karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ondan sonra,ben alın demedim...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16 TL diyordu CANCAĞIZIM..
FONLARIMIZIN canı SAĞOLSUN....
))hangi dava açanların listesinde adın var,yoksa neden...?!?
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sen bana laf söyleyeceğine 30lardan sana kredi çektirip mal aldırana lafını söyle ben mevzuatlar ölçüsünde şirketin yapabileceklerini hisenin gidebileceği yerlere işaret etim. ha bu hiseyi hiçmi savunmadım hiçmi iyi taraflarını ortaya koymadım koydum. taki adamların dönekliğini görünceye kadar sonrasında herkesi uyardım. inkar eden varsa buyursun doğruya doğru . ama sizler hazımsızsınız komplekslisniz siz kendi kendinizi tatmin ediyorsunuz.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterondan sonra,ben alın demedim...
))hangi dava açanların listesinde adın var,yoksa neden...?!?
Yorum
-
1 SAAT ÖNCE HİSSEYİ PAZARLAYAN KİMDİ CANCAĞIZIM...
SEN HALA HAYIR DİYENLERİN AYRILMA HAKKININ ALINLARININ TERİ GİBİ HELAL OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİN ..... MİLLET KAÇTAN ALMIŞ, KAÇTAN VERMİŞ...
SEN NE İÇİYON.... patronunun ZORUNA GİDİYORDA SANA NE OLUYOR...
PATRONUN BİLE BORÇLUYUM DİYOR....
SEN TUTTURMUŞSUN HALA HAYAL....
Yorum
-
bana kim kredi çektirdi ya...?!?ben kimsenin aklı ile hareket etmem,kendi mantık ve süzgecime güvenirim...!!!atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bana laf söyleyeceğine 30lardan sana kredi çektirip mal aldırana lafını söyle ben mevzuatlar ölçüsünde şirketin yapabileceklerini hisenin gidebileceği yerlere işaret etim. ha bu hiseyi hiçmi savunmadım hiçmi iyi taraflarını ortaya koymadım koydum. taki adamların dönekliğini görünceye kadar sonrasında herkesi uyardım. inkar eden varsa buyursun doğruya doğru . ama sizler hazımsızsınız komplekslisniz siz kendi kendinizi tatmin ediyorsunuz.
bana köylü kurnazlığı yapma,doktorla arandaki kişisel soruna taraf olmam...!!!doktorun,davalara katkısı olduğuna bizzat şahidim,davaları fikir birliği ile açtık...!!!onun alacak davası açmasına da kendi adıma,saygı duyacağımı belirttim ve duyuyorum...!!!
ayrıca doktorun tesbitlerinin hepsine olmasa da,çoğunluğuna katılıyorum...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
sana burda söz veriyorum belanı buldun hayrınıza olacaktır kelimesinin anlamını söylermisin 1 kanser hastası deyilim ciğerlerimden rahatsızım denyo kulandığım ilaçlar beni sinirli bir hale getiriyordu hemen kannser hastası yaptın ozaman senden özür dilememin sebebi hakında kesin bilgi sahibi olmamamdı sonra senin forumlardaki yandık bitik edebiyatlarınla nasıl hisenin aşağı basıldığını gördüm sonra hedef fiyatına 2-3 puan yaklaşınca hisenin durduğunu ve ondan sonra yeni pof pof larla nasıl hise fiyatın yukarı çekildiğini gördüm pazarcıyada söyledim ve o hızlı iniş çıkışlar birden kesildi. ben senin sayende alım satımdan para kazandım hemde kaç sefer iki yüzlü sensin kitapsızda sensin sana aynen iade ediyorum. seni hiç gören varmı spek ustad veya maşa sen busun sen bundan sonra belanı buldun bunu bil . sen nasıl birisin herkezi küçük görüyorsun hisen yoksa burda ne işin var spek ben birisi beni övdüğünde yerin dibine giririm sen ise şiştikçe şişiyorsun kişilik bozukluğun var yani problemlisin zaten çokta duyuyorsundur bu lafı hayrınıza olur sözünün lugataki yerini bir yapıştır birde zıtını yapıştır bakalımatakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratakan
yazdığım mesaj burda lan hepiniz kafayı sıyırmışsınız ben ilk günden ayhan abiye söz verdim formun huzurunu bozacak yazılar yazmayacağım diye özelden ikaz etim ne yorum yapıyorsanız yapın dedim beni sevmeyebilirsiniz cevap vermek zorundada değilsiniz diye ama işiniz ibnelik sizin yazdığım yazıyı iyi oku herkes okusun tehdit vari bir yazımı var. rica etmişim ama sen ne yapıyorsun adilik yapıyorsun. herkes iki yüzlülüğünüzü görsün. okusun bakalım gizli saklıbirşey kalmasın . hisse anlizde ağlıyordun özlelerle bana abi ben kanser hastasıyım bana satşama diye lan sizin kitabınız yok ben bela okumayacağım size allah zaten belanızı vermiş bu belayla uğraşın
Yorum
-
bir daha deklare ediyorum:
ben bu mücadelede gerçek anlamda bir çakıltaşı kadar katkı sunan herkese minnettarım,ancak:yapay tutum ve davranışlarda bulunan,algı yanıltması yapanları,kocaman kocaman konuşup,bir karınca adımı dahi atmayanları,olgu ve olaylara at gözlüğü ile bakanları...vs. sevmiyorum...!!!
