Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ha bu arada bu asalak kalmış orda bağırmış güya bütün maddeler oylansın diye kardeşim bütün maddeler oylandı hemşerim uyanda balığa gidelim heyyyy sen neyin peşindesin mübarek neyin kafasını yaşıyorsun oğlum beyin amcıklaması mı geçirdin ne yapmaya çalışıyorsun kanka söylede bilelim olmazsa aç telefon konuşalım
şeref,onur ve haysiyet kavramları sana kadar düştüyse,yandık...))senin için herşey para,gerisi küçük ayrıntı,ciğersiz...))ne oldu,haa yemediler mi...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
ha bu arada bu asalak kalmış orda bağırmış güya bütün maddeler oylansın diye kardeşim bütün maddeler oylandı hemşerim uyanda balığa gidelim heyyyy sen neyin peşindesin mübarek neyin kafasını yaşıyorsun oğlum beyin amcıklaması mı geçirdin ne yapmaya çalışıyorsun kanka söylede bilelim olmazsa aç telefon konuşalım
sen taha'ya bakma,yine birilerinin gazına gelmiş sanırım...))temiz çocuk,ama bu gaza gelme huyu onu batırıyor...!!!ama bundan da kendisi sorumlu,etme bulma dünyası...!!!
EMBESİLL in aklı 08.10.2013 den bugün 17.03.2014 kaç gün olmuş... NE YAPSIN ... BUNA EMBESİL denmez mi..
ANCAK arada verilen GAZLA çalışıyor.... GAZI veren belli... MALUM ortada...
genel kurul tarinden itibaren 3 aydır mahkemeye vermek genel kurul kararlarının iptali 1 gün bile geçse artık hak mahrumiyeti doğar genel kurul kararları iptali,. Benim güvendiğim burada 9+1 kişidir diyerlerinden kim ne derse desin seviyeli yaklaşırım. kusura bakmayın kimseyi bunlar hariç savunmam çünki burada neler gördüm neler bütün hayatım boyunca böyle bizans oyunu görmedim. faiğin içerden casusları olduğunu çok iyi biliyorum sadece davalı arkadaşlarım bilir bu isimleri.
Arkadaşlar,bu ciğersiz üstadcııkkk sanırım yine yüklü miktarda mallandı...!!!bu yüklü mal ile iştiraklerin geçmesi işine geliyor...!!!üstü açık yatıyor,rüyasında iştirakler geçmiş,kendini para havuzunda yüzerken görüyor...))sonra uyandığında,iştiraklerin önünde bizi görüyor...))can havli ile saldırıp,rüya ile gerçek yaşamı uygunlaştırmaya çalışıyor...))yoksa bu kadar patron çabalamadı,bu ciğersize ne oluyor...))defalarca üstünüzü örtün dedik ama biz değil mi...))
ben pinke arkadaşın,fıyığı kendi iradesi ve artniyetli olarak metrobüs durağına bıraktığına asla inanmam/inanmıyorum da...!!!pinke arkadaşı tanırım,oturup sohbet etmişliğim var...!!!kütük(!)de olsak,mesleğimiz insan...))pinke arkadaşa ya birileri bırak demiştir(kullanmak amaçlı),ya da hiç düşünmeden insani olarak yapmıştır...!!!ama karşısındaki fıyık çakalı,bunu planlı olarak yapmış: pinke arkadaş da bu durumu forumlarda dillendirmekle(artniyetsiz)hata yapmış,fıyığın amacına bilmeyerek de olsa, dolaylı olarak katkı sunmuştur...!!!pinke arkadaşın yaptığı,bazı çakalların yaptığının yanında,bir ızmariti yere atmak kadar basit kalır...!!!yiğidi öldürürüm,hakkını vermek koşulu ile:benim bu konudaki net düşüncem budur,biline...!!!
