Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ramazanakdere
    Yeni üye
    • 12 Temmuz 2008
    • 11

murat erişkin bey yorum

sayın murat bey;egser,asyab,ıpmat,tuddf,aygaz elimde olanlar.satış ve yeni maliyetler için yorum ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim.saygılar.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

tnecniv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      vakko gevşedi biraz buralardan alım uygun olur mu?
      Ben aldım

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

batikborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        murat hocam 2.68 fiyattan kutpo almak uygunmu
        Bugün birleşmiş bakmamıştım hiç Anlaşılan benim beklentim gerçekleşiyor. Birleşmeden sonra aşağı gelmeye başlamış.
        Last edited by Mur@T_ERISKIN; 08 Ağustos 2008, 14:05.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          üstat sngyo ve trcas yorumu yaparmısınız lütfen
          SNGYO 4,4 YTL stoploss olacak şekilde tutulmaya devam edilebilir. Orta ve Uzun vade için bu seviyelerden pozisyon oluşturulabilir. 5 YTL seviyesi geçilirse hareket hızlanır. Turcas 6,15 ve 6,35 dirençleri geçilmeden yeni bir hareketin gelmesi zor görünüyor. Eğer alımlarla bu seviyeler geçilmez ise 4,8 e kadar geri çekilme ihtimali var.
          Last edited by Mur@T_ERISKIN; 08 Ağustos 2008, 12:59.

Yorum

• derya
            Yasaklı
            • 14 Ocak 2008
            • 177

400 Lot Var Elimde Eczyt Az Var Oilsun Bossa Var Silver Mrtgg Var Elimdeki Senetler çogu Bunlar Borsaya 2001 De Girdim Ilk Aldiğim Senet 1,69 Dan Pnsüt Aldim 7,50 Den Sattim Sonra 1,4 Dan Petun Aldim 4,20den Sattim Sonra Dmsas Aldim 1,40 Den çikti 2,40 Satmadim Buralara Kadar Düştü Eczyt Bossa Silvervakko Uzun Vadede Beklerim Aldiğim Senetlerin çoğu Ucuz Senetler Defeter Değeğri Yüksek Hisseler Olduğu Için Bende Uzun Vadede Bekleyeceğim Için Sağlam Iş Yapan Hisseleri Daha çok Tercih Ediyorum Mndrs Mrtgg Brmen Ise çikarsa Satacağim

Yorum

• AYEDAY
              Yeni üye
              • 16 Mayıs 2008
              • 25

Ustat merhaba.. Kerem hoca yok, artik buraya takilim biraz musade edersen..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

ramazanakdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın murat bey;egser,asyab,ıpmat,tuddf,aygaz elimde olanlar.satış ve yeni maliyetler için yorum ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim.saygılar.
                Asyab 2,8 - 2,6 destekleri var ve gevşeme bir süre daha devam eder. Düzeltme şart. Bunun haricinde EGSER, IPMAT ve AYGAZ sakin bir şekilde yükselişlerine devam edebilirler. Teknik olarak güzeller. Tuddf'un ne yapacağını kestiremiyorum. Ucuz gibi gözükse de son yaptığı hareketten sonra hisseye nasıl bakacakları önemli. Sanırım çağrı durumu var ve düşük fiyatlardan çağrı yapılacağı için böyle bir düşüş yaşanmıştı ve bunun tepkisi gerçekleşti.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  400 Lot Var Elimde Eczyt Az Var Oilsun Bossa Var Silver Mrtgg Var Elimdeki Senetler çogu Bunlar Borsaya 2001 De Girdim Ilk Aldiğim Senet 1,69 Dan Pnsüt Aldim 7,50 Den Sattim Sonra 1,4 Dan Petun Aldim 4,20den Sattim Sonra Dmsas Aldim 1,40 Den çikti 2,40 Satmadim Buralara Kadar Düştü Eczyt Bossa Silvervakko Uzun Vadede Beklerim Aldiğim Senetlerin çoğu Ucuz Senetler Defeter Değeğri Yüksek Hisseler Olduğu Için Bende Uzun Vadede Bekleyeceğim Için Sağlam Iş Yapan Hisseleri Daha çok Tercih Ediyorum Mndrs Mrtgg Brmen Ise çikarsa Satacağim
                  Yatırım anlayışınız güzel. Doğru ve sağlam hisseleri uygun yerden aldığınızda orta ve uzun vadede çok iyi primler bırakırlar. Ne mutlu size.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ustat merhaba.. Kerem hoca yok, artik buraya takilim biraz musade edersen..
                    Hay hay dostum ne demek. Onur duyarım. Her zaman beklerim.

