Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

meltem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın murat hocam elimde 1,95 maliyetli link var. hissede bekelnti varmı? bir haftadır bekliyorum çok hacimsiz tahta satma kararı aldım siz ne dersiniz. saygılar.
    Link'le ilgili gerekli açıklamayı size özelden yazmıştım. Çok acelecisiniz. Üstelik şu anda alış fiyatınızın üzerinde. Hissenin hacimsiz olması bir yönden iyidir. Satıcıların bu seviyelerden satım yapmak istemediğini, Alıcıların ise bu fiyatları alım için uygun gördüklerini ve yapamadıklarını gösterir. Bir süre sonra ayılardan yada boğalardan birisi pes eder ve hisse yön belirler. Hissenin ucuz konumda olması boğaların bir süre sonra galip geleceğini gösterir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

DOKTS - Componenta Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş

Gerekli teknik düzeltmesinin sonlarına gelindiğinin işaretini bugün vermiş durumda. Hissede 4,5 - 4,8 aralığında pozisyon açılmasının orta ve uzun vade için risk teşkil etmediğini düşündüğümden, Bugün itibariyle Takip Listeme gün içi göreceği en düşük fiyattan alıyorum.

Yorum

• derya
        Yasaklı
        • 14 Ocak 2008
        • 177

slm murat erişkin vakko 0,88 ile 0,89 ralığındaiyice sıkıştı ya aşağı yönde kıracak yada yukarı yönde kırıp 0,91 direnci geçip 1 lere doğru yol alacak yoksa satcılar gelecek sence ne yuöne doğru kırar ve vakkonun genel kurul toplantısı ne zaman

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          slm murat erişkin vakko 0,88 ile 0,89 ralığındaiyice sıkıştı ya aşağı yönde kıracak yada yukarı yönde kırıp 0,91 direnci geçip 1 lere doğru yol alacak yoksa satcılar gelecek sence ne yuöne doğru kırar ve vakkonun genel kurul toplantısı ne zaman
          ***VAKKO*** VAKKO TEKSTIL VE HAZIR GIYIM SANAYI ISLETMELERI A.S.`NIN 24.07.2008 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
          `SAYIN ALBERT HAKKO BASKANLIGINDA TOPLANAN YONETIM KURULUMUZ SIRKETIMIZIN GUNDEMINDEKI KONULARI GORUSMEK UZERE OLAGANUSTU GENEL KURULUNUN TTK 368. MADDESINE ISTINADEN DAVET HAKKINDAKI MERASIME UYULARAK 26 AGUSTOS 2008 SALI GUNU SAAT 15:30`DA ALTUNIZADE MAHALLESI, FAHRETTIN KERIM GOKAY CAD. NO:13 KARABEKIR PLAZA B-1 BLOK, USKUDUR-ISTANBUL ADRESINDE TOPLANTIYA DAVET EDILMESINE, GUNDEMIN ASAGIDAKI GIBI TESBIT EDILMESINE OY BIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR. OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMI: 1. ACILIS VE BASKANLIK DIVANI TESKILI, 2. TOPLANTI TUTANAGININ IMZALANMASI KONUSUNDA DIVANA YETKI VERILMESI, 3. SIRKET ANA SOZLESMESININ `SERMAYE VE HISSE SENETLERININ NEVI` BASLIKLI 5. MADDESININ ASAGIDAKI SEKILDE TADIL EDILMESI HUSUSUNUN MUZAKERESI.` SOZ KONUSU ANA SOZLESME MADDESININ ESKI VE YENI SEKLI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR. ***VAKKO***

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DOKTS - Componenta Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş

Gerekli teknik düzeltmesinin sonlarına gelindiğinin işaretini bugün vermiş durumda. Hissede 4,5 - 4,8 aralığında pozisyon açılmasının orta ve uzun vade için risk teşkil etmediğini düşündüğümden, Bugün itibariyle Takip Listeme gün içi göreceği en düşük fiyattan alıyorum.
            Yazdıktan sonra 4,74 ü görmüştür. Hayırlı olsun.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

63 milyon sermayeli, 191 milyon özsermayeli DOKTS.
              2007 yılında maksimum 9 milyon kar açıklayan şirket bu yıl üç aylık bilançolarda 16 milyon kar açıkladı.

İşte 6 Aylık Vergi dairesine sunulan kar rakamı;

12.08.2008 07:41:53, COMPONENTA DOKUMCULUK`UN VERGI DAIRESINE SUNULAN 2008/6 AYLIK DONEM NET KARI 37,401,109 YTL

Yorum

• oflazhan
                Katılımcı
                • 06 Mayıs 2008
                • 95

hocam halkbank ta son durum nedir, sizce suanki fiyatı alım için uygunmudur? teşekkürler.

Yorum

• duhafe
                  Katılımcı
                  • 19 Nisan 2008
                  • 112

hacam agyo hakkında bir yorum yaparmısınız *

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hocam halkbank ta son durum nedir, sizce suanki fiyatı alım için uygunmudur? teşekkürler.
                    Halk bankasında göstergeler aşağı dönüş yapmış durumda. 6,6 ve 6 TL destekleri çalışabilir.

Yorum

• derya
                      Yasaklı
                      • 14 Ocak 2008
                      • 177

murat erişkin fm izmit piston hakkında yorum yapabilirmiisniz

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hacam agyo hakkında bir yorum yaparmısınız *
                        Hissede 1,2 destek konumunda. 1,28 ilk direnci. 1,3 seviyesinde ise ilk fibo geri dönüş noktası var. Hisse bu durumda 1,3 üzerine çıkarsa rahatlayacaktır. Şu an alıcı ve satıcılar beklemede. Alıcı gelirse hisse yükselişe başlar. Satıcıların ise bu seviyelerden daha aşağı mal satacaklarını düşünmüyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          murat erişkin fm izmit piston hakkında yorum yapabilirmiisniz
                          Günlük göstegeler aşırı satım bölgesinde ucuz konumda seyrediyor ama halen yukarı dönüş yok. Haftalık grafik ise aşırı alım bölgesinde ve macd ve trix aşağı kesmiş durumda. Kısa vade için macd'ın günlük grafikte yukarı dönmesini bekleyebiliriz. Bu süre zarfında 14 - 16,5 arasında sert hareketler gerçekleştirecektir. Özellikle yıl sonuna kadar haftalık grafik düzelirse 2009'un flaş hissesi olarak görüyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Bu arada mesaj sayısı olarak 1000 i devirmişiz. Umarım sizlere bu kadar mesaj zarfında yardımcı olabilmişimdir.

Yorum

• cenker2004
                              Katılımcı
                              • 06 Mayıs 2008
                              • 136

sayın murat hocam ffkrl yorumun nedir? Mahkeme çağrı fiyatı plan 3,97YTl az bulduğu için iptal etti kağıt 3.86 dan 3.06 yı gördü yorumlarmısın.Grafikler ne diyor

Yorum

• AYEDAY
                                Yeni üye
                                • 16 Mayıs 2008
                                • 25

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bu arada mesaj sayısı olarak 1000 i devirmişiz. Umarım sizlere bu kadar mesaj zarfında yardımcı olabilmişimdir.
                                Ustat hic supheniz olmasin.. Benim gibi pasif kullanicilar eminim cok aramizda, sadece okuyup katkisi olmayan.. Firsat buldukca gerilere dogruda okumaya calisiyorum. Emin olun faydali olmussunuz.. Ayrica nice 1000'inci SAYFALARA dileklerimle.. Saygilar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information