MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hakim ben bu forumlarda 9+1 kişiden başka kimseye güvenmiyorum adam kendi dava açtırır onuda kaybetirir bilerek ve isteyerek zaten sermaye azaltım artırımı yapılmamaması gündeme gelince ister istemez aynı fiyatlara gelir ben niye geri vereyimki hisemi bu adamın eline yalnız zararlarımız karşılanırsa olur ve dava eden arkadaşların hepsinin hemde o zaman biz veririz yoksa işi buralara getiren birinin eline niye hiselerimi vereyim alıp üstüne yatsın diyemi ben gerizekalımıyım zaten paraları ödeyecem dediği zaman hise yukarı çıkar yani sizinde korkmanıza gerek yok
    hakim'in bazı şeyleri yaşaması ve öğrenmesi gerekiyor,ben buna pek bir şeyin kalmadığna inanıyorum...( yaşayarak öğrenmek daha kalıcı olur...!!!umarım yanılırım...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

davayı açtırısın sonrada kaybetirirsin ve bu örnek teşkil eder ne olur suç işleyen suçsuz olur hop kanunlar temize çıkarır bizim alicengiz hazretlerini ama nafile içeri gireceksin benim güçlü bağlantılarım var ve içeri gireceğine garanti gözüyle bakıyorlar ben senin yerinde olsam bu ky cıyı değiştirirdim ama sen inatla bizi sevdiğini söylüyorsun düş yakamızdan biz seni sevmiyoruz

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        en son dava açan kişininde 2 milyon kadar hissesi olan biri vardı o açmış galiba ... bu davayı dayanak göstererek iptal edilecek galiba
        ya kardeş,davayı açanlar ogk'a katılmış mı,ilgili maddeye şerh düşmüş mü,3 aylık yasal süreye uymuş mu...?bizim öğrendiğimize göre adamlar bunlara uymadıkları gibi,ogk'a katılanlar listesinde de adları yok,nereden çıkarıyorlar bu adamların davası ile genel kurul kararlarının iptal edileceğini...?!!?bunlar garip ve çelişki değil mi...?!!?

Yorum

• xalo
          Yeni Üye
          • 04 Aralık 2013
          • 32

Hakim bey bende sizin gibi 0.46 den ayrıldım. 0.46 dan ayrılan bazılarının ödemeleride yapıldı. Yani şimdi biz iyi niyetimizin kurbanı mı olduk. 0.46 dan imza toplarken siz öncü olmuştunuz . Şimdi ne yapmalıyız

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

hakim,sana şunu söyleyeyim:her anlamlı cümlelerden kurulmuş söylemlere inanma dostum...!!!ama yine de karar senin...!!!duyduklarını öncelikle araştır,maddi dayanaklarını gör...!!!bu bir dost önerisi,sana akıl vermek derdinde değilim,bu haddime de değil...!!!ama farklı bildiğin birşeyler varsa,o zaman benim söylediklerimi yok say...!!!

Yorum

• xalo
              Yeni Üye
              • 04 Aralık 2013
              • 32

xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hakim bey bende sizin gibi 0.46 den ayrıldım. 0.46 dan ayrılan bazılarının ödemeleride yapıldı. Yani şimdi biz iyi niyetimizin kurbanı mı olduk. 0.46 dan imza toplarken siz öncü olmuştunuz . Şimdi ne yapmalıyız
              Hakim bey cevap verirseniz sevinirim

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

heralde onunla ilgili bilgileri vardır spk nın vermiş olduğu cezayı dayanak olarak göstererek davayı açacaklarını sanıyorum.... ama denildiği gibi olursa hissenin rakamı ne olur açıkçası ben onu düşünüyorum... eğer sermaye arttırım ve azaltımı iptal olursa karot hocam bende kredi çekip maliyeti iyice aşağı çekebilirim yoksa kolay kolay nominal değerleri göremeyecek gibi geliyor bana birde ben 46 dan ayrılmıştım o yüzden sanırım o maddenin iptal edileceğini emel urfadan arayan bir arkadaşa söylemiş bende andıçtan duydum sanırım yeni ali cengiz oyunları dönüyor gene ortalıkta uyanık olmak lazım
                evet,yeni ayak oyunları dönüyor ya da döndürülmeye çalışılıyor hakim,ayak sesleri gelmeye başladı bile...( inan bana bu ara dünden daha uyanık olmak lazım...!!!