mardin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞİRKETİN %85 ORANINDA SERMAYE AZALTIM SPKDAN ONAY GÖRÜRMÜ
yapılacak sermaye azaltımı ile şirketin odenmiş sermayesi 25 milyona düşecek. burda yapılacak sermaye azaltımı bilançolarda oluşan gerçek zararları kapatmak için yapılacaktır. şirket 2011yılı bilançoları ile spk ya başvurmuş 2012yılı bilançolarıda onyladı burda yapılacak sermaye azaltımı ile ilgili başvuruda bir kural hatası var spk bu başvuruyu 2012yılı bilançoları ile yapmasını isteyebilir. 2012 yılı bilançolarına baktığımız zamanda bilanço kalemlerinde şirket ortaklarına verilmiş borçlar henüz tasfiye edilmemiş. bunların tasfiye edilmesini istenebilir.ytapılacak sermaye azaltımı ile bedelli kabulgörmeyeceğini farz edersek sermaye 25milyona düşecek şirketin aktifleri ile pasif hesapların birbirine eşitlenmesi gerekyor burda bu hesapların eşitlenmemesinden dolayı bu başvuruda kabul görmeyebilir. farz edelim ki sermaye azaltımı spk tarafından oany gördü. şirket bedelli sermaye artırımı yapmak istiyorsa fonlardaki parayı sermayeye katmaları gerekiyor yeniden değerleme fonundaki parayı bedelsiz olarak vermek zorunda oda şu anlama geliyor 160milyon civarı bir fonun mevcudiyetinden bahsermiştik . bu fonları sermayeye katmak zorunda kalacak oda yaklaşık olarak %640bedelsize denk geliyor bu bedelsizide vermesi için hisse fiyatının en azından 13-14tl olması gerekiyor.(yeniden değerle fonundaki parayı vermesinin zorunlu olup olmadığından emin değilim yaklaşık olarak 119milyon yenden değerleme fonun varlığı mevcut)yeniden değerleme fonunundaki paranın sermayeye katılma mecburiyetinin olmamasını farz edersek. sermayeye katılma özeliği olan 35miilyon fonun varlığı söz konusu buda yaklaşık %140civarı bedelsiz yapıyorbu bedelsizde vermesi için hisse fiaytının 3tl civarı olması gerekiyor bunlar kendi düşüncelerim olur olmaz bilemem
mardin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞİRKETİN %85 ORANINDA SERMAYE AZALTIM SPKDAN ONAY GÖRÜRMÜ
yapılacak sermaye azaltımı ile şirketin odenmiş sermayesi 25 milyona düşecek. burda yapılacak sermaye azaltımı bilançolarda oluşan gerçek zararları kapatmak için yapılacaktır. şirket 2011yılı bilançoları ile spk ya başvurmuş 2012yılı bilançolarıda onyladı burda yapılacak sermaye azaltımı ile ilgili başvuruda bir kural hatası var spk bu başvuruyu 2012yılı bilançoları ile yapmasını isteyebilir. 2012 yılı bilançolarına baktığımız zamanda bilanço kalemlerinde şirket ortaklarına verilmiş borçlar henüz tasfiye edilmemiş. bunların tasfiye edilmesini istenebilir.ytapılacak sermaye azaltımı ile bedelli kabulgörmeyeceğini farz edersek sermaye 25milyona düşecek şirketin aktifleri ile pasif hesapların birbirine eşitlenmesi gerekyor burda bu hesapların eşitlenmemesinden dolayı bu başvuruda kabul görmeyebilir. farz edelim ki sermaye azaltımı spk tarafından oany gördü. şirket bedelli sermaye artırımı yapmak istiyorsa fonlardaki parayı sermayeye katmaları gerekiyor yeniden değerleme fonundaki parayı bedelsiz olarak vermek zorunda oda şu anlama geliyor 160milyon civarı bir fonun mevcudiyetinden bahsermiştik . bu fonları sermayeye katmak zorunda kalacak oda yaklaşık olarak %640bedelsize denk geliyor bu bedelsizide vermesi için hisse fiyatının en azından 13-14tl olması gerekiyor.(yeniden değerle fonundaki parayı vermesinin zorunlu olup olmadığından emin değilim yaklaşık olarak 119milyon yenden değerleme fonun varlığı mevcut)yeniden değerleme fonunundaki paranın sermayeye katılma mecburiyetinin olmamasını farz edersek. sermayeye katılma özeliği olan 35miilyon fonun varlığı söz konusu buda yaklaşık %140civarı bedelsiz yapıyorbu bedelsizde vermesi için hisse fiaytının 3tl civarı olması gerekiyor bunlar kendi düşüncelerim olur olmaz bilemem
bunu ne zaman söylemiş abi o zaman ben biraz daha hise alayım ama olmaz deme bunca bizans oyunun elbet sebebi vardır bir sürü yola haledilebilir belkide bunu bekliyorlardır bizde bekleriz abi benim emekliliğe 20 sene var beklerim o zamana kadar her ay alırım maaştan birde birikimim var onlarıda koydumu milyoner olur çıkarım bu hiseden
sayın exitus123 yasaklı olduğunuz için fazla uzatmak istemiyorum çünki cevap veremeyeceksiniz. şirketin talep etiği bedelsiz miktarı%21,80 yani 35milyoın civarıydı uygun şartlar oluşmadığı için(emisyon primilerinde bulunan 10877,00 ) tlnin geçmiş yıl zararaları varsa ona mahsup etmesi gerekiği için spk bu başvuruyu onaylamadı. sebeb,, gerekli şartlar oluşmadığı için bedelsizini veremedi. yeni ttk kapsamında bu bedelsizi veremediği içinde oypler için öngörülen tahsisli sermaye artrımı yapılamadı.gelelim %640 bedelsiz olayına vede hisse fiaytının 2-3tl arasında bir fiaytta neden olması gerektiğine siz hernekadar yorumlarımın hayali olduğunu varsayıyorsanızda şirketin şuan için spkdan sermaye azaltımı ve eş anlı yapılacak%200 lük bedelli sermaye artırım için talepleri var bu konular için onay bekliyor bende kanunlar ölçüsünde %100bedelisine onay gelmeyeceği gibi sermaye azaltımı içinde kural hatası oladuğu için onay gelmeyebilir demişim. şayet sermaye azaltımına spkdan onay gelirse ödenmiş sermaye25milyona düşecek %640bedelsiz pasif hesplarda duran 155milyon civarı fonlardan kaynaklandığını yapacağınız incelemede sizde göreceksiniz. hisse fiaytını 2-3fiaytları arasında olması gerekiyor dememizdeki kasıtta şirket eyer bedelli sermaye artırımı yapma niyetindeyse fonlardaki parayı sermayeye katmaları gerektiğini kanun ve mevzuatlar olçüsünde yorumlamıştım. bu bedelsizide vermesi için 2013 yılın başlarında spk nın almış olduğu bir kararla bedelsiz vererecek şirketlerin borsada işlem gören hiselerinin son bir aylık ağırlık ortalamasının 2tl nin altına düşerse şirketlerin bu başvurusunun kayda alınmayacağı belirtilmiş
1- şirketin pasif hesaplarında sermayeye eklenebilir fon mevcutsa bedelli tahsisli sermaye artrımı yapması yasaklanmış ancak bu fonlar sermayeye eklenip aynı oranda bedelli sermaye artırımı yapabilir. bunu ben deniyorum kanun diyor hayal aleminde yaşamıyoruz. kanunları örnek gösteriyoruz
2- şirketin borsada işlem gören hiselerin son bir aylık ağırlık ortalaması 2tl nin altında olursa spk kurul kaydına almayız diyor memsa hisesinin borsadaki işlem gördüğü fiyat 0,32krş hisse fiaytını 2ve üzeri fiaytlarada işlem görmezsse bedelszinide veremiyor.
3- burayı dikatli okuyun sayınexitus123 kanunların üzerinde bir gücünüz varsa memsa hissesi 0,32 krşta bedelli sermaye artrım yaptırın yada bedelsizini verdirin. istediğiniz mahkeme kapısını çalın istediğiniz merciye baş vurun yada bildiğiniz bir kanun madesi varsa siz ekleyinde prosödür gereği yazdıklarımın yanlış olduğunu söyleyin yada hayali olduğunu kanıtlayın.
faik emelerine ulaşması için kanunların üzerinde hiçbirşey yapamaz yapacağı tek şey oyalama bıktırma taktiğidir. hisse fiaytını söylediğim seviyere taşımadığı sürece bu fiaytlarda gider geliriz ve faiyıkta emelerine ulaşamaz.
bu fiaylara nasıl taşır bilemem ya sermaye azaltımı yapar hisse fiaytını 2ve üzeri rakmlara taşır yada haber kaynaklı hisse fiatını 2ve üzeri fiaytlara taşır. yada şirketten vaz geçer goldş kuyumculuk gibi borçlarından dolayı iflasını verir.
FARE den İNCİLER 05.10.2013 OGK dan 5 gün önce HİSSE satılmış GÜNAH ÇIKARTILIYOR ... OGK katılmama amacı ve OGK katılacak KY nasihatler.... MOD KÖY den , PARAN varsa MOD olursun..
ŞİMDİ AYRILMA HAKKINI KULLANANLAR a ne HAKARETLER ne HAKARETLER...
SEN ÖNCE GEÇMİŞİNİ hatırla.... SEN SATARKEN İYİDE...
aylardır bizim yaptığımıuz olayda .................................................. ......................
.................................................. .......................
bir şirketin ortağı omuşsanız hele hele manipulasyon sonucu yatırmcısı olmuşsanız tek kurtuluşunuz yeri ve zamanı geldiğinde gerekli hamleleri yaparak zararınızı asgariye indirebilir minmize edebilrsiniz. lafı fazla uzatmak istemiyorum salı günü genel kurul toplantısı var arkadaşlar yukarda hissede ayrılma hakını kulnırsanız elde edeceğini zfaydayı matematiksel olarak ortaya koydum.genel kurul toplantısın yapılıp yapılmayacağıı bilemiyorum burdaki durum şuna benzede hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyada yaşamk yarın ölecekmiş gibi ahiret için yaşamk görüşü ön plana çıkıyor. toplantı yapılsada yapılmazsada orda bulunmanız hakınızı aramnız yada size tanın bu haktan faydalnmanız adına bu fedakarlığı kendinz için yapmanız lazım. kısa ve orta vadede bu hisede bir hareket olacağını sanmıyorum. zararı büyük olanların zararlarını minimize etmeye yönelek davranmaları menfaatine olacaktır. ben genel kurul toplantısına katılmayacağım arkadaşlar beni suçlamayın yapacağınız bu iş ilk önce kendiniz için olmalı sonrada sizin gibi mağdur yatırmcılar için olmalı allah yar ve yardımcınız olsun. SAYGILARIMLA....
Yorum