Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

Herkese selamlar. Tatilde değildim ama internet imkanım ve zamanım yeteri kadar müsait değildi. Ben burada yokken sanırım pek fazla birşey olmamış. Sadece bugün kısa vade olarak incelediğimiz Vakko güzel bir kapanış yapmış. Sn. meltem umarım bu imkanı değerlendirmişsinizdir. Bu arada 2,3 üzeri takibe aldığımız pimaş ise 2,5 kapanış ile Hedef fiyatım olan 3 YTL direncine doğru hareketine başlamış. Elinde olanlara hayırlı olsun diyelim.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

EGCYO

0,69 ilk güçlü destek noktası. 0,71 ve 0,73 ise güçlü direnç noktaları. 0,69 ve 0,73 aynı zamanda hissedeki kopuş noktaları da olacaktır.

Yorum

• naz
        Aktif
        • 17 Ağustos 2008
        • 373

merhabalar murat bey ihlas hakkında goruslerinizi alabilirmiyim.nerden bulastım ben bu hisseye kendime hayret ediyorum.
        istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          merhabalar murat bey ihlas hakkında goruslerinizi alabilirmiyim.nerden bulastım ben bu hisseye kendime hayret ediyorum.
          0,59 - 0,65 dirençleri var. Buralar güçlü duruyor. Eğer geçerse 0,78 kısa süreli zirve seviyesi test edilebilir. Teknik olarak daha aşağı bir düşüş gözükmüyor ama bur seviyelerde biraz can sıkabilir. Fakat şu anki şirket durumu ile belirttiğim seviyelerden daha fazlası beklenmemeli.

Yorum

• naz
            Aktif
            • 17 Ağustos 2008
            • 373

anlıyorum hocam mecbur beklicem bi kurtulursam bu hisseden daha tovbe almam artık ihlas benden uzak olsun bıktırdı artık 5 aydır elimde tutuyorum hala bir gelisme yok tesekkur ederim eksik olmayın.

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

murat hocam merhabalar. hoşgeldiniz. Vakko da hareket devam edermi ve Egcyo da 71 mi yoksa 73 mü hacimli geçilmeli maliyetlenmek için. saygılar.
              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• duranduran
                Aktif
                • 01 Mart 2008
                • 221

vkfyt hakkında düşünceıeriniz nedir

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  murat hocam merhabalar. hoşgeldiniz. Vakko da hareket devam edermi ve Egcyo da 71 mi yoksa 73 mü hacimli geçilmeli maliyetlenmek için. saygılar.
                  Vakkoda teknik görünümde bir bozulma yok. Elbet ki hareketin devam etme potansiyeli var. Ama yine de bugünkü hareket gösterdi ki belirli geri çekilmelerde karı görünce satacaksınız. Egcyo bir süredir 0,71 üzeri kapanış yapamıyor. Bu seviye bazı orta vadeli ortalamaların (SMA, TMA) şu anda bulunduğu seviyeler.0,73 ise bollinger bandın üst kanal çizgisi. burası da kuvvetli olacaktır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    vkfyt hakkında düşünceıeriniz nedir
                    Ben diğer arkadaşlarımın tersine sert hareket eden hisselerde teknik grafiklere aldanılmaması taraftarıyım. Bu tür hisseler sert hareketleri sonrasında bir iki günlük ani yukarı sert hareketler yapsa da satış ağırlıklı kullanılır ve belirli bir zaman içerisinde hafif aşağı yada hafif yukarı bir kanal oluştururlar. Ben de şu an ne kadar teknik görünümü iyi olsa da beklenenin tersine bu şekilde hareket edeceğini düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

Yorum

• naz
                      Aktif
                      • 17 Ağustos 2008
                      • 373

sayın hocam bossa hakkında yorum rica edebilirmiyim bugun cok saglam durdu gozumden kacmadı birde sizin goruslerinizi alabilirmiyim.endeks ragmen hic dusus yasamadı saygılar.

Yorum

• murti
                        Katılımcı
                        • 01 Mayıs 2008
                        • 151

sayın hocam prkte durumu nedir sizce ileriye donuk iyimi teşekkurler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sayın hocam prkte durumu nedir sizce ileriye donuk iyimi teşekkurler
                          Bugün görünümü açıkçası bozulmuş. 2 ve 1,9 destek olarak çalışacaktır. Elbet ki orta ve uzun vade teknik olarak tekrar düzelmesi kuvvetli ihtimal.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın hocam bossa hakkında yorum rica edebilirmiyim bugun cok saglam durdu gozumden kacmadı birde sizin goruslerinizi alabilirmiyim.endeks ragmen hic dusus yasamadı saygılar.
                            1,3 üzerinde kaldığı müddetçe yatay seyrini bir süre devam ettirecektir. Haber gelmedikçe yukarı hareket yapar mı bilemem. Açıkçası tekstil sektörünü pek takip etmiyorum. Bunlar ilk bakışta gördüklerim.

Yorum

• murti
                              Katılımcı
                              • 01 Mayıs 2008
                              • 151

bu senette 3 senedir oynuyoru hersene 3 lerden 10 kadar gidiyo orda bedelsiz bolunuyordu ama birturlu bu hareketi yapmıyor cok baskı yıyor bilancosu iyi gozukuyor sizce bekliyimi satıyımmı yada ekime kadar bekliyecem nukler enerci iyalesine hazırlanıyordu ordada fos cıkarsa bilemem bide eylul sonlarınadoğru cok kalitelı gaste cıkaraclar artrı alemınyun ve santral kurma ruhsatları nı almasını bekliyorlar okadar beklentileri var yinede baskı yıyor sizce neyapıyım üstat bıraz uzun oldu ama neyse teşekkurler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bu senette 3 senedir oynuyoru hersene 3 lerden 10 kadar gidiyo orda bedelsiz bolunuyordu ama birturlu bu hareketi yapmıyor cok baskı yıyor bilancosu iyi gozukuyor sizce bekliyimi satıyımmı yada ekime kadar bekliyecem nukler enerci iyalesine hazırlanıyordu ordada fos cıkarsa bilemem bide eylul sonlarınadoğru cok kalitelı gaste cıkaraclar artrı alemınyun ve santral kurma ruhsatları nı almasını bekliyorlar okadar beklentileri var yinede baskı yıyor sizce neyapıyım üstat bıraz uzun oldu ama neyse teşekkurler
                                Size alın yada satın diyemem bakın ne güzel tahlil etmişsiniz hissenizi. Teknik olarak 1,9 görülebilir. Size söyleyebileceğim bundan ibaret.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information