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

en son dava açan kişininde 2 milyon kadar hissesi olan biri vardı o açmış galiba ... bu davayı dayanak göstererek iptal edilecek galiba
                  davalarda lot sayısının önemi olmaz,adam bildiğimiz(öğrendiğimiz)kadarı ile zaten ogk'a bile katılmamış...))bu işte var bir işşş...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Dedik ya bu TIFIL la olmaz.... Adam gemiyi erken TERK ETMİŞ...

Davasına güvenmeyenler DAVA peşinde koşarsa KOMİK olurlar.... Diğer köylerdeki gibi...

GEMİYİ ERKEN kim TERK eder ?? KAPTAN değil ya FARELER

arkadaşlar pazarcı, andıç ve pinke de kendi açmış oldukları davanın duruşmasına gitmişler, heralde dava konusu ile ilgili bir değişiklik oluşmuş bugün ki davadan sonra pazarcının faik'e nitelikli dolandırıcılık davası ile alacak davasına dönüştürebileceğini söylemişler... gerekçe olarakta en son kapta açıldığı bildirilen davadan sonra genel kuruldaki 11. madde nin iptalinin gündeme geldiği ve bu nedenle 46 ile ayrılanların paralarını alamayacağı söyleniyormuş ama diğer 47 den ayrılanların paralarının ödeneceğine dair bir duyum almışlar... sanırım diğer dava içinde nitelikli dolandırıcılıkla ilgili dilekçe yazılılıp mahkemeye verilecekmiş.... birde avukat değişikliği olduğundan dava 15 mayısa ertlenmiş.... eğer iki tane aynı konu ve şikayetle ilgili dava açılırsa davalar birleştirilebilir dye düşünüyorum çünkü her ikiside bakırköy adliyesinde açılmış olacak

Yorum

• hakimbayram
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 135

ya dostum ben 8 ekimde ki genel kurula katıldım bu genel kurula pazarcıda, pinkede andıçta katıldı ayrıca 2 milyon lotu olanda katıldı ben biliyorum nasıl katılmadılar kendi gözümle gördüm onları orda şerhleri onlarda düştü, ben ve doktor 46 dan ayrılma hakkımızı kullandık birde xola kardeş bizim iyi niyetimizle ilgili bir konu değil zaten bu konu ayrıca davayı açan arkadaşlarında hedefinde sermaye arttırımı ve azaltımı ile ilgili iptal en başından beri var , zaten iptal olursa kağıt tekrardan aynı yerine gidecektir yani 50 bandına doğru asıl o zaman 47 de ayrılanlar arafta kalacak acaba hisseleri yollayalım mı yollamayalım mı diye... yani ben açıkçası iptal olmasını isterim çünkü hem şirkette ki payımın daha yüksek olmasını hemde şirketin önünün açılmasını sağlar ama bunun için güzel haberlerinde gelmesi gerektiğini düşünüyorum mesela voltunn çalışması banka haberi ortak bulundu haberi ki o zaman tıpkı mango gibi hacimsiz şekilde kağıdın yukarı gideceğini düşünüyorum b yüzden de ben bu haberleri alınca umutlandım açıkçası yoksa bu şekilde kağıt burada iki yıl mı üç yıl mıbilinmez sürünür dururdu benim düşüncelerim açıkçası bu ama diyorum ya bu iptalin olması için tekrardan bir genel kurul yapılması gerekir ve çağrı yapılacağını söylemişler şirketi arayan kişilere bende yarın şirketi arayıp konu hakkında bilgi almaya çalışıcam... ama şuandaki durum ve davalar ile ilgili söylenenlere bakılınca gidişat bunu gösteriyor diye düşünüyorum ama tabi bunlaı yatırım tavsiyesi değildir... ben kendi açımdan düşündüklerimi ve diğer forumlarda okuduklarımla görüştüklerimle edindiğim bigiler neticesinde bu kanıya varıyorum ama şuana kadar çokta yanıldık tekrar yanılabiliriz çünkü ipler bizim elimizde değil açıkçası

