erbos hakkındayorum alabilirmiyiz
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Murat hocam GSDHO yavaş yavaş yoluna devam ediyor ne dersiniz. Olumsuz bişiy görünüyormu sizin gözünüzle."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Murat Erişken, ben fransız kaldım olaya, beni de bilgilendirseniz sevinirim.Müsait bir yerden girmek ve çıkıver şuradan denilince çıkmak istiyorum..sevgiyle..Takip Listemizde bulunan, OZFIN, SNGYO, DGATE ve GSD Holding hisseleri bugün yüzümüzü güldürmeyi başardılar. Hisseler teknik açıdan halen yükseliş potansiyeline sahipler ve fazla primli değiller. Bundan sonrada takip etmeye devam ediyorum.hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat hocam GSDHO yavaş yavaş yoluna devam ediyor ne dersiniz. Olumsuz bişiy görünüyormu sizin gözünüzle.
Yorum
-
Erbos ucuz konumunu koruyor zamanı gelince o da çıkışını yapacaktır.duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererbos hakkındayorum alabilirmiyiz
Yorum
-
Bu hafta erbosta bir hareket bekliyorum. 6,45 - 55 aralığı hacim istiyor. Sanırım birileri bu işi yapacak.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErbos ucuz konumunu koruyor zamanı gelince o da çıkışını yapacaktır.
Yorum
-
-
-
hocam silver hakkında ne dusunuyorsunuz? tskler...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Bugün teknik görünümünden dolayı 0,88 - 0,89 alım 0,92 satım yaptım. Açıkçası yüklü kademelere aldandığım için çıktım. Bugün görülüyor ki Denizin işini ben sattıktan sonra tacirler götürmeyi başarmış. 0,94 seviyesi %23,6 lık fibo direncine denk geliyor. Yarın açılışta bu seviyeyi geçeceğini düşünüyorum. Fakat önünde 1 YTL psikolojik direnci mevcut. Oyuncuların istedikleri seviyelere çıkartmamaları için hiçbir sebepleri yok. Fakat yine de olası yükselişlerde 1 - 1,07 ve 1,2 seviyelerini direnç olarak kullanacaklarını düşünüyorum.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam silver hakkında ne dusunuyorsunuz? tskler...
Yorum
-
KUTPO'lar hakkında Bilgi;
Şuan bizim gibi fazla pozisyonu olmayan yatırımcılar sadece KUTPO veya KutpoY taşımakta. Ayrıca yüksek fiyatlardan almış olarak taşımakta. Fakat özellikle bölünmeden önce hissede yüklü miktarda pozisyon alan büyük yatırımcıların şu anda 10 birim Yeni 1 Birim ise eski hisseleri bulunmakta. Dolayısı ile birleşme esnasında portföylerinde bulunan eski hisselerin bu büyüklere pek te etkisinin olmayacağını düşünmelisiniz. Örnek olarak.
1000 YTL'lik yeni hissesi olan bir kişi; bu hisselerden %20 kazanç sağlasa bir 1200 YTL'si olur. Aynı kişinin 100 YTL lik eski hissesi olduğuna göre bu hisselerden %50 zarar yazsalar sadece 50 YTL zararları olur. Diğer yenilerden 200 YTL kar ettiklerine göre toplamda 150 YTL kar etmiş olurlar. Bu hesap doğru bir hesaptır. Yarın sabah itibariyle bir birleşme gerçekleşmiş olsa 2,8 fiyattan birleşme fiyatı gerçekleşir. Bu durumda Birleşme fiyatı buna yakın durumlarda yeni hisse fiyatına %10 - 15 civarında bir artı katkı sağlar.
Dolayısı ile büyüklerin bugüne kadar yaptığı işlemlerde maliyetleri önemlidir. Farzedinki 2,50 seviyesinden bu hissenin yenisini aldınız. Adamlar hisse fiyatını 2,1 lu seviyelere çektiler. Budurumda birleşme fiyatı 2,5 civarı olur ki siz bu işten hiçbirşey kazanmazken adamlar al-sat ve maliyetlerine göre karda olurlar. Son noktayı da şu anda koyuyorum. Hissede pozisyon alan kişiler bu hisseleri çok uzun süreden beri ve çok düşük maliyetli olarak tutuyorlar. Bu yüzden kesinlikle bu işten zararlı çıkacaklarını düşünmüyorum.
Yorum
-
mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam silver hakkında ne dusunuyorsunuz? tskler...
murat hocam tesekkurler...
Masallah Financerde,muhendiste burada her yerdesin....
sağolasın....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUTPO'lar hakkında Bilgi;
Şuan bizim gibi fazla pozisyonu olmayan yatırımcılar sadece KUTPO veya KutpoY taşımakta. Ayrıca yüksek fiyatlardan almış olarak taşımakta. Fakat özellikle bölünmeden önce hissede yüklü miktarda pozisyon alan büyük yatırımcıların şu anda 10 birim Yeni 1 Birim ise eski hisseleri bulunmakta. Dolayısı ile birleşme esnasında portföylerinde bulunan eski hisselerin bu büyüklere pek te etkisinin olmayacağını düşünmelisiniz. Örnek olarak.
1000 YTL'lik yeni hissesi olan bir kişi; bu hisselerden %20 kazanç sağlasa bir 1200 YTL'si olur. Aynı kişinin 100 YTL lik eski hissesi olduğuna göre bu hisselerden %50 zarar yazsalar sadece 50 YTL zararları olur. Diğer yenilerden 200 YTL kar ettiklerine göre toplamda 150 YTL kar etmiş olurlar. Bu hesap doğru bir hesaptır. Yarın sabah itibariyle bir birleşme gerçekleşmiş olsa 2,8 fiyattan birleşme fiyatı gerçekleşir. Bu durumda Birleşme fiyatı buna yakın durumlarda yeni hisse fiyatına %10 - 15 civarında bir artı katkı sağlar.
Dolayısı ile büyüklerin bugüne kadar yaptığı işlemlerde maliyetleri önemlidir. Farzedinki 2,50 seviyesinden bu hissenin yenisini aldınız. Adamlar hisse fiyatını 2,1 lu seviyelere çektiler. Budurumda birleşme fiyatı 2,5 civarı olur ki siz bu işten hiçbirşey kazanmazken adamlar al-sat ve maliyetlerine göre karda olurlar. Son noktayı da şu anda koyuyorum. Hissede pozisyon alan kişiler bu hisseleri çok uzun süreden beri ve çok düşük maliyetli olarak tutuyorlar. Bu yüzden kesinlikle bu işten zararlı çıkacaklarını düşünmüyorum.
Murat kardeşime sonuna kadar katılıyorum.
Çok güzel açıklamış.
Dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Atı alan, FMIZP örneğinde olduğu gibi zaten Üsküdar ı geçti.
Beklenti yaratıp yeni hisseleri satmaya çalışıyorlar.
Bol kazançlar...[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta erbosta bir hareket bekliyorum. 6,45 - 55 aralığı hacim istiyor. Sanırım birileri bu işi yapacak.
xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam teşekkürler.. yarın cesaret edip gireceğim inşallah.
Hayırlı olsun diyelim şimdiden 6,75 seviyesindeki direncini de geçerse önü açılır. Eksi endekse güzel cevap verdi.
Yorum

Yorum