Yorum

• derya
                      Yasaklı
                      • 14 Ocak 2008
                      • 177

murat erişkin ad ne nerdensiniz ben adım derya izmir demin siz

vakkoyu kaçtan aldınız bugün mrtgg bugün gene işlem hacimle artışa geçti 1,10 kapattı ama 1,14 seviyelerden çok alındı mrtgg 2. seansta alışlar gelebilirmi tekniği nasıl yarın 500 ytl param gelecek hangi seneti öneririsiz ecilc mi alayım eczyt mı vakkomu ipmat alayım cevaplarsanız sevinirim derya

Yorum

• AYEDAY
                        Yeni üye
                        • 16 Mayıs 2008
                        • 25

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hay hay dostum ne demek. Onur duyarım. Her zaman beklerim.
                        Estagfurullah o onur bana ait .. Elimde dunden 3.74 den maliyetlendigim iheva var, biraz dogub.. ricam bu ikisi hakkinda dusunceleriniz.. Tesekkur ederim simdiden..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          murat erişkin ad ne nerdensiniz ben adım derya izmir demin siz

vakkoyu kaçtan aldınız bugün mrtgg bugün gene işlem hacimle artışa geçti 1,10 kapattı ama 1,14 seviyelerden çok alındı mrtgg 2. seansta alışlar gelebilirmi tekniği nasıl yarın 500 ytl param gelecek hangi seneti öneririsiz ecilc mi alayım eczyt mı vakkomu ipmat alayım cevaplarsanız sevinirim derya
                          Nick olarak gerçek isim ve soyad kullanıyorum. Ankara'dayım.

Anladığım kadarıyla uzun vadecisiniz. Bu durumda belirttiğiniz hisselerin hepsi kazandıracak durumda olsa da vakko'nun daha erken hareket edeceğini düşünüyorum. Bugün 0,88 den vakko aldım. 0,9 dan satıp birkaç hissede dolaştıktan sonra tekrar 0,88 den vakko aldım. (Aman bunu zamanlama kardeşim duymasın.:36_1_13: O beni daha hala Ray'da zannediyor.)

MRTGG hakkında birşey demiyorum. Ne olacağı belli olmaz o hissede. Malum smiley herşeyi açıklıyor.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Estagfurullah o onur bana ait .. Elimde dunden 3.74 den maliyetlendigim iheva var, biraz dogub.. ricam bu ikisi hakkinda dusunceleriniz.. Tesekkur ederim simdiden..
                            3,6 tepe noktası kırıldı IHEVA'da Teknik olarak ta güzel konumda. Bu hisseyi ne kadar da beğenmesem de söyleyeceğim tek şey 4 YTL'nin üzerine çıkış gücünün bulunduğu. DOGUB macd aşağı kesmiş durumda. 2,44 seviyesinde bulunan yatay direncini geçememiş gözüküyor. Aşağı sarkabilir. 2,26 ve 2,1 destekleri mevcut.

Yorum

• mehmetdeyan
                              Katılımcı
                              • 23 Mayıs 2008
                              • 114

üstat bossa yorumunuz nedir acaba

Yorum

• AYEDAY
                                Yeni üye
                                • 16 Mayıs 2008
                                • 25

Cok tesekkurler... DOGUB'i realize etmeye karar verdim..Hocam bide EREGL lutfen, alim icin uygunmudur?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information