MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Faiğ hala fonlardaki parayı geçmiş yıl zararlarına saymıyor!!!

Bizim dava boş değil mi!!! SPK 15 ay önce ne demiş faiğe !!!!

Şimdi şirketin değer kaybını dava açanlarada yüklediği günleride unutmuş !!!

Unutuyosan aç oku !!! Ne yazmışsın buralarda!!

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Köy muhtar seçimleri insanı uyutmaz mış!!! Evlere giren çıkanlar dahi adım adım takip ediliyor!!!

Orayada el attık !!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

İyi geceler

Yorum

• hasandemir
          Yeni Üye
          • 28 Mart 2014
          • 18

bu hafta süper güneşli bol tavanlı geçmesi dileğimle memsa haftası olsun diliyorum

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

hasandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu hafta süper güneşli bol tavanlı geçmesi dileğimle memsa haftası olsun diliyorum
            yemin im olmasa buralardan doldururdumda bir kere yemin etik o yüzden alamıyorum yoksa neler olurdu neler

Yorum

• hakimbayram
              Katılımcı
              • 11 Eylül 2013
              • 135

arkadaşlar özellikle bu gün hem milletimize hemde ülkemize devletimize hayırlı uğurlu olur... zulümlerin haksızlıkların bitirilmesi için bir adım olur demokratik bir ortama kavuşuruz inşallah...

memsa içinde artık sanırım önü açıldı diye düşünüyorum... bu saatten sonra artık hisse satılmaz diye düşünüyorum .... hisselerimize en çok sahip çıkmamız gereken dönemdeyiz ... bu nedenle şimdi birileri buralardan bir satıp iki toplama olayına girecektir sakın satın buralardan tekrar alttan alın falan olaylarına kapılmayın mangonun durumu ortada ... yani kar satışlarını milleti ağına düşürme operasyonuna çevireceklerdir 24-25 lerde durdurup tekrar yukarı tekrar durdurup tekrar yukarı götürecekler... bu hissenin şuan en azından 30 lara gitmesi gerekiyor arada satanlar kesinlikle 12 den 14 ten mallananlar olacaktır sakın satış furyasına katılıp aradan ekrar alırıma girmeyin ben hiçbir hareket yokken bile 16 dan zor alım yapabildim.... benim düşüncem bu işi buraya kadar getirdik artık kağıdın düşüş trendi bitmiştir görün bundan sonra her ay bir haberle kağıdı en kısa zamanda ayrılma rakamlarına getireceklerdir... şuanda spekülatörle kurt gibi bekliyorlar hacimler çok düşük bundan sonra az bir hacimle tavan tavan gidecektir diye düşünüyorum... herkese önümüzdeki hafta kağıdına sahip çıkmaya çağırıyorum... valla param olsa buradan gözüm kapalı girerim kesinlikle korkmadan

Yorum

• hasandemir
                Yeni Üye
                • 28 Mart 2014
                • 18

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                arkadaşlar özellikle bu gün hem milletimize hemde ülkemize devletimize hayırlı uğurlu olur... zulümlerin haksızlıkların bitirilmesi için bir adım olur demokratik bir ortama kavuşuruz inşallah...

memsa içinde artık sanırım önü açıldı diye düşünüyorum... bu saatten sonra artık hisse satılmaz diye düşünüyorum .... hisselerimize en çok sahip çıkmamız gereken dönemdeyiz ... bu nedenle şimdi birileri buralardan bir satıp iki toplama olayına girecektir sakın satın buralardan tekrar alttan alın falan olaylarına kapılmayın mangonun durumu ortada ... yani kar satışlarını milleti ağına düşürme operasyonuna çevireceklerdir 24-25 lerde durdurup tekrar yukarı tekrar durdurup tekrar yukarı götürecekler... bu hissenin şuan en azından 30 lara gitmesi gerekiyor arada satanlar kesinlikle 12 den 14 ten mallananlar olacaktır sakın satış furyasına katılıp aradan ekrar alırıma girmeyin ben hiçbir hareket yokken bile 16 dan zor alım yapabildim.... benim düşüncem bu işi buraya kadar getirdik artık kağıdın düşüş trendi bitmiştir görün bundan sonra her ay bir haberle kağıdı en kısa zamanda ayrılma rakamlarına getireceklerdir... şuanda spekülatörle kurt gibi bekliyorlar hacimler çok düşük bundan sonra az bir hacimle tavan tavan gidecektir diye düşünüyorum... herkese önümüzdeki hafta kağıdına sahip çıkmaya çağırıyorum... valla param olsa buradan gözüm kapalı girerim kesinlikle korkmadan
                aynısını düşünüyorum bravo sözlerime tercüman oldunuz

