bu buraya yazacağım son yazım sataşılmadığı sürece faiğin ekmeğine yağ sürmek istemiyorum maliyetimi düşürebildiğim kadar düşürecem THE END
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın arkadaşlar...
))
bu üstadcık,akıllanmayacak,kaşınmaya devam...
))bizde kaşımaktan hiç geri durmayacağız...
))
yine kendine özel,hiç bir eleştiriyi kabul etmediği,megalomanlığını özgürce yaşadığı,"modcukluk"yaptığı yerden kendince bir şeyler gevelemiş...
))
bana "odun ve kütük" diyebilmiş,bak seni tebrik etmem lazım...
))son yılların en mükemmel tesbitlerini yapıyorsun...
))ben odun ve kütüğüm,bizim dava boşşş...
))tesbitlere bak,bu gidişle Nobel alırsın...
))
bende itiraf edeyim:"ben odun gibi adamım,odun gibi laf eder ve odun gibi laftan anlarım...!!!eğilip bükülmem,bir yerlerimi oynatmam...!!!
kimin çamura battığına bırakta,forum dostları karar versin...!!!
ayrıca:insanları speküle ve manipüle etmek için senin kadar kelebek falan da uçuramam,bu tesbitin de doğru...
))hele at ...na falan kelebek konduramam,bunlarda ustasın...
))
ama sen modcukluk yaptığın yerde istediğin kararı alabilirsin,megolamanlığını doya doya yaşayabilirsin:anladın mı dunkofff...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
arkadaşlar izninizle bana cevap hakkı doğduğu için gidip şu sitede gerekli cevapları vericem bu iki yüzlü adamlara kusura bakmayın ama yüreği ciğeri varsa verdim telefonumu ama klavye delikanlısı telefon açmadı ağzının payını vericem izin verirseniz
Yorum
-
terbyesiz iki yüzlü insan orada yazmıyorum diye ağzına geleni söyleyip duruyor erkek adamsan telefonumu yazdı arasana konuşta söylesene derdin ne kimin tarafından tutuldun neyin peşindesin asıl sen kimsin sen nasıl bana kaç para aldın dersin ve beni asılsız şeylerle itham edersin .... benim genel kurulda yaptığım herşey inşallah dediğin gibi kayıtlıdırda seyreder utanırsın... sen genel kurula gelipte beni suçlaan başka biri duydun mu benimle konuşupta beni kötüleyen birini gördün mü seni kim tuttu sen neyin peşindesin iftiracı ve müfteri söylediklerini ispatlamazsan zaten senin hakkında ve yazdığın sitesini hakkında şahsi haklara hakaret ve manipülasyondan dava açıcam umutsarıyada buradan çağrı yapıyorum sakın taha06 nın yazdığı yazıları silme silersende senin nasıl bir insan olduğun ortaya çıkar buradan tüm memsa yatırımcılarına söylüyorum
Yorum
-
Şu meşhur RESMİ tam koyma zamanı yine!!! Patronla kol kola olup , zamanında OGK öncesi milletin LOT larını hesaplayan zata!!
Sormak lazımm TAHSİSLi haberini yaymanın suçu neymiş !!! SPEK liğe girer mi? Patronla sarmaş dolaş resim bunu iyi açıklar!!!
Buna yine GAZ vermişler, kendi başını yakacak!!
Yorum
-
Boynunu kesseler doğru söylersin değil mi!!! Bunuda hatırladın mı!!!
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFARE den İNCİLER 05.10.2013 OGK dan 5 gün önce HİSSE satılmış GÜNAH ÇIKARTILIYOR ... OGK katılmama amacı ve OGK katılacak KY nasihatler.... MOD KÖY den , PARAN varsa MOD olursun..
ŞİMDİ AYRILMA HAKKINI KULLANANLAR a ne HAKARETLER ne HAKARETLER...
SEN ÖNCE GEÇMİŞİNİ hatırla.... SEN SATARKEN İYİDE...
aylardır bizim yaptığımıuz olayda .................................................. ......................
.................................................. .......................
bir şirketin ortağı omuşsanız hele hele manipulasyon sonucu yatırmcısı olmuşsanız tek kurtuluşunuz yeri ve zamanı geldiğinde gerekli hamleleri yaparak zararınızı asgariye indirebilir minmize edebilrsiniz. lafı fazla uzatmak istemiyorum salı günü genel kurul toplantısı var arkadaşlar yukarda hissede ayrılma hakını kulnırsanız elde edeceğini zfaydayı matematiksel olarak ortaya koydum. genel kurul toplantısın yapılıp yapılmayacağıı bilemiyorum burdaki durum şuna benzede hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyada yaşamk yarın ölecekmiş gibi ahiret için yaşamk görüşü ön plana çıkıyor. toplantı yapılsada yapılmazsada orda bulunmanız hakınızı aramnız yada size tanın bu haktan faydalnmanız adına bu fedakarlığı kendinz için yapmanız lazım. kısa ve orta vadede bu hisede bir hareket olacağını sanmıyorum. zararı büyük olanların zararlarını minimize etmeye yönelek davranmaları menfaatine olacaktır. ben genel kurul toplantısına katılmayacağım arkadaşlar beni suçlamayın yapacağınız bu iş ilk önce kendiniz için olmalı sonrada sizin gibi mağdur yatırmcılar için olmalı allah yar ve yardımcınız olsun. SAYGILARIMLA....
Yorum
-
SOYUNGAÇ lı merak etme seni hiç unutmayacak bu topikler!!! İçten pazarcıklı abin öyle görmüş!!! Seni SPK önünde soyunurken görmüş
Sen ancak patronla muvafakneme metinlerinî organîze edersin!!!
Boş boş sallama oralarda!!! Senin çook kulağını çınlatır bu KY
Yorum
-
dansöz,Kızılay'da kıvırsana...!!!dava listesi kap'ta açıklandı,bak bakalım kimler var...
))yalancı danzöz,seni bu alemde herkes tanıyor...
))Ali Babacan'a selam söyle...
))sana olan sözümü tutacağım,unutmaaa...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum