Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
murat hocam elimde ipmat sened var. 8 agustos cuma gunu %200 bedelli bolunuyor.
8 AĞUSTOS DENİYOR IPMAT İÇİN BÖLÜNME TARİHİ
Tarih konusunda bir habere ulaşamadım. Birşey söyleyemem size. Haberi nereden gördünüz kopyalayabilirseniz sevinirim. Ama bedelli bölünmeye kötü tepki vermesini beklemiyorum. Bu arada az önce kaçırmışım sorunuzdaki bir bölümü. 4000 YTL Para Yatırmanız gerekiyor.
HİSSE SENEDİ
Hepsi
SERMAYE ARTIRIM / TEMETTÜ TİPİ
Hepsi
YILLAR
2008
ZAMANLAMA
Planlananlar
gönderi tıklayın.
Sn. serdinc35 belirtmiş olduğunuz yere de ihtiyaç duymasam da baktım. Burada da herhangi bir tarih ibaresi bulunmuyor. Yani tarih kısmı boş. IMKB nin resmi sitesinde günlük bültenler ve şirket haberleri kısmından şirketlerle ilgili daha sağlıklı ve güncel olarak bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşağıya eklediğim ilgili konularda da herhangi bir tarih ibaresi şu an için yok.
TARİH:18/07/2008
HABER:
IPMAT İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 18.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulunun 18.07.2008 tarihinde yapmış olduğu 2008-20 sayılı toplantısında,
1. Şirketimizin 170.000.000 YTL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde, halihazırda tamamı ödenmiş 51.455.250 YTL’ndan ibaret çıkarılmış sermayesinin, Ana Sözleşmemizin 7. Maddesinin Yönetim Kurulu’na verdiği yetkiye istinaden 102.910.500 YTL Nakit arttırılarak 154.365.750 YTL’ne çıkartılmasına;
Bununla ilgili olarak;
a) 102.910.500 YTL’lik artışın tamamının nakden ödenmesine,
b) Artırılan sermayeyi temsilen 1 Ykr. Nominal değerli 735.075.000 adet A. Grubu Nama yazılı, 1.715.175.000 Adet B Grubu Hamiline, 7.840.800.000 adet C Grubu hamiline olmak üzere Toplam 10.921.050.000 Adet pay ihracına,
c) Ortakların %100 oranında sahip olduğu rüçhan haklarını itibari değeri üzerinden kullanımı için; sirkülerde ilan edilecek tarihler arasında olmak üzere 17 gün süre tespit edilmesine,
d) Halihazır pay sahiplerinin bedelli yeni pay alma haklarını kısmen ya da tamamen kullanmamaları sebebiyle arta kalan payların borsada oluşacak fiyat ile 2 iş günü süre ile halka arz olunmasına,
2. Yapılacak sermaye artırımı konusunda Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gerekli izinlerin alınmasına ve hisselerin Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’ne kaydı için gerekli başvuruların yapılmasına, dokümanların hazırlanmasına, ilanların ve söz konusu olacak diğer beyanların ve belgelerin onaylanmasına ve diğer her türlü işlemler için şirket yönetiminin yetkili kılınmasına oy birliği ile karar verildi.
Yatırımcılarımız ve Kamuoyuna önemle duyurulur. ”
• • • • • •
HABER:
IPMAT İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 18.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Ortaklığın %47,65 hissesine sahip Koza-İpek Holding A.Ş. yönetim kurulunun 18.07.2008 tarihinde yapmış olduğu 07 sayılı toplantısında,
İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 18.07.2008 /07 sayılı toplantısında çıkarılmış sermayesini 51.455.250 YTL’nden 154.365.750 YTL’na nakdi olarak artırma kararına uygun olarak, yapılacak bu sermaye artırımına iştirak oranı (%47,65) dahilinde ödemesi gereken 49.034.796 YTL’sinden, İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 30.06.2008 tarihi itibariyle şirketimize olan Ticari Olmayan borçları tutarı 24.856.313 YTL’sinin mahsubu, Kalan 24.178.483 YTL’sinin ödemek suretiyle sermaye artışına katılım kararı alınmıştır.
Yatırımcılarımız ve Kamuoyuna önemle duyurulur.”
• • • • • •
HABER:
KOZAD
IPMAT Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri A.Ş.’nin 18.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulunun 18.07.2008 tarihinde yapmış olduğu 2008-20 sayılı toplantısında,
Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri A.Ş.’nin 18.07.2008/183 sayılı toplantısında çıkarılmış sermayesini 64.680.000 YTL’nden 194.040.000 YTL’ne nakdi olarak artırma kararına uygun olarak, yapılacak bu sermaye artırımına iştirak oranı (%52,25) dahilinde ödemesi gereken 67.590.600 YTL’sinden, Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri ve İhracat A.Ş.’nin 30.06.2008 tarihi itibariyle İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne Ticari Olmayan borçları tutarı 24.856.485 YTL’sinin mahsubu, Kalan 42.734.115 YTL’sinin ödemek suretiyle sermaye artışına katılım kararı almıştır.