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        dostum ödeme yapılanlar çok az , zaten sermaye arttırım ve azaltımı geçmezse kağıt zaten eski yerine gelecektir önemli olan elimizdekileri satmamış olmamız ben satmıştım bu yüzden döndüm tekrar geri aldım ne olur ne olmaz diye

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

ya dostum ben 8 ekimde ki genel kurula katıldım bu genel kurula pazarcıda, pinkede andıçta katıldı ayrıca 2 milyon lotu olanda katıldı ben biliyorum nasıl katılmadılar kendi gözümle gördüm onları orda şerhleri onlarda düştü, ben ve doktor 46 dan ayrılma hakkımızı kullandık birde xola kardeş bizim iyi niyetimizle ilgili bir konu değil zaten bu konu ayrıca davayı açan arkadaşlarında hedefinde sermaye arttırımı ve azaltımı ile ilgili iptal en başından beri var , zaten iptal olursa kağıt tekrardan aynı yerine gidecektir yani 50 bandına doğru asıl o zaman 47 de ayrılanlar arafta kalacak acaba hisseleri yollayalım mı yollamayalım mı diye... yani ben açıkçası iptal olmasını isterim çünkü hem şirkette ki payımın daha yüksek olmasını hemde şirketin önünün açılmasını sağlar ama bunun için güzel haberlerinde gelmesi gerektiğini düşünüyorum mesela voltunn çalışması banka haberi ortak bulundu haberi ki o zaman tıpkı mango gibi hacimsiz şekilde kağıdın yukarı gideceğini düşünüyorum b yüzden de ben bu haberleri alınca umutlandım açıkçası yoksa bu şekilde kağıt burada iki yıl mı üç yıl mıbilinmez sürünür dururdu benim düşüncelerim açıkçası bu ama diyorum ya bu iptalin olması için tekrardan bir genel kurul yapılması gerekir ve çağrı yapılacağını söylemişler şirketi arayan kişilere bende yarın şirketi arayıp konu hakkında bilgi almaya çalışıcam... ama şuandaki durum ve davalar ile ilgili söylenenlere bakılınca gidişat bunu gösteriyor diye düşünüyorum ama tabi bunlaı yatırım tavsiyesi değildir... ben kendi açımdan düşündüklerimi ve diğer forumlarda okuduklarımla görüştüklerimle edindiğim bigiler neticesinde bu kanıya varıyorum ama şuana kadar çokta yanıldık tekrar yanılabiliriz çünkü ipler bizim elimizde değil açıkçası
                          katıldılar diyorsun,isimleri ne dostum...?!!?biz dün dava dosyalarına bir avukat arkadaşa baktırdık,adamların ismi ogk listelerinde yok...!!!şerh düşenlerin arasında yok,kayserili iki kardeş(biri de avukat aynı zamanda)...!!!yapma birader,ama dedim ya sen bildiğini yap...!!!

Yorum

• hakimbayram
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 135

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            katıldılar diyorsun,isimleri ne dostum...?!!?biz dün dava dosyalarına bir avukat arkadaşa baktırdık,adamların ismi ogk listelerinde yok...!!!şerh düşenlerin arasında yok,kayserili iki kardeş(biri de avukat aynı zamanda)...!!!yapma birader,ama dedim ya sen bildiğini yap...!!!
                            karot hocam sen vekalet gönderdin ben ogk ya katıldım şimdi bu adamların nicklerini yazıyorum gerçek isimlerini yazınca suç olur diye yazmıyorum ama bir kere pazarcı zaten bu davanın açanları arasında hatta mardinde diğer forumda iken para gönderdiğini söylemişti aynı zamanda davayı bizim klimenjero avukatlığını yapıyordu sanırım o da hakimlik sınavlarını kazanmış o yüzden davayı başka avukata vermişler,

kapta açılan son dava ise 2 milyon lota sahip olan arkadaş olduğunu söylediler

Yorum

• xalo
                              Yeni Üye
                              • 04 Aralık 2013
                              • 32

İnşallah dediğin gibi olur. Bugün Spk dan bana cevap geldi. Ödemeler yapılmadan izahname onaylanmayacak. Ama süreç nasıl işleyecek o nu bilmiyorum

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

yanlış anımsamıyorsam,en son dava açanların soyadı ÖRS olması lazım...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information