Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Murat Hocam size zahmet Otokar'ın dirençlerini yazabılırsenız?
Teşekkürler
Programım bulunduğum bilgisayarda yok. Ama yine de ortalama olarak 16 ve 16,8 - 17 seviyeleri direnç olarak çalışacaktır. Bunlar ortalama rakamlar. 15 TL güçlü dirençti geçildi. Hisse esas olarak 16,8 - 17 seviyesindeki güçlü direncini de geçebilirse önü açılır.
Sn Erişkin, VKFYT F/K oranı oldukça düşük kalmış, primsiz gibi de duruyor, ilgilenirseniz, bir göz atmanızı öneririm. Silver için de hala desteklerde seyrediyor, fikriniz nedir? Teşekkür edeirm.
Sn Erişkin, VKFYT F/K oranı oldukça düşük kalmış, primsiz gibi de duruyor, ilgilenirseniz, bir göz atmanızı öneririm. Silver için de hala desteklerde seyrediyor, fikriniz nedir? Teşekkür edeirm.
Vakıfyatırım ucuz olmasına karşın yeni operasyon yemiş bir hisse. Dolayısı ile burada alım yaparak hisse fiyatını yükseltmek isteyen kişilerin daha önce gelişen işlemlerden dolayı, daha üst fiyatlardan satacak birilerini bulmaları biraz zor görünüyor. Bu yüzden anlık hareketler olsa da bunun %10 - %20 marjı geçmeyeceğini düşünüyorum. Öncelikle yapılan işlemlerin unutturulması gerekiyor.
murat erişkin siz ayrı bir köşe açarak takibimde hisseleri o raya yazarsanaız daha iyi olabilir size sorulan sorular ise buradan devam edebilir tavsiyemdir
murat erişkin siz ayrı bir köşe açarak takibimde hisseleri o raya yazarsanaız daha iyi olabilir size sorulan sorular ise buradan devam edebilir tavsiyemdir
Oltaya Takılanlar bölümünde zaten var. İmzam'da ayrıca Linki var.
murat erişkin iyi gün bugün dmsas tavan 1,38 dedim san ya geçende listene eklermisin diye ucuz tavan oldu 1,38 ama dmsasın artacağı beliydi çok ucuzladı f/k oranı ucuzdu defter değeri 2,45 idi güzel olavcaktı olmaya başladı uzun vadede getirisi güzel olcak senetlerden birisidir
Yorum