xrelated Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Elinde olanlara hayırlı olsun. Güzel bir hisse o zaman da belirttim ama tanımadığım hisseyi takip listesine almadan önce iyice bir incelemem gerek. Hareketleri daha önceki hareketleri, daha önce gerçekleştirdiği tuzaklar, yapabileceği tuzak hareketler. Temel - Teknik - Takas. Bunların hepsi önemli. Bugün tavan olan hisse ertesi bir hafta adama illallah dedirtebiliyor.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat erişkin iyi gün bugün dmsas tavan 1,38 dedim san ya geçende listene eklermisin diye ucuz tavan oldu 1,38 ama dmsasın artacağı beliydi çok ucuzladı f/k oranı ucuzdu defter değeri 2,45 idi güzel olavcaktı olmaya başladı uzun vadede getirisi güzel olcak senetlerden birisidir
Yorum
-
murat hocam teşekkürler.kolay gelsinMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknik olarak tam yukarı dönüş teyid edilmedi. Hisse fiyatı çağrı fiyatına göre %30 civarında ucuz. Yani şimdi alıp çağrıya katılsanız dahi çok iyi prim bırakır. Bu hisseyi yazacaktım. Ama nedense yazmaktan çekindim. Normalde 2006 yılında satılan bir şirketin mahkemelik çağrı fiyatının ne zaman açıklanacağını kimse bilmiyor. Tek sürümcemede olan olay bu. Normal şartlarda bu hafta başında açıklanması gerekirdi ama yine bir fısıltı dahi yok. Zaten dünkü hareket te bu beklentinin hareketiydi ama finans müsaade etmedi. Beklerim derseniz %30 kar cepte. Ama zaman derseniz onu ben de bilmiyorum.
Yorum
-
-
-
Göstergeler olumlu. Özellikle 1 YTL seviyesinin üzerinde kaldığı müddetçe problem gözükmüyor.1,1 YTL üzerine atlarsa yeni bir yukarı trend başlar.batikborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam usak seramik icin gorusleriniz nedir
Yorum
-
1,82 seviyesine kadar altı boş. Alım gelmez ise bu seviyeler görülebilir. Göstergelerdeki yükseliş sinyalleri de son düzeltme hareketi ile birlikte kaybolmuş. Takip etmediğim hisselerden birisi. Orta ve uzun vade için birşey söyleyemem.mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterluksk yorumu alabilirmiyim lütfen
Yorum
-
Tekfen ne kadar yükseliş havası estirse de beni yanıltmadı ve tekrar ikili dip çalışması için 7 YTL seviyesine geri çekildi. Tekrar söylüyorum. 6,8 - 7,YTL arası gün için 7,25 seviyesi de kapanış olarak görülebilir. Aşağı sarkarsa tebu durum tehlike yaratabilir. İkili dipten sonra yukarı dönüş teyit edildiğinde pozisyon açılması daha sağlıklı olacaktır.yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tekfen hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkürler
Yorum
-
Arkadaşlar Haftasonuna kadar buralarda olmayacağım. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.
Yorum
-
sana da aynı dilekler olsun üstad .Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Haftasonuna kadar buralarda olmayacağım. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.
iyi tatiller , iyi eğlenceler.
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Haftasonuna kadar buralarda olmayacağım. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.
İYİ TATİLLER MURAT HOCAM.....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum