mrb sngyo u 4.4 a kadar verdiler şu an 4.46 maliyet için uygun mudur
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn. josheps. bir iki mesaj geride sngyo yu yorumladım. Orada ihtiyacınız olan cevabı alacaksınız.josheps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermrb sngyo u 4.4 a kadar verdiler şu an 4.46 maliyet için uygun mudur
Yorum
-

HAFTALIK - LOG - AGYO
En son, yeni fiyatına göre 1,19 seviyesinden tekrar takip etmeye başlamıştık. Haftalık olarak düzeltmenin sonlarına gelindiğini görüyoruz. Daha önceki düzeltme hareketi endeksin ikinci dalga düşüşüyle kabusa dönmüştü. Yeni fiyatına göre 1,68 YTL civarından takipe alıp 1,48 YTL'de stoploss uygulamıştık.
Yorum
-
borsa da genel bir yükselişe girdik,yabancılar hazırladıkları raporlarda hisse senetlerinin ucuz olduğunu yükselme potansiyellerinin olduğunu belirtiyorlar,
ilk etapta yükselen bankalar ve holdingler yani ilk 10 hatta ilk 30 ulusal 30 dediklerimiz, şimdi endeksin buralarda dinlenmesi soluklanması esnasında 2. etap hisselere sıra gelmiş bulunmaktadır,
bu hisseleri ise ilk 30 dan sonraki 30 dakiler olarak tanımlayabiliriz,yani ilk yükselişe ayak uyduramamış holding ve sanayi grubundaki büyük sermayeli hisseler olacaktır.Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Evet sn. prestij'in dediği gibi ikinci dalga olarak primlenmemiş teknik oluşumunu tamamlamış, güçlü temeli olan hisselerin hareketlenmesini bekleyebiliriz. Fakat lokomotif hisseler yine yükselişlerde gözbebeği olacak sanırım.
Yorum
-
İkisi de ucuz ve güzel grafiklere sahip. haftalık olarak baktım sadece. Kısa süreli hareket eder mi bilemem, genel bir tabir olacak ama zamanı gelince çıkacaktır. Önümüzdeki hafta için birşey diyemem.MalarkyC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlarko ve global holding bunlara örnek olabilir mi
Yorum
-
Öncelikle AGYO ile EGCYO'nı aynı olarak değerlendirmeyin AGYO Gayrimenkul Yatırım ortaklığı olarak faaaliyet göstermektedir. Dolayısı ile endekse göre düşüş ve yükselişleri de Yatırım ortaklıklarından bağımsız olur. Her iki hisse de önceki dönemlerde yorumlandı. Her iki hisseden de kısa süre içerisinde bir tepki bekliyorum. AGYO ayrıca orta ve uzun vade olarak takibimizde. Sadece bir hafta için sert hareketler beklemek yanlış olur.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam merhabalar.
yatırım ortaklıklarından AGYO ve EGCYO
enerji sektöründen AYEN ve ZOREN
önümüzdeki hafta teknik olarak nasıl hareket ederler.
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Ayen enerji 2,3 - 2,4 ve 2,6 seviyeleri direnç olarak çalışacaktır. 2,22 ve 2,16 seviyeleri ise ilk destekleri. Takip edilebilir. özellikle 2,3 üzeri hareket ederse pozisyon açılabilir.
ZOREN 5,2 - 5,4 ve 6 YTL dirençleri mevcut. 5 ve 4,8 YTL ise destek noktaları. Hareket için öncelikle 5,4 üzerini beklemek daha sağlıklı olacaktır.
Endeksle beraber yukarı hareketleri sınırlı kalabilir. Ben daha çok bu hisselerin endeksten bağımsız hareket edeceklerini düşünüyorum.
Yorum
-
murat ustaya katiliyorum arkadaslar zoren fazla hareket edemez bence bu hafta fazla bir hareket görünmez bu kagittaMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖncelikle AGYO ile EGCYO'nı aynı olarak değerlendirmeyin AGYO Gayrimenkul Yatırım ortaklığı olarak faaaliyet göstermektedir. Dolayısı ile endekse göre düşüş ve yükselişleri de Yatırım ortaklıklarından bağımsız olur. Her iki hisse de önceki dönemlerde yorumlandı. Her iki hisseden de kısa süre içerisinde bir tepki bekliyorum. AGYO ayrıca orta ve uzun vade olarak takibimizde. Sadece bir hafta için sert hareketler beklemek yanlış olur.
Ayen enerji 2,3 - 2,4 ve 2,6 seviyeleri direnç olarak çalışacaktır. 2,22 ve 2,16 seviyeleri ise ilk destekleri. Takip edilebilir. özellikle 2,3 üzeri hareket ederse pozisyon açılabilir.
ZOREN 5,2 - 5,4 ve 6 YTL dirençleri mevcut. 5 ve 4,8 YTL ise destek noktaları. Hareket için öncelikle 5,4 üzerini beklemek daha sağlıklı olacaktır.
Endeksle beraber yukarı hareketleri sınırlı kalabilir. Ben daha çok bu hisselerin endeksten bağımsız hareket edeceklerini düşünüyorum.
Yorum
-
Sayın repisidan kısa vadede çıkmayı düşünmüyorsanız, fiyatına sürekli bakmadan uzaktan izleyin. 5 YTL üzerine kendisini attığı takdirde eski zirve fiyatlarını göreceğini düşünüyorum. Şu anda tekrar yukarı dönüş sinyalleri oluştu ve daha taze bir hissemiz var.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum hani şu fazla dillendirmeyin dediğin hisse var ya , onun hedefleri nereler, nereye kadar tutulabilir?
Yorum
Yorum