MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

OKU DA ADAM OL BABAN GİBİ, DEMİŞLER AMA... BİZİMKİSİNİN BASMIYOR...

BU ADAMIN İŞİ NEY BİLMİYORUM... DEMEK Kİ SPK DAN UZMANLIK EĞİTİMİ ALMIŞ GARİBİMmm.. SENİN MESLEKTE UZAY MEKİK PİLOTUSUN O BELLİ ...

HALA MADDE 23. BEND 2 Yİ OKUMA ÖZRÜ VAR... BİDE SPK BÜLTENİ 2013/29 OKUMA ÖZRÜ VAR DİYECEĞİM ARTIK... OKUYOR AMA KAFA BASMIYOR.. OKU ANLAMIYOSAN ANLAYAN BİLENE DANIŞ.. BAKINCA ANLANMAZ OKUMAK LAZIMM....

BUNUDA AŞAĞIDAKİ SPK MADDE 23 İİ OKU..

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TESCİLİN HABER OLMASI 31.10.2013 T.SİCİL GAZETESİNDE .( TESCİL TARİHİDE 24.10.2013 ) TAM DUNKOF ÇIKTIN. YİNE BALTAYI TAŞA VURDUN BEEEE CANCAĞIZIMMMMM.. AZCIK OKUDA ADAM OLLLLL..

DİĞER KÖY:

HOCAZADE: 24.11.2013 tarihindeki tespit ve yorumlarım. kanunda bir açıklık bulup ogk krul kararlarının tescil edilebileceğini vurgulamaya çalışmıştım kıyametler koptu baltayı taşa vaurduğumu söylediler. ince bir ayrıntı vardı sadece spk ayrılma hakkı ücretleri ödenmeden sermaye azaltım ve artırım ile ilgili kararları spk kurul kaydına almayacaktı. ee sonuç ne oldu sonuç iştirakler tescil edildi. ve resmi anlamda onaylandı. bu kararların iptaline yönelik yapılacak davalar bana göre boş davalar. içerisi boşaltılmış davalar ogk kurul toplantısında bir usulsuzlik varmı. kurul onayından geçtimi geçti. sen hem bu madelerin onaylanması için çaba sarf edecek onaylanmasını sağlayacaksın sonrada gidip iptaline yönelik dava açacaksın.

aylar öncesinden dr iştirakler ile ilgili kararların tescil edildiğini ilk o paylaştı forumlarda ilginç olanda aylar sonra şirket tescil işlemini açıklıyor. açılan davaya bakıyoruz. akıl hocası davanın açılması için organize oluyor. bilgi dökümanları ayarlıyor ve davanın açılmasına önayak oluyor ama nedense davaya müdahil olmuyor. direk alacak davası açıyor işi kestirmeden bitirecek akılıya. oda biliyorki iştiraklerin ipatline yönelik açılacak davanın sonucu ayrılma hakı ile ilgili alacak davasına dönüşeceğini. kendine nam yapacak ya davayı açtırdım diye hepimiz burdayız göreceğiz sonuçları.

BEN BUNU ADAM YERİNE KOYMAKLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIĞIMI ANLADIM. HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.. MARDİNDE, OT, MOT ÇOK MU KULLANILIYOR.. KAÇAKÇILIĞIN MERKEZİ BOLDUR.. EROİN MEROİN İŞİ VAR MI ? BU KAFA ANCAK ÖYLE SENARYOLAR ÜRETİRDE…

BAK SANA TEKRAR HATIRLATALIM... SPK BÜLTENLERİNİDE Mİ HİÇ OKUMUYOSUN.. BOŞ TENEKE. SALLAMAK KOLAY DEĞİL Mİ..

SPK 11, 12 VE 13 MADDEYİ ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER KATEGORİSİNE ALDI.

ÖNCE GİT SPK KANUNU MADDE 23 VE 24 OKU SONRA DA 03.09.2014 29 SAYILI BÜLTEN MEMSA İLGİLİ MADDE:

c)
    • Şirket’in önemli nitelikteki işlem olarak kabul edilen iştirak edinimlerine ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının belirlenmesinde
    ;
    Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 31.12.2012 tarihinin, Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’ye ilişkin olarak da benzer şekilde iştirak edinimi işlemlerinin başlatılması hakkındaki yönetim kurulu kararının kamuya ilk açıklanma tarihi olan 08.03.2013 tarihinin esas alınmasına,

d) Kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemleri ve sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği dikkate alınarak, aynı genel kurul toplantısında karara bağlanacak her bir önemli nitelikteki işlemin ayrı bir gündem maddesi olarak görüşülmesi ve her bir işlem için belirlenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının gündemde ayrıca gösterilmesi; ancak genel kurul toplantısına katılıp da birden fazla önemli nitelikteki işlem için olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhlerini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ödenecek ayrılma hakkı kullanım fiyatının belirlenmesinde, ilgili ortağın olumsuz oy kullandığı tüm önemli nitelikteki işlemlere ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının en yükseğinin dikkate alınması gerektiğine, karar verilmiştir.

