiniz??
Yorum
-
2,2 kırılmadıkça problem yok. Sanırım bedelli ile ilgili düşecek bir haber yakın olabilir. Bunun için satışlar normal karşılanmalı. Bana göre yine de 2,2 stoploss.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripmat çok düştü neden acaba satışları çok sert 2,31 kadar indi
Yorum
-
Dünkü hareket satış için kullanıldı. Yapı kredi aracılığı ile bir kişi 3,4 milyon lot, global ise 800 bin lot hisse satmış. Hisse dün beni ümitlendirmişti. Hatta zararına alım satım bile yaptım. Yine de kendi söylediğimi kendim yapmadım. Pegyo için alım aralığını kesin ve kesin 1,1 üzerinde tutmalısınız. Ya da dipten yakalamalısınız. Yoksa arada benim gibi çarpılırsınız.:36_1_13: Şu an için 0,90 ve 0,87 seviyeleri kuvvetli destek konumunda. Maliyet için takip edilebilir. Ama daha aşağı sarkarsa kesinlikle stoploss uygulanmalı.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam kapanışta pegyo yu yorumlar mısın? kağıdı daha aşağılara salabilir lermi? maliyet için biraz daha beklemek dahamı mantıklı olur
Yorum
Yorum