MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

KABZIMALLL artık kendini SPK yerine de koyuyor, BÜLTEN yayınlıyor ....

BİZ neden göremedik bu BÜLTENLERİ....

TAHSİSLİ de oldu diye HABER çıkartanlarda bu ZİHNİYET...

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

aman,çapsız üstadcığınızın kuyruğunu bırakmayın...))geçen yıl baharda yedirdiği kuzuların tadı damağınızda kaldı herhalde,malum yine kuzu mevsimindeyiz...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

BENİM rumuzlarda karıştırmış, drtusss açılsaydı belki yazardım.. İLK onla yazıyordum....

Bide 1 ay boyunca OGK kalkacak OTOBÜSLE İSTANBUL turu isterim..

ÜSTADÇILIK oynayın siz... Nede olsa KY düşünüyorsunuz, CEBİNİ düşüneni değil.... 31 LOT GK katılıyorsun ama 350.000 LOT yineeee toplayan GÜNDELİKÇİ yi çanta olarak taşıyorsun....

drtusss açılmadan gitmem

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ben hiç bir yere gitmiyorum...))

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

AZCIK reklam da olsun

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

bu çapsız,tam bir provakatör...))kafası basmıyor bazı şeylere...))hele saza değil,gaza gelen arkadaşlara ne desek...))aldatıldık,kandırıldık türkülerinin söylenmesi yakındır...))

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

SPK odasında KY da HİSSELERİ satmıştı ... O satınca NORMAL zaten....

aman,çapsız üstadcığınızın kuyruğunu bırakmayın...))geçen yıl baharda yedirdiği kuzuların tadı damağınızda kaldı herhalde,malum yine kuzu mevsimindeyiz...))

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

[batan gemiyi ilk fareler terkeder..!!!

FARE yanı başınızda....

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

her genel kurul öncesi,şu kadar milyon lotla destekliyorum,destekleyeceğim,ben gelemem,bir arkadaş vekaletimi taşıyacak,falan filan...!!!sonra arkadaş vekaleti taşıyamıyor olsa gerek,ortada kimse yokkk...))kaçıncı yalan,sorduğum sorulara yanıt vermiyorsun,üstad desinler de sövsünler varsın anlayışında arkadaş,şahit olanlar öbür köyde olanları biliyor(sana sayılanları ben telaffuz edemiyorum,boru işi cabası)...!!!sen önce kendi şeref ve onurunu sorgula,alçak ciğersiz herif...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

FARE cik oku oku da ADAM ol demedik mi sana.....

SENİN yüzünden o topiğe kaç KİŞİ KÜSTÜ, kaç KİŞi banlandı...

KY ya HAKARETİ siz erdem sayarsınız....

Senin .... iş yok .. cümlesi TAM sana göre, GK öncesi HİSSE satmak sana göre... SEN YAZ doya doya...

.... gülle oyna oralarda....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

750.000 lot tu sanirim..

Bİz nİye gÖremedİk hala o kİŞİlerİ...

her genel kurul öncesi,şu kadar milyon lotla destekliyorum,destekleyeceğim,ben gelemem,bir arkadaş vekaletimi taşıyacak,falan filan...!!!sonra arkadaş vekaleti taşıyamıyor olsa gerek,ortada kimse yokkk...))kaçıncı yalan,sorduğum sorulara yanıt vermiyorsun,üstad desinler de sövsünler varsın anlayışında arkadaş,şahit olanlar öbür köyde olanları biliyor(sana sayılanları ben telaffuz edemiyorum,boru işi cabası)...!!!sen önce kendi şeref ve onurunu sorgula,alçak ciğersiz herif...))

