MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

benimle uğraşma senin hayrına olur tamamı spek çapsız

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      OKU İÇTEN pazarcıklı abicikkkk,, bu işler öyle 5-6 TELEKONFERANSLA YAPILMIYOR...

Kimden : MUSTERI ILETISIM MERKEZI <customer@thy.com> [Adres Defterine Ekle] Kime : haliltoktas@mynet.com Sayın HALİL TOKTAŞ,

20 Şubat 2014 tarihli mesajınız ünitemize ulaşmıştır.

Her sektörde olduğu gibi, havacılık sektöründe de beklenmeyen aksaklıklar yaşanabilmekte olup bu aksaklıkların bir kısmının da kontrolümüz dışında gerçekleştiğini paylaşmak istiyoruz.

Normal şartlarda planlı gecikme/iptal durumlarında yolcularımıza ulaşarak gecikme bilgisi verilmektedir. Yapılan incelemede, 20 Şubat 2014 tarihli TK2455 Adana/İstanbul seferinin hava muhalefeti nedei ile 4 saat 4 dakika gecikmeli olarak icra edildiği tespit edilmiştir.

Gecikme durumunda Misafirlerimize belirli saat aralıkları ile birtakım hizmetler verilmektedir. Uçuş mesafesi ve bekleme süresine göre verilen hizmetlerin -anons hizmeti, ücretsiz rezervasyon değişikliği, bilet ücreti iadesi, telefon ile görüşme hakkı, sıcak/soğuk içecek ikramı, ikram hizmeti ve konaklama/ulaşım hizmeti gibi- farklılık arz ettiğini belirtmek isteriz.

Gayretlerimizin, arzulanmayan olumsuzlukların bertaraf edilmesi yönünde olduğunu iletmek isteriz. Geri bildirimleriniz de, bu yönde hizmetlerimizin geliştirilmesi için yol gösterici olmaktadır. Her uçuşunuz sonrasında bize olumlu veya olumsuz yönde iletmiş olduğunuz geri bildirimler, kuşkusuz bizleri daha iyi hizmet vermeye götürecektir.

Bu bilgiler ışığında, siz değerli yolcumuzun seyahatini arzu ettiğimiz şekilde sağlayamamış olduğumuz için özür diler, bundan sonraki seyahatlerinizde misafirimiz olarak sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

Müşteri Temsilciniz

Selma K.

TÜRK HAVA YOLLARI A.O.
      Müşteri İletişim Merkezi

Mesajimiza cevap vermek ya da bir baska geri bildirim iletmek istiyorsaniz, web sayfamizda bulunan geri bildirim formumuzu (http://www4.thy.com/customercontact/) doldurabilir, +90 212 4440849 +90 850 3330849 numarali telefondan bize ulasabilirsiniz.

Ucuslarinizda yasanabilecek degisikliklerle ilgili size zamaninda ulasabilmemiz acisindan, iletisim bilgilerinizi ve varsa uyelik numaranizi rezervasyon sirasinda bildirmenizi onemle tavsiye ederiz.

http://www.thy.com.tr
      bu fıyığın sana aldığı bilet mi...))sende az değilmişsin,grev kırıcısı...!!!iyiki g.kurula gidemedin,g.kurulu kırardın,animallah...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

GİTTEMEDİK içten pazarcıklı+ F. ULUSOY la birlikte BAĞIMSIZ DENETİM kurumunu onaylattılar....

FAİĞ in istediği kurumu seçmişler... AKILLILAR...

HALA SPK dan ONAY (İZİN) alamamışlar.. 2 hafta oldu.. Bültende yine yok isimleri..

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

hamzah hocanın TAPE sini de yayınladım... DİĞER KÖYDE SİLMİŞLER...