TÜRKİYE SİCİL GAZETESİNİ DE HİÇ TAKİP ETMEDİĞİN ORTADA.. MERAK ETME BİZ DAVALARIMIZI AÇARKEN. HER BİLGİYİ TOPLADIK. ÖYLE BOŞ TENEKE NİDASIYLA DAVA AÇMADIK.

Senin gibi BİRLEŞME BÖLÜNME TEBLİĞİNİ DELİL GÖSTERMEDİK. DİREK SPK NIN 23 VE 24 MADDESİNE İSTİNADEN BU İŞLER YAPILIYOR HALA ÇÖZEMEMİŞSİN.. SEN ÖNCE TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİ 31.10.2013 SAYISINI İYİ OKU .. ŞİRKET 09.10.2013 TARİH 33995 SAYI İLE ONAYLI OGK KARARININ ( 11 MADDESİ HARİÇ) TESCİL VE İLANI İSTENMİŞ OLMAKLA YAZILAN YAZIYI OKU. ŞİRKET 11. MADDENİN TESCİLİNİ İSTEMEMİŞ....

TİCARET BAKANLIĞI, SADECE GENEL KURULUN DİĞER MADDELERİNİN TESCİLİNİ YAPMIŞ. BUNUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNİN ONAYINI SPK VERİR. SEN YİNE SPK OLMUŞSUN. KARAR VERMİŞSİN.. NE HADDİNE. KENDİ, KENDİNİN BAŞINI YAKIYOSUN. SPK KANUNU MADDE 23 ÜN 2. BENDİNİ OKU….

OKUDA AKILLAN…

SPK NIN YERİNE KENDİNİ KOYUP MİLLETİ DOLANDIRMA… CEBİN DOLSUN DİYE….

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

SPK KANUNU:

Ortaklıkların önemli nitelikteki işlemleri
      MADDE 23 – (1) Halka açık ortaklıkların;
      a) Birleşme, bölünme işlemlerine taraf olması, tür değiştirme veya sona erme kararı alması,
      b) Mal varlığının tümünü veya önemli bir bölümünü devretmesi veya üzerinde bir ayni hak tesis etmesi veya kiralaması,
      c) Faaliyet konusunu tümüyle veya önemli ölçüde değiştirmesi,
      ç) İmtiyaz öngörmesi veya mevcut imtiyazların kapsam veya konusunu değiştirmesi,
      d) Borsa kotundan çıkması,
      gibi hususlar bu Kanunun uygulanmasında önemli nitelikte işlem sayılır. Kurul, önemli nitelikteki işlemleri, önemlilik ölçüsü de dâhil olmak üzere bu nitelikteki işlemlerde bulunulabilmesi veya kararların alınabilmesi için uyulması zorunlu usul ve esasları belirlemeye yetkilidir.

(2) Kurul, birinci fıkra çerçevesinde düzenlenen zorunluluklara uyulmaksızın gerçekleştirilen işlemlerin ortadan kaldırılmasına yönelik Kurul kararının tebliği tarihinden itibaren otuz gün içinde işlem öncesi durumun aynen sağlanmaması hâlinde idari para cezası verebilir ve bu işlemlerin iptali için 6102 sayılı Kanunun genel kurul kararlarının iptaline ilişkin hükümleri çerçevesinde dava açabilir

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

İyİ oku anlama ÖzÜrlÜ.... Spk dİyor kİ benden habersİz bu İŞlemlerİ geÇİrdİĞİnİ zannedersenİz, ben bÜltende aÇikladiktan 30 gÜn İÇİnde eskİye dÖnmezsenİz para cezasini kabullenİrsİnİz veeeeeeeeeeee gk kararlarinin İptalİnİde dava aÇabİlİr dİyor....

Şİmdİ bİz neden spk yi beklİyoruz...

Anladinmi anlama ÖzÜrlÜ.... Spk uzmanlik almiŞ hocazade...

bÜyÜk yazdim anlarsin artik... Cebİn İÇİn yorum yapma artik..