Yatırımcılarımız ve Kamuoyuna önemle duyurulur.”
• • • • • •
TARİH: 21/07/2008
BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU:
İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. (IPMAT.E) hisse senetlerinin sırası, şirketin 18.07.2008 tarihli Borsa Günlük Bülteni’nde yer alan sermaye artırımına ilişkin özel durum açıklamasının hatalı olması nedeniyle Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca, 21.07.2008 tarihli 1. Seans öncesinde (saat 09:27:24’te) geçici olarak işleme kapatılmıştır. Söz konusu hataya ilişkin şirketten gelen açıklamanın Borsamıza ulaşması ve kamuya duyurulması sonrasında IPMAT.E sırası 10:50:00’den itibaren yeniden işleme açılmıştır. Sırada, 10:50:00 – 11:00:00 saatleri arasında açılış seansı yapılmıştır. Açılış işlemleri sonrasında ilgili düzenlemeler uyarınca, gerçekleşen işlemlerin değerlendirilebilmesi amacıyla sıra, 11:00:00 - 11:05:00 saatleri arasında işleme kapalı kalmış ve sıra 11:05:00’ten itibaren sürekli müzayedede yeniden işleme açılmıştır.
• • • • • •
TARİH:21/07/2008
HABER:
IPMAT İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 21.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Ortaklığın Sermaye artırımı ile ilgili 18.07.2008 tarihinde yapmış olduğu Özel durum açıklamasında
b) Artırılan sermayeyi temsil eden pay toplamı adedi 10.291.050.000 yerine sehven 10.921.050.000,
c) ortakların %200 oranında sahip olduğu yerine sehven %100 yazılmıştır.
Söz konusu düzeltme
Yatırımcılarımız ve Kamuoyuna duyurulur. ”
• • • • • •
erbos da hareket nasıl surebılır ...ongoru verebılırsenız sevınrım..saygılar..
Erbos 6,4 seviyesinden takip listemize alındı. Orta ve uzun vade için %10 bize yetmez. Takip Listemize almaya değmez bu rakam. Harekete ve beklemeye devam.
PEGYO
Patronumusss hissede bugün söz sahibiyim dedi. Hisseyi hareketlendirdi. Piste girdi. Frenleri denedi. Motorları tam gaz yaptı. Ama bu sadece bir deneme kalkıştan önce olması şart. 1 YTL üzerinde kaldığı müddetçe pozisyon açılabilir.
Tarih konusunda bir habere ulaşamadım. Birşey söyleyemem size. Haberi nereden gördünüz kopyalayabilirseniz sevinirim. Ama bedelli bölünmeye kötü tepki vermesini beklemiyorum. Bu arada az önce kaçırmışım sorunuzdaki bir bölümü. 4000 YTL Para Yatırmanız gerekiyor.
Murat Hocam, SILVR elden çıkardın mı? bi de glyho almıştım dün mühendis beyde vardı , senin görüşlerin nedir?
Sayın xrelated silver'larım şu an durmuyor maalesef. Fakat çıkartığıma da bugün kü hareketiyle pişman oldum açıkçası. Sanırım bir kaç gün içinde tekar yukarı hareket edecek. Takibim de ve tekrar alım yapabilirim. Teknik açıdan çok güzel durumda.
GLYHO'de 0,97 seviyesi hacimli geçilmez ise kısa sürede oluşturduğu kanal içerisinde hareket etme olasılığı çok yüksek. Bu kanal aşamalı olarak şu an 0,97 - 0,89 ile 0,89 ve 0,79 arasında belirmiş durumda. Yani destek olarak ta bu seviyeleri kullanacaktır. SPK haberinden sonra bir türlü toparlanamadı. İzlemekte yarar var.
hocam iyi akşamlar altın bugun hareketlendi yarin hareketi devam edermi bir yorum yaparsanız sevinirim
Programımda şu an bir problem var. Grafiğini göremiyorum. Bir süre sonra tekrar açmaya çalışırım. Ama daha önceki mesajlarımda esas yükseliş için 6,4 civarındaki direncinin geçilmesi gerektiğini söylediğimi hatırlıyorum.
Vakko 0,86 fiyatıyla kopuş noktasında. Bollinger üst bandı ve yatay bant bu seviyeden geçiyor. Eğer bu seviye yarın geçilirse 0,91 - 1,0 ve 1,09 fibo geri dönüş noktaları test edilebilir. Yarın takip etmekte fayda var.
Yorum