07.10.2013 DE OGK 1 GÜN ÖNCE ... BEN GELMİYORUM DİYOR...

VEKALETİNİ Muhterem E YOLLUYOR.. Bunu KİM FARK ETTİ..... KATILANLARIN LİSTESİNE bakınca... FARKETMİŞTİM... O GÜNLER NE YAZILAR YAZILIYORDU... TEKRAR OKUMAKTA FAYDA VAR...

GEMMİŞİNİ UNUTMAKİ GELECEĞİNİ YAŞA...

GİTMEMİŞ AMA EVET için NOTERDEN VEKALETNAME + kargo ücretini VERECEK KADAR ZENGİN MİŞ.. GÖNÜL ZENGİNLİĞİ DEMEK Kİ..

AYNI GEMİDE YOLCU OLDUĞUMUZU FARK ETMİŞLER Mİ ??? GEMİYİ İLK TERK EDEN FARE Yİ HALA DOST BİLİRKEN..

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Bİlgİ belge Çoooookkkk....

GeÇmİŞlerİnİ unutanlar İÇİn...

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

şirket niye sermaye azaltım artırımını istemez neden hiseler toplu halde totosu yere yakında ulan kanser olsam seni ve patronu bırakırmıyım sanıyorsun dengesiz

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

hamzah hocanın TAPE sini de yayınladım... DİĞER KÖYDE SİLMİŞLER...

07.10.2013 DE OGK 1 GÜN ÖNCE ... BEN GELMİYORUM DİYOR...

VEKALETİNİ Muhterem E YOLLUYOR.. Bunu KİM FARK ETTİ..... KATILANLARIN LİSTESİNE bakınca... FARKETMİŞTİM... O GÜNLER NE YAZILAR YAZILIYORDU... TEKRAR OKUMAKTA FAYDA VAR...

GEMMİŞİNİ UNUTMAKİ GELECEĞİNİ YAŞA...

GİTMEMİŞ AMA EVET için NOTERDEN VEKALETNAME + kargo ücretini VERECEK KADAR ZENGİN MİŞ.. GÖNÜL ZENGİNLİĞİ DEMEK Kİ..

AYNI GEMİDE YOLCU OLDUĞUMUZU FARK ETMİŞLER Mİ ??? GEMİYİ İLK TERK EDEN FARE Yİ HALA DOST BİLİRKEN..
                bir de kocaman kocaman konuşmazlar mı...?!!?patrona vekalet veren küçük yatırımcı dostları...))
                hani şair der ya:
                tanı bunları,
                tanı da büyü...!!!
                benim bu tür insanlarla işim olmaz...!!!işim olmadığı için,o adamlar bana adam değilsin, deme hakkı bulmuş kendinde...!!!evet,iyi ki:sana ve senin gibilere göre adam değilim...))unutmayın sakın,size göre: ben adam değilim,adam değilim,adam değilim,adam değilimmmmmmmmmmmm...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bir de kocaman kocaman konuşmazlar mı...?!!?patrona vekalet veren küçük yatırımcı dostları...))
                  hani şair der ya:
                  tanı bunları,
                  tanı da büyü...!!!
                  benim bu tür insanlarla işim olmaz...!!!işim olmadığı için,o adamlar bana adam değilsin, deme hakkı bulmuş kendinde...!!!evet,iyi ki:sana ve senin gibilere göre adam değilim...))unutmayın sakın,size göre: ben adam değilim,adam değilim,adam değilim,adam değilimmmmmmmmmmmm...))

ohh be,itiraf ettim en sonundaa...))bizde itirafçı olduk...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

PK, Fenerbahçe'ye para cezası kesti, yatırımcılara dava açma yolunu açtı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Kurulun 28.03.2008 tarih ve 9/412 sayılı kararında belirtilen kriterlere uyulmaması nedeniyle Fenerbahçe Futbol A.Ş'ye 269 bin 500 lira para cezası kesti.
                    SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nden olan alacakları konusunda Kurul kararlarına uyulmaması gerekçesiyle Fenerbahçe Futbol A.Ş. yatırımcılarına dava hakkı doğdu.