Yorum

• hasandemir
                  Yeni Üye
                  • 28 Mart 2014
                  • 18

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yemin im olmasa buralardan doldururdumda bir kere yemin etik o yüzden alamıyorum yoksa neler olurdu neler
                  bir daha düşünün her yeminin tövbesi var iş paraysa yemin çözülür başka mevzu ise bilemem biz bekliyoruz sizide aramızda

Yorum

• hasandemir
                    Yeni Üye
                    • 28 Mart 2014
                    • 18

gözümüz aydın tayyiple yola devam hayırlı oldu bu bizim için bence

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

ihlaslar işi sağlamada aldı herhal ... bakalım bizimkinin bu atmosferdeki tepkisi nasıl olacak...

Yorum

• hasandemir
                        Yeni Üye
                        • 28 Mart 2014
                        • 18

herkesin gözü aydın olsun akp kazandı memsa kazandı halkbank la yola devam bedelli iptal bundan iyisi şamda kayısı birde fiyatlarımız bedelli açıklanmadan evvelki yerlerine geri dönmesi kaldı şimdi

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

bir daha düşünün her yeminin tövbesi var iş paraysa yemin çözülür başka mevzu ise bilemem biz bekliyoruz sizide aramızda
                          benim yeterince hisem var daha fazla almak istemiyorum yeminimide dünyalık için bozmam bırakırım faik alsın

Yorum

• hakimbayram
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 135

arkadaşlar maliyenin haciz yolu ile sattığı hisselerden sadece 1 milyon lot şuan satışa girebilir gibi geliyor bana 12 den aldı 18 den sattışı yaparsa %50 gibi bir kar ama ondan sonrası satışın kesileceğine inanıyorum çünkü rakamın en azından ayrılma rakamı olan 45-46 lı rakamlara doğru stop los lu gidecektir arada 25- 35 -40 larda kar satışı ve çıkmak isteyen riski alamayanlar çıkış yapacaktır... mango aynısını yaptı ki.... ben şirketin yeni haberleri artık göndereceğini düşünüyorum şuanda sonra zaten en kötü yaşandı artık her türlü haber ve gelişme kağıdı yukarı götürecektir.. ben buraya kadar dayandım artık bundan sonrasına da dayanırım diye düşünüyorum maliyeti aşağı çekebildiğim kadar çektim.... ama 2 kerede buralardan tavana giden bir yolculuk var sanırım bu seferde bu şekilde olacak satana karışmam ama satmayada niyetim yok para bulursam her daim buralardan girerim bu kağıda.... özellikle bazı forumlarda falan mynt te başta olmak üzere yeni yeni kişiler üyelik alıp buralardan satın kurtulun ben sattım kurtuldum gibi bilgiler paylaşılıyor insanları aldatmaya yönelik dikkatli olmak lazım kağıdımıza sahip çıkalım... ama herkes kendi hesabını kendi yapacağı için ytd (yatırım tavsiyesi değildir) diyip vicdani olarak bu yorumu yaptığımı bilesiniz...

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

herkesin gözü aydın olsun akp kazandı memsa kazandı halkbank la yola devam bedelli iptal bundan iyisi şamda kayısı birde fiyatlarımız bedelli açıklanmadan evvelki yerlerine geri dönmesi kaldı şimdi
                              bence yok öyle şamda kaysı falan ... bu adamlar günahlarını bile parayla satmaya çalışırlar... öyle dün 14 ten aldın gel sana para kazandırayım diyecek adam 5 milyonu ödemeyip 40 milyonluk bedelliye çizik atar mıydı!!

keşke çıksa gitse 1,5 lara 2 lere ama zor bu adamlar kolay kolay yedirmezler!!!

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

adamın itibarı bu kadar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information