Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
birde isimler yazıldıkça faik lotları hesaplıyordu ve kaş göz işaretiyle evetçiler göz kırpıp başını tamam dercesine yana yatırıyordu ama finlandiyalı işi bok eti 8 milyonu birden sürdü faik kızdı ama bir kere evetçi olmuştu ve orda ne kadar gelirse gelsin evetçi daha çoktu çıkmadılar yalı kazığı gibi dikildiler aslında o evetçileri dava etmeliyiz paraları nerden buldular diye nasıl karot abi ne dersin böylelikle 22 milyon hise bize kalır ben onu bir araştırayım bakalım ne sonuç çıkacak KARA PARA DA OLABİLİR
sen işçisin,işçi kal...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
dürüstlük kural ve ilkelerine uymama bizim davanın hakaten içi boş galiba çok dürüst ve ahlaklı bir yönetim vardı karşımızda birde kara parayı ihbar edersen ödül var bildiğim kadarıyla yanılmıyorsam ben gerçekten bu konunun üzerine eğiliyim hadi yetiştirin patrona evetçiler boku yedik diye eyer hesabını veremezsek kazancın kaynağının diye üstüne basa basa söyleyin her şey kanuna uygun ya yerseniz :(
dürüstlük kural ve ilkelerine uymama bizim davanın hakaten içi boş galiba çok dürüst ve ahlaklı bir yönetim vardı karşımızda birde kara parayı ihbar edersen ödül var bildiğim kadarıyla yanılmıyorsam ben gerçekten bu konunun üzerine eğiliyim hadi yetiştirin patrona evetçiler boku yedik diye eyer hesabını veremezsek kazancın kaynağının diye üstüne basa basa söyleyin her şey kanuna uygun ya yerseniz :(
fazla kopya veriyorsun,dost...))bırak çalışsın arkadaşlar...))
Bizim dava öyle sürprizlere gebe ki(ikiz mi olur,üçüz mü olur,dördüz mü olur:doktor arkadaşlar bilir...),erken konuşmak yanlış olur...!!!hele 15 mayıs gelsin,ondan sonra daha net şeyler söyleyebiliriz...))madem davamızın içi boş,neden mahkeme ilk incelemede "RET"etmedi dersin,masalcı dede(üstadcık)...))
Bilmeyenlere kütüklerden duyrulur:içi boş olan davalar genelde kaale alınmaz...))dosya ilk incelemelerde genellikle iade edilir(görevsizlik,ya da usulsüzlük yönünden),biline...))sen dava açmazsın,perde arkasında kalmayı yeğlersin,nedense...?!!?bilmemen normal aslında,ama eksik kalmak seni ezer,herşeyi bilme zorunluluğun var yaaa...))
Dava açan arkadaşlar,açtıkları davada samimi iseler:açık çağrımızdır...!!!
1-elimizde bilgi ve belge çok,istedikleri bilgi ve belgeleri paylaşmaya,
2-olanaklarımız ölçüsünde,maddi katkı sunmaya,
3-düşünce ve deneyimlerimizi paylaşmaya hazırız...!!!
4-davanızı önemsiyoruz...!!!
ne oldu,bizim bülbül kütüğümüze konup, ötmez oldu...))dut mu yuttu, acaba...))mevsimi de değil,haniii...))sorular çalışmadığı yerden mi geldi,acep...))
tüm forum dostlarına soruyorum:sizce arkadaşın deyişi ile( ibnelik) kimde...?!!?uyumayın,gözünüzü açın dostlar,(ibnelik)ayrıntıda...!!!yine de karar sizin...!!!
ben,mardin'den ekmek yedim,su içtim...!!!ama sanırım fırınımız ve çeşmemiz farklıymış...!!!farklı çeşme ve fırın olunca:adam olma kavramı da değişiyor,doğal olarak...))
arkadaş,tüm forumlarda ciddi bir özeleştiri verip,özür dilemedikçe:hep tepesinde olacağız ve deşifre edeceğiz...!!!daha kollektif akıl çalışmaya başlamadı,başlayınca göreceğiz...))ben herşeye vakıf değilim,daha söyleyecek sözü olanlar var...!!!
haydi,grafik koy ve kafana göre çiz...!!!kasma kendini,çıkarlarına göre oyna grafiklerle,yönlendir insanları...!!!sadece:al ya da sat deme...!!!dolaylı söyle,dilini dolaştırarak...!!!kimse dikkate almasın,bu bir kütük öğretmen düşüncesidir...))
evet,bu hissede 10,000 kişi var,hisseler küçük yatırımcıda...!!!üstadcıklar öyle söylüyor,bize de inanmak düşer...))dolaylı olarak satın demek olmasın,bu...?!!?nasılsa:son g.kurulda patron az kağıtla gelmedi mi,bizde yedik...))işbirlikçiler,iş başında...))
önemli uyarı:ben birilerine göre,adam değilim...!!!sözlerimi buna göre değerlendirmek,yazılarımı bu bilgi ışığında okumak:sizin yararınızadır...))gerçek adamlara,şuan ulaşılamamaktadır...!!!
Yorum