SPK'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin (Şirket) Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği’nden olan alacakları konusunda, Kurulumuzun 28.03.2008 tarih ve 9/412 sayılı kararında belirtilen kriterlere Kurulumuzun 15.10.2012 tarih ve 35/1121 sayılı toplantısında alınan karar uyarınca 31.05.2013 tarihine kadar verilen süre içerisinde uyulmaması nedeniyle, (varsa) zarara uğrayan yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, mevzuata aykırılık teşkil eden bahse konu işlemde sorumluluğu bulunan Şirket yöneticileri aleyhine dava açabilecekleri hususunun Kurul Bülteni aracılığı ile kamuya duyurulmasına karar verilmişti

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

DARISI birinin başına olsun...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Günaydın Arkadaşlar...))
                        bilinmesinde yarar olan konular var:
                        1-biz kimse ile dava yarıştırma derdinde değiliz...!!!bu konudaki ilkelerimizi defalarca açıklamamıza rağmen,ısrarla bu konu üzerinde tartışma yürütülmeye çalışılıyor...!!!ilkemizi bir daha belirtmekte yarar görüyorum:küçük yatırımcı adına gerçekçi anlamda atılan/atılacak en minik adımı bile,destekliyor ve alkışlıyoruz,katkı sunmaya hazırız...!!!
                        2-Bizim açtığımız davanın ana şablonu ve konuları davaya müdahil olan arkadaşlarımız ve tarafımdan hazırlanmıştır/kollektif bir emek sonucudur...!!!exitus123 gibi bazı arkadaşlar sadece bilgi ve belge desteği sunmuşlardır...!!!davanın konusunu etkileme ve değiştirme gibi bir çabaları söz konusu değildir/şartlar da zaten buna uygun değildir...!!!
                        3-Dava dilekçemiz hakkında ayrıntılı bilgisi olmayan bazı arkadaşlarımız,davayı karalama ve konusuz bırakma gibi özel çabalar içinde olduklarını endişe/üzüntü ile izlemekteyiz...!!!endişe ve üzüntümüzün kaynağı,bu özel çabaların nedenine dairdir...!!!
                        4-konunun detayını bilmeden "fetva" üretmeye çalışanlar,körün fili tarif etmesinden öteye geçememekte,traji-komik bir duruma düşmektedirler...!!!
                        5-davamızı ve çabalarımızı karalama,arkadaşlarımız arasına nifak sokma,arkadaşlarımızı değişik saldırılarla etkisizleştirme çabaları,beyhude çabalardır/içinde bulundukları ruh halinin dışa vurumudur...!!!
                        6-Küçük yatırımcı arkadaşların olayları izlerken ayrıntılarına dikkat etmelerini öneririz...!!!niyet,subjektif bir kavramdır,ama çok önemlidir...!!!
                        7-karalanmaya çalışılanlar ile karalayanların içinde bulundukları pozisyonlar bazı şeylerin açığa çıkarılmasında,anahtar görevi görecektir...!!!

son olarak:HERKESİ İLKELİ VE DÜRÜST OLMAYA DAVET EDİYORUZ...!!!

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

TESCİLİN HABER OLMASI 31.10.2013 T.SİCİL GAZETESİNDE .( TESCİL TARİHİDE 24.10.2013 ) TAM DUNKOF ÇIKTIN. YİNE BALTAYI TAŞA VURDUN BEEEE CANCAĞIZIMMMMM.. AZCIK OKUDA ADAM OLLLLL..

