karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili karot43 hocam hatırlıyorsanız bi ara tel,den konuşurken bu kendisinden emin kendisinden başka kuvvetli simaları hazmedemeyen şahsı söylemiştim yorum yapmamıştınız ama gelinen nokta ve o kişi adına üzülerek belirtmeliyimki insan olmanın ve özgür irade, kendisi için düşündügünü karşıdaki içinde düşünen hür kişilikli kişilerin konumu bu ve benzeri duruşlar olmasa gerek ve gerekir üzlmüyorum genel anlamda hz ali(kvc) kişinin iç aleminde yatan dışına yansır
-
ustadzade yeni bir oyun mu bu kahpe bizansı geçtiniz valla bunu bilin ulan birinizde patronu suçlayın ben doktoru gördüm ve karotda vekalet vermişti zaten kabzıMAL biz hakımızı arıyoz diye ne kadar zoruna gidiyor senin.sanane bırakta patronun zoruna gitsin valla seninle konuştuklarını bilmesem patronsun diyecem ama dur bakalım
Yorum
-
çapsız çakal,yırtınnnnnnnnnnnnnn.......
))sen elbet direkt al ve sat demezsin,inceden inceye çaktırmadan...!!!kurtarmaz,daha ne bahaneler üreteceksin bakalım...
))gülüyorum sadece beyhude çabalarına...
))fıyıktan bile daha fazla k...ın yanmış gibisin...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
HALAY BAŞI KABZIMALL, YANDA PATRONLA KOL KOLA FOTOĞRAF ÇEKTİREN, YANINDA 31 LOT LA PATRONA HAKARET ETTİM DİYEN ZAT...
REYTİNG düştü....
Şimdi BANDI başa alalım, SEN ki TÜM GK önce MALLANAN KABZIMALL, neredeydin o günler .... BİST sattarken iyiydi de OGK diğer KY hissesini PATRONA satmasının neresi KÖTÜ. ( SPK MADDE 24).. SEN gelmeyi CESARET edemediğin yere KY zararına patrona satmış hisseleri...
SALAĞA yatan EMBESİL arkadaş seni ÖZGÜr değilmisin , bak burda 9 kişi İPTAL davası açtıda sen nerdeydin, TAHSİSLİ haberleriyle KOL KOLA fotoğraf çektirdiğin BOMBA HABERİ yayınlıyordunnn.. NE ÇABUK UNUTTUN...
TİCARET BAKANLIĞI, SPK nın gözlemcisinin önünde gerçekleşti herşey... KİMİN BAŞINA silah ÇEKİLDİ.. HERKES ÖZGÜRCE kararını verdi... NEDEN İTİRAZ ETMEDİN o dakikalarda ve 3 ay içindede İPTAL davası açmadın... TUTANAKLARDA hiçbir sözün yok.. O kadar SALAKSIN sanırımmm.... EMBESİL misin yoksa... ( YANLIŞ ANLAMA ŞU ANKİ HALİN için...) DUNKOF la konuşa konuşa ona BENZEDİN...
YEMEK te yersiniz, PATRONU metrobüsede bırakırsınız...
KABZIMALL sen 350.000 LOT aldım diyodun , 31 LOT kişi GK odasındaydıda sen nerdeydin !!!!!!!!!!!!! KY mı DÜŞÜNÜYODUN yine.... 0.26 yine patrona verme hayalin mi vardı.. NE TUTTURURSUN sen ya..
Bunlara İNSAN olsa KİME HİZMET ETTİĞİNİ görür, SUSAR, KENARA çekilir...
DİYORUM ya bunun kadar CİĞERSİZİNİ tanımadım....
Yorum
-
ben hiç bir yere gitmiyorum...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer köyde yasaklarımıza af gelmiş bir dalsak mı acep
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
KABZIMAL alırsa 0,26 dan yırtınır şimdi öyle deyilmi KABZIMAL

yoksa lotun yokmu duyamadım eeee ne duruyorsun memsazedelerin arasında sen bize iyi cesaret ver dava sonuna kadar gidecek ya hero ya mero .UŞAK patron bile demiş davanızı kazanmanız için elinden geleni yapacağım gerek yok biz zaten kazanacağız
Yorum
Yorum