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

SİZLERİN BUNLARI ÇÖZDÜĞÜNÜZÜ BİLİYORUM.. HALA BU MADDELERİN NE İFADE ETTİĞİNİ KAFASI BASMAYANLAR VAR...

BÜYÜK YAZILAR İÇİN ÖZÜRr...

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

BUNU ADAM YERİNE KOYDUĞUM İÇİN YİNE HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM...

BUNUN IQ DA ÖLÇTÜRECEM....en kısa zamanda..

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              SİZLERİN BUNLARI ÇÖZDÜĞÜNÜZÜ BİLİYORUM.. HALA BU MADDELERİN NE İFADE ETTİĞİNİ KAFASI BASMAYANLAR VAR...

BÜYÜK YAZILAR İÇİN ÖZÜRr...
              kafası mı basmıyor,işine mi öyle geliyor...?!!?bunu tüm forum dostlarının bilgisine sunuyoruz...!!!
              şairin dediği gibi:
              tanı,bunları...!!!
              tanı da,büyü...!!!

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

tutturmuŞ bİrleŞme bÖlÜnme dİye teblİĞ,

spk bu Şİrket edİnİmlerİnİ Önemlİ nİtelİkte İŞlem olarak kabullenmİŞ, hala bİzİmkİsİ kabullenmİyor... Neden acaba, cebİnİ dolduramadi, mİlletİn kafasini bulandirip, gerekİrse mİllete gel gel deyİp elİndekİlerİ mİllete verecek....

Akillanmayan ky cilara yazik... BaŞka bİŞey demİyorum

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

bir daha söylüyorum:çakallar kuzu postuyla dolaşırr...!!!bir nalına bir mıhına vurmak,adettendir...!!!

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

BİDE adam bunları 31 LOTLA patronun yüzüne haykıran adamın SİTESİNDE yapıyor yaa.. UYANAMAYANLAR İÇİN SON UYARIDIR...

umutsari sen 31 LOT LA o 20 m2 lik odadAyken, bu EKİP faiğ i ARABASIYLA metrobüse bıraktı... SEN DE UYAN ARTIK..

HİSSESİ olduğu halde NEDEN o GK katılmadı... BİR KİŞİ DEBUNU SORGULAMADI MI? BİRDE KY NIN HAKLARINI SAVUNACAK MIŞ...

SEN Kİ SPK ODASINDA 3 KURUŞ İÇİN HİSSELERİNİ SATMIŞ ADAMSIN, SEN KİM KY HAKKINI SAVUNMAK İÇİN...

SEN ANCAK FAİĞ İ BURDA SAVUNURSUN.....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

spk bu faİĞ den yedİĞİ gol nedenİylede yenİ Önemlİ nİtelİkte İŞlemler teblİĞİnİ yayinladi... 24 aralik 2013 de..

Bak onu da İyİ oku cancaĞizimmmm...

Bİlgİn yok boŞ tenekesİn...

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

artik sende kabzımalsan kabzımallığı yaparsin..

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Günaydın,arkadaşlar...))
                          biz davalarımıza ve işimize bakalım...!!!arkadaşı yeterince deşifre ettiğimize inanıyorum,kendisinden yeni bir saldırı gelmedikçe:işi uzatmayalım...!!!

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Bazı şeyler hakkında 15 mayıstan sonra(bizim 2,duruşmadan sonra) daha net şeyler söylemek mümkün...!!!şimdi bazı şeyleri söylemek için erken,süreci izleyip göreceğiz...!!!süreç içinde:
                            1-şirket kap'ta "sermaye azaltım ve arttırımını"iptal ettiğine dair açıklama yapabilir(fiilen sona erdi zaten)...!!!
                            2-iştirakler için yeni bir atraksiyon yapabilir(iştirakler asıl amaç)...!!!
                            3-bir kaç haberin daha gelmesi olası...
                            bunların 15 mayısa kadar olabileceğini düşünüyorum,bekleyip göreceğiz...!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

sadece gülüyorum sana,sanırım tüm forum dostları da gülüyordur...))kafayı yedi arkadaş,takmış bizim davaya...))çatla,istersen patla...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Düş yakamızdan yaa,suçüstü yakalandın...))git kendine başka bir uğraş bul...))sana önerim,kendine seni tanımayanların olduğu bir topik bul ve orada egolarını serinlet...))bize sataştıkça,rezil olacaksın:edeceğiz...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information