ben adamlığımdan ve insanlığımdan memnunum,adamlığım ya da insanlığım birilerinin hoşuna gitmeyebilir:bu onları bağlar ve onların tercihidir...!!!
dava ve forum arkadaşlarımı da seviyorum...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
OKU İÇTEN pazarcıklı abicikkkk,, bu işler öyle 5-6 TELEKONFERANSLA YAPILMIYOR...
Kimden : MUSTERI ILETISIM MERKEZI <customer@thy.com> [Adres Defterine Ekle] Kime : haliltoktas@mynet.com Sayın HALİL TOKTAŞ,
20 Şubat 2014 tarihli mesajınız ünitemize ulaşmıştır.
Her sektörde olduğu gibi, havacılık sektöründe de beklenmeyen aksaklıklar yaşanabilmekte olup bu aksaklıkların bir kısmının da kontrolümüz dışında gerçekleştiğini paylaşmak istiyoruz.
Normal şartlarda planlı gecikme/iptal durumlarında yolcularımıza ulaşarak gecikme bilgisi verilmektedir. Yapılan incelemede, 20 Şubat 2014 tarihli TK2455 Adana/İstanbul seferinin hava muhalefeti nedei ile 4 saat 4 dakika gecikmeli olarak icra edildiği tespit edilmiştir.
Gecikme durumunda Misafirlerimize belirli saat aralıkları ile birtakım hizmetler verilmektedir. Uçuş mesafesi ve bekleme süresine göre verilen hizmetlerin -anons hizmeti, ücretsiz rezervasyon değişikliği, bilet ücreti iadesi, telefon ile görüşme hakkı, sıcak/soğuk içecek ikramı, ikram hizmeti ve konaklama/ulaşım hizmeti gibi- farklılık arz ettiğini belirtmek isteriz.
Gayretlerimizin, arzulanmayan olumsuzlukların bertaraf edilmesi yönünde olduğunu iletmek isteriz. Geri bildirimleriniz de, bu yönde hizmetlerimizin geliştirilmesi için yol gösterici olmaktadır. Her uçuşunuz sonrasında bize olumlu veya olumsuz yönde iletmiş olduğunuz geri bildirimler, kuşkusuz bizleri daha iyi hizmet vermeye götürecektir.
Bu bilgiler ışığında, siz değerli yolcumuzun seyahatini arzu ettiğimiz şekilde sağlayamamış olduğumuz için özür diler, bundan sonraki seyahatlerinizde misafirimiz olarak sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Saygılarımızla,
Müşteri Temsilciniz
Selma K.
TÜRK HAVA YOLLARI A.O.
Müşteri İletişim Merkezi
Mesajimiza cevap vermek ya da bir baska geri bildirim iletmek istiyorsaniz, web sayfamizda bulunan geri bildirim formumuzu (http://www4.thy.com/customercontact/) doldurabilir, +90 212 4440849 +90 850 3330849 numarali telefondan bize ulasabilirsiniz.
Ucuslarinizda yasanabilecek degisikliklerle ilgili size zamaninda ulasabilmemiz acisindan, iletisim bilgilerinizi ve varsa uyelik numaranizi rezervasyon sirasinda bildirmenizi onemle tavsiye ederiz.
Yorum
Yorum