arkadaşlar az önce hisseanlize yada diğer diğer köy diye adlandırdığımız siteye girip hakkımı savunmak zorunda kaldım olmayan şeyleri olmuş gibi beni suçlamaya kalktılar mardinde telefonumu istedi gönderdim 1 saate kadarda durumu genel kurulda olanları falan konuştuk.... herkesin şikayet ettiği konu bu olayın kişiselleştirilmesi desteksiz dayanaksız suçlamalar lütfen bizde bunlardan uzak duralım hisse üzerindeki düşüncelerimizi yazalım... bakın hissede bu konuların dışına çıkınca bende yazmak ve okumak istemiyorum bu sefer uzun süre yazmıyorum diye adamlar ha yazmıyor takip etmiyor diyip arkamızdan salllıyorlar ama ben valla kşşisel yorumları görünce okumuyorum açıkçası benim hakkımdaki yazıyıda diğer siteyi okuyan dostlarımız haber verdide öğrendim ya hisse hakkında bilgi paylaşalım ben maliyetimi düşürmek için bu kağıda yeniden girdim beklentileri arttıralım ki kağıt yükselsin bizlerde zarar
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bizim tepkimiz çakallara...!!!adam gibi olan kime ne demişiz...?!!?kuzu postundaki çakallar çok tehlikelidir,sen yine de dikkatli ol...hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar az önce hisseanlize yada diğer diğer köy diye adlandırdığımız siteye girip hakkımı savunmak zorunda kaldım olmayan şeyleri olmuş gibi beni suçlamaya kalktılar mardinde telefonumu istedi gönderdim 1 saate kadarda durumu genel kurulda olanları falan konuştuk.... herkesin şikayet ettiği konu bu olayın kişiselleştirilmesi desteksiz dayanaksız suçlamalar lütfen bizde bunlardan uzak duralım hisse üzerindeki düşüncelerimizi yazalım... bakın hissede bu konuların dışına çıkınca bende yazmak ve okumak istemiyorum bu sefer uzun süre yazmıyorum diye adamlar ha yazmıyor takip etmiyor diyip arkamızdan salllıyorlar ama ben valla kşşisel yorumları görünce okumuyorum açıkçası benim hakkımdaki yazıyıda diğer siteyi okuyan dostlarımız haber verdide öğrendim ya hisse hakkında bilgi paylaşalım ben maliyetimi düşürmek için bu kağıda yeniden girdim beklentileri arttıralım ki kağıt yükselsin bizlerde zarar
))çakallık yapmadıktan sonra ve yalan-dolana baş vurmadıkça bizim kimseye sözümüz yok,birader...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ainesi iştir kişinin,lafa bakılmaz...!!!biz bu forumlarda bayağı eskidik,bazı arkadaşlarımız farketmeyebilir,unutabilir:ama bazı insanlar unutmaz,at izi ile it izini karıştırmaz ve bazı şeyleri kaçırmaz...!!!bunu çakallık yapan ve yapmaya yeltenecek olanlar unutmasın...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Onlar İnsansa ben İnsanliĞimdan utanir oldum....
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsanlar önce geÇmİŞte ne yazmışlar okusun, şuan ne yaziyolar !!!! Bİr daha okusunlar !!!
Ne çalışmalar yapmışlar hatirlasin !!!!
Çikarlari için neler yaptıklarını deĞerlendİrsİn....
GeÇmİŞİnİ hatirla kİ geleceĞİnİ yaŞayabİlesİn !!!!!!
Yorum
-
bende utanıyorum,birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnlar İnsansa ben İnsanliĞimdan utanir oldum....
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Sen OGK da başkanlık divanı ve katiplik seçiminde el kaldırdın mı!!!
Be embesil, oyunu kime verdin!!!
Şimdi milleti birbirine düşürüyorsun!!!
Sana 5 ay sonra GAZI kim verdi!! MU ile çektirdiğin fotoğrafı tekrar hatırlayınca ne güzel sırıtmışsın sen öyle !!!
Sana önerim SPK git deki ben 3 maddeyede hayır dedim , şirket yıllık faliyetlerinde 12 13 madde onaylanmış gibi davranıyorrr!!! Kararınızı açıklamama nedeniniz ??? Şirketi neden kolluyorsunuz hala???
Yorum
Yorum