DİĞER KÖY:

HOCAZADE: 24.11.2013 tarihindeki tespit ve yorumlarım. kanunda bir açıklık bulup ogk krul kararlarının tescil edilebileceğini vurgulamaya çalışmıştım kıyametler koptu baltayı taşa vaurduğumu söylediler. ince bir ayrıntı vardı sadece spk ayrılma hakkı ücretleri ödenmeden sermaye azaltım ve artırım ile ilgili kararları spk kurul kaydına almayacaktı. ee sonuç ne oldu sonuç iştirakler tescil edildi. ve resmi anlamda onaylandı. bu kararların iptaline yönelik yapılacak davalar bana göre boş davalar. içerisi boşaltılmış davalar ogk kurul toplantısında bir usulsuzlik varmı. kurul onayından geçtimi geçti. sen hem bu madelerin onaylanması için çaba sarf edecek onaylanmasını sağlayacaksın sonrada gidip iptaline yönelik dava açacaksın.

aylar öncesinden dr iştirakler ile ilgili kararların tescil edildiğini ilk o paylaştı forumlarda ilginç olanda aylar sonra şirket tescil işlemini açıklıyor. açılan davaya bakıyoruz. akıl hocası davanın açılması için organize oluyor. bilgi dökümanları ayarlıyor ve davanın açılmasına önayak oluyor ama nedense davaya müdahil olmuyor. direk alacak davası açıyor işi kestirmeden bitirecek akılıya. oda biliyorki iştiraklerin ipatline yönelik açılacak davanın sonucu ayrılma hakı ile ilgili alacak davasına dönüşeceğini. kendine nam yapacak ya davayı açtırdım diye hepimiz burdayız göreceğiz sonuçları.

BEN BUNU ADAM YERİNE KOYMAKLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIĞIMI ANLADIM. HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.. MARDİNDE, OT, MOT ÇOK MU KULLANILIYOR.. KAÇAKÇILIĞIN MERKEZİ BOLDUR.. EROİN MEROİN İŞİ VAR MI ? BU KAFA ANCAK ÖYLE SENARYOLAR ÜRETİRDE…

BAK SANA TEKRAR HATIRLATALIM... SPK BÜLTENLERİNİDE Mİ HİÇ OKUMUYOSUN.. BOŞ TENEKE. SALLAMAK KOLAY DEĞİL Mİ..

SPK 11, 12 VE 13 MADDEYİ ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER KATEGORİSİNE ALDI.

ÖNCE GİT SPK KANUNU MADDE 23 VE 24 OKU SONRA DA 03.09.2014 29 SAYILI BÜLTEN MEMSA İLGİLİ MADDE:

c) Şirket’in önemli nitelikteki işlem olarak kabul edilen iştirak edinimlerine ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının belirlenmesinde; Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 31.12.2012 tarihinin, Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’ye ilişkin olarak da benzer şekilde iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 08.03.2013 tarihinin esas alınmasına,

d) Kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemleri ve sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği dikkate alınarak, aynı genel kurul toplantısında karara bağlanacak her bir önemli nitelikteki işlemin ayrı bir gündem maddesi olarak görüşülmesi ve her bir işlem için belirlenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının gündemde ayrıca gösterilmesi; ancak genel kurul toplantısına katılıp da birden fazla önemli nitelikteki işlem için olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhlerini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ödenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesinde, ilgili ortağın olumsuz oy kullandığı tüm önemli nitelikteki işlemlere ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının en yükseğinin dikkate alınması gerektiğine, karar verilmiştir.

TÜRKİYE SİCİL GAZETESİNİ DE HİÇ TAKİP ETMEDİĞİN ORTADA.. MERAK ETME BİZ DAVALARIMIZI AÇARKEN. HER BİLGİYİ TOPLADIK. ÖYLE BOŞ TENEKE NİDASIYLA DAVA AÇMADIK.

