yalancı fırıldaklar yine piyasada,aman dikkat edin arkadaşlar...!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 10.03.2014 18:30:07
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
E-posta adresi : info@mensa.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Kiracımız Marafil Tekstil'in tahliye talebi hakkında
AÇIKLAMA:
Şirketimizin Adana'da bulunan iplik tesisi ve müştemilatını kiracı olarak kullanmakta olan Marafil Tekstil adlı firma şirketimize başvurarak kira kontratının feshini talep etmiştir. Bu konuda görüşmelere başlanmış olup, tesisin durumunun tespiti, kira sürecine ilişkin yapılması gereken ödemelerin kira sözleşmesinde belirtildiği şekilde tamamlanması ve 3. Kişiler nezdinde haklarımızın garantiye alınmasına ve firmanın şirketimize olan elektrik faturası borçlarının ödenmesine bağlı olarak kontratın feshedilebileceğini duyururuz.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Birileri gel gel diyor, kaç tan ayrılacaklarmış.. Onuda yazıyolar mı ??
KRİŞTEK ten daha iyi dönüyolar..
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalancı fırıldaklar yine piyasada,aman dikkat edin arkadaşlar...!!!
Yorum
-
Faiğ kira gelirini sıfırlamak için bu yola gitmiş olubilir ( ?)...
Be uyanık sen bu anlaşma feshini uyduruk bir haberle iptal ettim dersen... Biz de ADANA TEDAŞ tan DAVA için görüş isteriz.. OCAK, ŞUBAT , MART, gelecek ayların NİSAN, MAYIS, HAZİRAN......... tüm elektrik sarfiyatı ne olmuş... MART TAN sonra düşmüş mü ??? DÜŞMEMİŞ Mİ ?
O zaman bu haberin bilerek yalan olup olmadığını ispatlarız... Yoksa paraları CEBE mi cuklayacaksınız ? DOYMADOINIZ mı ?
UŞAKLAR iletsin... NAFİLE işleri bıraksın... AKIL HOCALARINI değiştirsin artıkk...
Yorum
-
.
başından beri ya tutarsa diye uğraşıyorlar zaten...karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahkemeden iptal kararı çıkmaz,ama bu işte bu saatten sonra asla olmaz birader...!!!sadece olmuşun ilanı lazım...
))
Yorum
-
iptal için mahkeme kararına gerek kalmayacak!!! ayrıca dava açılana kadar gösterdiğin hassasiyetle, vekalet gönderilip dava açma safhasından sonraki tavrın arasındaki değişimden ötürü maalesef benden bir büyük bir eksi (-) aldın haberin olsun bayram hocam... (hoş ''benim için, senin vereceğin bir eksinin anlamı yok'' demek de bir ihtimal ama senin böyle konularda hassasiyet gösterecek bir insan olduğunu düşünüyorum...)hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar benimde kanıma girdiniz yok sermaye arttırımı iptal falan bende bu gün elimde olan tüm para ile memsaya girdim ... :-D zaten faiğin genel kurulda bu rakamlarda artık sermaye arttırımı falan olmaz iptal olacak dediğini söylediler geçen günde andıçla telefonda görüştüm anasını satıyım ya herro ya merro diyerek nasıl zamanında memsaya girdiysem gene girdim artık sonumuzu allah hayırlı eylesin bahtımıza ya batıcaz ya çıkıcaz
ayrıca sen kağıdı 25 ten sattın ve maliyeti düşürmüş olmak adına belki mallandın evet ama unutma bayram hocam pinokyonun burnu olsa bu adamların bi tarafına kaçardı.. yani demem oki bu kağıtta direk ben aldım ya da sattım demek kimileri için telafisi olmayan yıkımlara sebep olabilir o yüzden dikkat edelim bu tür yazılara!!!
Yorum
-
işte buuu...!!!karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum