MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Taniyi koydum bunun kafafi ÇaliŞmiyor, ancak İtekleyerek ÇaliŞir bu...

İtekleyİncede kafa bassa....

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

bizim davanın içeriğini birileri çok merak ediyor galiba...))sağı deşeliyor,solu deşeliyor...))ama isabet yok,üzülerek belirtmeliyim ki:eskiden biraz acabam vardı,ama artık işin içinde birilerinin oyun döndürmeye çalıştığından eminim...!!!patron bile bu kadar panik yapmadı/yapmıyor,bu panik ve çabaların nedeni ne olabilir acaba...?!!?körler hala fili tarif etmeye çalışıyor:hortumunu tutunca,soba borusu diyor...))traji-komik bir durum izliyoruz dostlar...!!!izleyelim bakalım,bu komleks ve ihtiras daha nelere gebe...?!!?fetva verilmiş,dava boşmuş...))eyvahh,arkadaşlarımızı aldattığımızı çıkardı ortaya...))madeni buldu,egolar foraa:malesef baltayı taşa vura vura parçalıyorsun...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bak bir ip ucu:bizim davada 23. ve 24 maddeler hiç geçmiyor...))haydi,biraz daha çalışalım...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

fıyık, bizim dava üzerine kap'ta neden açıklama yapma gereği duydu...?!!?yaptığı açıklamanın içeriği neydi...?!!?biraz yardımcı olayım...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

bizim ekip,davanın içi boş...))haydi artık,bir birimize düşelim...))önce ben kimi suçlasam,kime saldırsam acaba...))siname,sen benden sonra saldır,bir arkadaşa...))arkadaşları fazla bekletmeyelim...))

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Taniyi koydum bunun kafafi ÇaliŞmiyor, ancak İtekleyerek ÇaliŞir bu...

İtekleyİncede kafa bassa....
              dava dosyasını görmeden yorum yapıyor zavallı önce dava dosyasına mutabık ol ondan sonra yorum yaparsın acemi genel kurul kararlarında önce işlemlerin her biri için 2 milyondan kurulda söz alacaksın 7 milyona çıkaracaksın her biri için sonrada param yok ödemiyorum diyeceksin ve bu davanın içi boş olacak götümle gülerim buna adam kendi 7 milyon yaptı bunun ne demek olduğunu biliyormusun akıl fukarası bu düpe düz dürüstlükle ilgili ama sen at gözlüğünü takmışsın bir kere ben bilirim ben bilirim diye volta atıyorsun bu yazımı iyi oku ve ona göre davanın içi boşmu dolumu olduğunu anlayacaksın adam bundan sonra paralarımızı bile ödese dava düşmez biz istemedikten sonra patronuna gaz verip durma yürü kervana nasıl olsa onun speği bizim patronun ustası deyilmi ordadamı operasyon yapacaksınız söz orayada el atacağım erkek sözü sizi deşifre etmek benim öncelikli görevim nasıl olsa sizi tanıdım nickleriniz ne olursa olsun yazım tarzınız oynadığınız tiyatro hep aynı sizi orda bol bol anacağım ulan tam ne haleri varsa derken yazmayacaktım siz kaşındınız kaşımakta boynumun borcudur

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
                şu muhabbeti öteki köyde yapsanıza
                bu topiği komple kaldırıp yenisini açmaya düşünüyorum.
                sevgili dost,biz köyümüzden memnunuz...))

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bizim ekip,davanın içi boş...))haydi artık,bir birimize düşelim...))önce ben kimi suçlasam,kime saldırsam acaba...))siname,sen benden sonra saldır,bir arkadaşa...))arkadaşları fazla bekletmeyelim...))
                  ooooooooo portakalı soydum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum faik ebe tuh kendimizi ele verdik galiba özür dilerim patron ne olur beni kovma söz bir daha deşifre etmeyecem seni bütün suç karot abinin o verdi gazı bende biraz fazla gaz aldım galiba o yüzden böyle oldu ne olur ne olur beni kovma karotu kov bütün suç onun

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

şimdi yaşadığım bir olayı anlatacağım size ben fabrikaya yeni girmiştim mesailer 100 de 50 ydi bir gün bir gurup arkadaş geldi ve biz herkez arasında konuştuk mesailere 100 de 100 zam isteyecez katılırmısın bize dediler bende herkez istiyorsa neden olmasın elbete katılırım dedim herkez hem fikirdi yönetimle konuşacaktık iş çıkış birde baktım kartı basan kaçıyor hemde ne kaçış şefle konuşmak istediğimizi bir kere söylemiştik neyse 150 kişide 7 kişi kaldık odaya girdik baskı kuracaktık ya hepimiz çok kızmıştık ve şefe dediki şefim bilyorsunuz bizim mesailer az biraz zam talep etmiştik ama veremezseniz önemli deyil sadece söylemek istedik rahatsız etiysek kusura bakmayın dedik çıktık ertesi gün formen başıma gelerek durdu birde gülüyordu ne oldu sinan dedi bende anlatım olayı herkezle yola çıkma toplumun çoğu karaktersizdir niye böyle yaptığını sorunca hemen ekmek parası derler ama o bir kılıfdır karaktersizliklerine dedi giti aradan 2 saat sonra gelip bizi şefin çağırdığını söyledi gülüyordu ve ben şimdi boku yedik dedim şefin odasına gitik o da gülüyordu sonra bize olaydan haberim var anlatılar dedi biz tabi olan oldu havasına iyice kaptırdık kendimizi ve bize iki seçenek verdi birincisi işimizi fesh edecekti ikincisi ise ağzımızı sıkı tutacaktık tabiki hemen biz ikinci teklifi kabul ederiz ama ne için sıkı tutacağız deyince bodrolarınızı kimseye göstermeyeceksiniz yoksa soluğu kapıda alırsınız dedi bizim mesailere zam yapmışlardı 100 de 150 hemde aradan 3, 4 gün geçmişti mesai kaldırıldı ama biz mesai alıyorduk onlarda güne gün işte karaktersizlerin hali böyle olur . ve hepimiz bir yerlere verildik hepimiz çalışıyoruz ama o kartı basıp kaçanlar yoklar biz onların gözünde kerizdik ama ilahi adalet onlar keriz pozisyonuna düştü ilk defa burda anlatım sözümü tutum ağzımı açmadım parmaklarımı konuşturdum imla kuralarına uymuyorum kimse kusura bakmasın telefondan ancak bu kadar olur

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

arkadaşlar,akıl var,mantık var,matematik var...!!!bu kağıdın enaz 100milyonu patronda,ama başkalarının üzerine dağıtılmış durumda...!!!eğer patronda olmasaydı(kontrolünde),hisse bu kadar düştüğünde 2012 g.kuruluna bu 10,000 yatırımcının %5'i gelse,500 kişi olurdu...!!!siz bunu daha ilerletebilirsiniz,ama kaç kişi geldi:10,000/25 kişi...))nedense ısrarla,birileri tarafından 10,000 küçük yatırımcı olduğu dillendiriliyor...!!!sizde hesabınızı yapın,mantığınızı kullanın...!!!saza gelin,ama gaza gelmeyin arkadaşlar...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

daha ne diyelim bilmiyorum,bizim dava metnimizde 23.ve 24.maddeler yooookkkkkkkk.........!!!bu ne kapris ve ego ihtirasıdır yaaa...))insanların kafasını bulandırmaktan vazgeçin,nasılsa davanın içi boş:biz yakında bir birimize düşeriz...))biraz sabır sadece...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

hisseler bu kadar dağınık olduğuna göre kağıt yukarı gitmez,en iyisi pazartesi satsam mı,ne...))ne dersiniz arkadaşlar...))birileri lafı dolandırmasa,baklayı ağzından çıkarsa,onlarda rahatlasa,boğulmasa,diyorum...))

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            arkadaşlar,akıl var,mantık var,matematik var...!!!bu kağıdın enaz 100milyonu patronda,ama başkalarının üzerine dağıtılmış durumda...!!!eğer patronda olmasaydı(kontrolünde),hisse bu kadar düştüğünde 2012 g.kuruluna bu 10,000 yatırımcının %5'i gelse,500 kişi olurdu...!!!siz bunu daha ilerletebilirsiniz,ama kaç kişi geldi:10,000/25 kişi...))nedense ısrarla,birileri tarafından 10,000 küçük yatırımcı olduğu dillendiriliyor...!!!sizde hesabınızı yapın,mantığınızı kullanın...!!!saza gelin,ama gaza gelmeyin arkadaşlar...))
                            ben 2000 bile olduğunu sanmıyorum biz sorunca kaç yatırımcı var deyince faik birde atlayıp yasak yasak söyleyemeyiz dedi yani anlayacağınız kim çıkardıysa yalan faiğin o tutuşma halini bir görecektiniz anlardınız bazen insanın hareketleri verir yalanmı doğru olduğunu ve fayik verdi kendini ele gözleri söylüyordu panik oluşuda şahitlik ediyordu

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

ben öğretmenim(kütük),bazılarımız işçi,bazılarımız emekli,bazılarımız mühendis,bazılarımız doktor,bazılarımız maliyeci:biz anlamayız borsadan ve manipülasyondan falan...!!!hele incesinden,hiç anlamayız...!!!bilin istedim sadece...))

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ben 2000 bile olduğunu sanmıyorum biz sorunca kaç yatırımcı var deyince faik birde atlayıp yasak yasak söyleyemeyiz dedi yani anlayacağınız kim çıkardıysa yalan faiğin o tutuşma halini bir görecektiniz anlardınız bazen insanın hareketleri verir yalanmı doğru olduğunu ve fayik verdi kendini ele gözleri söylüyordu panik oluşuda şahitlik ediyordu
                                birde isimler yazıldıkça faik lotları hesaplıyordu ve kaş göz işaretiyle evetçiler göz kırpıp başını tamam dercesine yana yatırıyordu ama finlandiyalı işi bok eti 8 milyonu birden sürdü faik kızdı ama bir kere evetçi olmuştu ve orda ne kadar gelirse gelsin evetçi daha çoktu çıkmadılar yalı kazığı gibi dikildiler aslında o evetçileri dava etmeliyiz paraları nerden buldular diye nasıl karot abi ne dersin böylelikle 22 milyon hise bize kalır ben onu bir araştırayım bakalım ne sonuç çıkacak KARA PARA DA OLABİLİR

Yorum

Working...
                                X

Debug Information