Senin gibi BİRLEŞME BÖLÜNME TEBLİĞİNİ DELİL GÖSTERMEDİK. DİREK SPK NIN 23 VE 24 MADDESİNE İSTİNADEN BU İŞLER YAPILIYOR HALA ÇÖZEMEMİŞSİN.. SEN ÖNCE TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİ 31.10.2013 SAYISINI İYİ OKU .. ŞİRKET 09.10.2013 TARİH 33995 SAYI İLE ONAYLI OGK KARARININ ( 11 MADDESİ HARİÇ) TESCİL VE İLANI İSTENMİŞ OLMAKLA YAZILAN YAZIYI OKU. ŞİRKET 11. MADDENİN TESCİLİNİ İSTEMEMİŞ....

TİCARET BAKANLIĞI, SADECE GENEL KURULUN DİĞER MADDELERİNİN TESCİLİNİ YAPMIŞ. BUNUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNİN ONAYINI SPK VERİR. SEN YİNE SPK OLMUŞSUN. KARAR VERMİŞSİN.. NE HADDİNE. KENDİ, KENDİNİN BAŞINI YAKIYOSUN. SPK KANUNU MADDE 23 ÜN 2. BENDİNİ OKU….

OKUDA AKILLAN…

SPK NIN YERİNE KENDİNİ KOYUP MİLLETİ DOLANDIRMA… CEBİN DOLSUN DİYE….

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Memsa niin gerceklerİydİ, degİl mİ... Al sana senİn ne tÜr bİr İnsan olduĞunun gerÇeĞİİ..

İnsan sadece kendİ cebİ İÇİn bu memsa hİssesİnİ alirsa olacaĞi bu....

Sat ta kurtul, mİllette senden kurtulsun..

Bİz daha 3-5 yil burdayiz....

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

PATRON VE YANDAŞLARI 5-6-7-8 Lİ TELEKONFERANS YAPAN ARKADAŞLAR....

ÇAPSIZ SPEKLİĞE DEVAM MI...

SIRA KERVAN A GELMİŞ...

ORDA SİZLERE BAŞARIŞLAR...

BU EKİP BU KAFAYLA DAHA ÇOOOK KİŞİNİN CANINI YAKAR...

ALLAH (c.c) ISLAH ETSİN SİZLER....

BATAKLIĞINIZDA BOĞULMAK BÖYLE OLUR SANIRIM....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Bence önce insan ol hocazade...

TESCİLİN HABER OLMASI 31.10.2013 T.SİCİL GAZETESİNDE .( TESCİL TARİHİDE 24.10.2013 ) TAM DUNKOF ÇIKTIN. YİNE BALTAYI TAŞA VURDUN BEEEE CANCAĞIZIMMMMM.. AZCIK OKUDA ADAM OLLLLL..

DİĞER KÖY:

HOCAZADE: 24.11.2013 tarihindeki tespit ve yorumlarım. kanunda bir açıklık bulup ogk krul kararlarının tescil edilebileceğini vurgulamaya çalışmıştım kıyametler koptu baltayı taşa vaurduğumu söylediler. ince bir ayrıntı vardı sadece spk ayrılma hakkı ücretleri ödenmeden sermaye azaltım ve artırım ile ilgili kararları spk kurul kaydına almayacaktı. ee sonuç ne oldu sonuç iştirakler tescil edildi. ve resmi anlamda onaylandı. bu kararların iptaline yönelik yapılacak davalar bana göre boş davalar. içerisi boşaltılmış davalar ogk kurul toplantısında bir usulsuzlik varmı. kurul onayından geçtimi geçti. sen hem bu madelerin onaylanması için çaba sarf edecek onaylanmasını sağlayacaksın sonrada gidip iptaline yönelik dava açacaksın.

aylar öncesinden dr iştirakler ile ilgili kararların tescil edildiğini ilk o paylaştı forumlarda ilginç olanda aylar sonra şirket tescil işlemini açıklıyor. açılan davaya bakıyoruz. akıl hocası davanın açılması için organize oluyor. bilgi dökümanları ayarlıyor ve davanın açılmasına önayak oluyor ama nedense davaya müdahil olmuyor. direk alacak davası açıyor işi kestirmeden bitirecek akılıya. oda biliyorki iştiraklerin ipatline yönelik açılacak davanın sonucu ayrılma hakı ile ilgili alacak davasına dönüşeceğini. kendine nam yapacak ya davayı açtırdım diye hepimiz burdayız göreceğiz sonuçları.

