karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
son sözün bu ise:bana da saygı duyma,ben sana hiç duymuyorum...!!!herkes elinden geleni arkasına koymasın...!!!atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca sana saygım var saygımı bozma laf söyleyen nasibini alacak 100 sefer bu forma gelip yapmayın etmeyin diye yazdık. formumda yazmıyorumum sizde dahil ağzına geleni söylüyor laf gönderiyor. önce aynaya bakın laf ayazana laf gönderene ağzımın ayarı yoktur bu biline k,imseden de çekinmiyorum hodri meydan . efendiye efendiyiz adama adamız ama adama laf yazan haksız yere karalayan hakın ı alacak.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
son sözüm bu benle uğraşmayın davanız varsa davanızı güdün davanıozla uğpraşın bu saaten sonra saygıda duyma senin saygın eksik olsun sen tarafrınıda tavrınbıda koymuşsun zatenkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson sözün bu ise:bana da saygı duyma,ben sana hiç duymuyorum...!!!herkes elinden geleni arkasına koymasın...!!!
Yorum
-
delikanlılık dersini senden alırsak,işte o zaman bazı sıfatlarıda edinmiş oluruz...!!!sen delikanlılık dersini Tuğba'dan almıştın değil mi...?!?atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumda olmayan kişin arkasından konuşuyorsunuz bumu delikanlılık
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sana kötü laf söyleyemem terbiyem müsade etmez o yüzden herşey tadında kalsın kal selamtle cevap hakı doğuracak yazı yazmayınkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşahsıma ettiğin ya da edebileceğin her türlü kötü sözü sana şimdiden bir fazlasıyla iade ediyorum...!!!
Yorum
))
Yorum