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

arkadaşlar kusura bakmayın biraz seviyeyi düşürücez ama diğer köyde taha06 arkamızdan laf söylemiş nerden bana sardı neden bu lafı söyledi ya da kimin yönlendirmesiyle söyledi bilmiyorum ama bir insan bu kadar yüzsüz ve kendini bilmez olur....

bak taha kardeşim telefonum 0536 951 46 21 açarsın telefon varsa söyleyeceğin konuşursun ama ben sana şurdan tüm milletin huzurundada şunu söyliyim bu kadar iki yüzlü ve seviyesiz olma kul hakkınada girme ... sen orda mardin abi mardin abi diye yalakalık yaptığın üstadın bile genel kurul sonrası genel kurula katılanların haklı olarak ayrılma haklarını kullandıklarını yazdı ben hiç konuşmadım ama mardin bile en normal ve doğru olanın olduğunu söyledi orada yazıları da duruyor delikanlıca çıkıp konuşsun ... ayrıca sen ve oraya gelen bir çok kişi şimdi kardeşim bu maddelerin hepsi geçemezse biz ayrılma hakkımızı kullanamıyormuyuz diyerek ne olucak kardeşim şimdi biz buraya boşuna mı geldik diyip ağladınız oraya gelen herkes şahit hatta faik herkesin kağıdı alıcaz tamam diyince alkış tufanına katıldınız... hatta o kadar aç gözlü davranıp bir kuruşu bile feda etmeyenler ya bu 46 dan kim ayrılacak ki kimse kabul etmez diye ver yansın ederken ben iyi tamam zararım büyük ama ben ayrılırım dedim hatta vekalet göderen ve zararda olmayanlar bile 47 den ayrılırken beni öne sürüp faik ve mehmet ulutaş karşısında iki laf edemeyen sizler kalkmış burada klavye delikanlığı yapıp aklınca bana karşı provakasyon yapıyorsun delikanlı ol delikanlı o gün oraya gelen herkes kimin adam kiminde ne mal olduğunu gördü .... hadi mardin delikanlılık yapıp söylemeyecekse sizin köyde olanlardan sor bakayım erendiz pazarcı, pinke, taner kurt, mustafa yeşil, klimenjero andıç sayım mı daha gider onlara sorarsın alırsın cevabını bir daha da böyle terbiyesizlik yapmazsın haaa varsa başka derdin kardeş telefonumu yazdım allaahın kuluna da verilmeyecek hesabımız yok ..... sakın sizin köyü okuduğumu falan da sanma sen yazdıktan sonra bana sağolsun telefon açıp bak ********in biri hakim hocam senin arkandan neler yazmış dediklerinden haberim oldu yoksa ne senin yazdığını okurum ne üstadlarının tamam mı kardeş ama seninde benimde notumu veren verdi o yüzden edebin varsa terbiyeli konuş muatabım değilsin oldu mu birader... bilip bilmeden ya da orada süt dökmüş kedi gibi pısarken konuşmadında şimdi burdan sana kim fitili verdi de bana ulaştın arkadaki adam kim o çıksın konuşsun seni öne sürmesin biz doğru dürüst duruyoruz eğriler belasını bir yerde bulurlar merak etme....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

REYTİNG DÜŞTÜ, kimse yazmıyor, okuyan yok...

ORTAM ısınsın...

BİZ çoook gördük bunları...

EMBESİLL in aklı 08.10.2013 den bugün 17.03.2014 kaç gün olmuş... NE YAPSIN ... BUNA EMBESİL denmez mi..

ANCAK arada verilen GAZLA çalışıyor.... GAZI veren belli... MALUM ortada...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

batan gemiyi ilk fareler terkeder..!!!

CEVABINI genel de yazda MİLLET te okusun..... ADAM sana soru soruyor FARE...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

batan gemiyi ilk fareler terkeder..!!!

BU LAFIN NE İÇİN YAZILDIĞINI ÇÖZSE O DAKİKA O SİTEDE YAZI YAZMAZ... KABZIMALLLL

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                750.000 lot tu sanirim..

Bİz nİye gÖremedİk hala o kİŞİlerİ...
                                yalandan kim ölmüş...))aynen bu kadardı,son konuştuğu rakam,sonra arkadaşlarını bu hisselere sarıp sattı,ciğersiz...))yarın nerede satar bilmem,üstadcıııkkk...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information