BEN BUNU ADAM YERİNE KOYMAKLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIĞIMI ANLADIM. HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.. MARDİNDE, OT, MOT ÇOK MU KULLANILIYOR.. KAÇAKÇILIĞIN MERKEZİ BOLDUR.. EROİN MEROİN İŞİ VAR MI ? BU KAFA ANCAK ÖYLE SENARYOLAR ÜRETİRDE…

BAK SANA TEKRAR HATIRLATALIM... SPK BÜLTENLERİNİDE Mİ HİÇ OKUMUYOSUN.. BOŞ TENEKE. SALLAMAK KOLAY DEĞİL Mİ..

SPK 11, 12 VE 13 MADDEYİ ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER KATEGORİSİNE ALDI.

ÖNCE GİT SPK KANUNU MADDE 23 VE 24 OKU SONRA DA 03.09.2014 29 SAYILI BÜLTEN MEMSA İLGİLİ MADDE:

c) Şirket’in önemli nitelikteki işlem olarak kabul edilen iştirak edinimlerine ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının belirlenmesinde; Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 31.12.2012 tarihinin, Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’ye ilişkin olarak da benzer şekilde iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 08.03.2013 tarihinin esas alınmasına,

d) Kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemleri ve sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği dikkate alınarak, aynı genel kurul toplantısında karara bağlanacak her bir önemli nitelikteki işlemin ayrı bir gündem maddesi olarak görüşülmesi ve her bir işlem için belirlenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının gündemde ayrıca gösterilmesi; ancak genel kurul toplantısına katılıp da birden fazla önemli nitelikteki işlem için olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhlerini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ödenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesinde, ilgili ortağın olumsuz oy kullandığı tüm önemli nitelikteki işlemlere ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının en yükseğinin dikkate alınması gerektiğine, karar verilmiştir.

TÜRKİYE SİCİL GAZETESİNİ DE HİÇ TAKİP ETMEDİĞİN ORTADA.. MERAK ETME BİZ DAVALARIMIZI AÇARKEN. HER BİLGİYİ TOPLADIK. ÖYLE BOŞ TENEKE NİDASIYLA DAVA AÇMADIK.

Senin gibi BİRLEŞME BÖLÜNME TEBLİĞİNİ DELİL GÖSTERMEDİK. DİREK SPK NIN 23 VE 24 MADDESİNE İSTİNADEN BU İŞLER YAPILIYOR HALA ÇÖZEMEMİŞSİN.. SEN ÖNCE TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİ 31.10.2013 SAYISINI İYİ OKU .. ŞİRKET 09.10.2013 TARİH 33995 SAYI İLE ONAYLI OGK KARARININ ( 11 MADDESİ HARİÇ) TESCİL VE İLANI İSTENMİŞ OLMAKLA YAZILAN YAZIYI OKU. ŞİRKET 11. MADDENİN TESCİLİNİ İSTEMEMİŞ....

TİCARET BAKANLIĞI, SADECE GENEL KURULUN DİĞER MADDELERİNİN TESCİLİNİ YAPMIŞ. BUNUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNİN ONAYINI SPK VERİR. SEN YİNE SPK OLMUŞSUN. KARAR VERMİŞSİN.. NE HADDİNE. KENDİ, KENDİNİN BAŞINI YAKIYOSUN. SPK KANUNU MADDE 23 ÜN 2. BENDİNİ OKU….

OKUDA AKILLAN…

SPK NIN YERİNE KENDİNİ KOYUP MİLLETİ DOLANDIRMA… CEBİN DOLSUN DİYE….

Yorum

Working...
                                X

Debug Information