memsa denen külüstür tekneyle ülke değiştirmeye çalışan biz naçar mülteciler, batmadan karaya çıkabilirsek ne ala. çıkamıyacağımızı anlarsak kaptanı en nazik yerinden vurma hakkımız doğar. bunu yapar mıyız yaparız.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın,arkadaşlar...
))
bugün ve yarın mutlaka bir hareket olmalı diye düşünüyorum,umarım yukarı yönlü olur...!!!
artık istim üzerindeyiz,ayaklarımızı sağlam basmak gerekiyor...!!!
kimsenin yazıp çizdiğine bakmayın,hele hayal pompalayanlara...!!!sizi manipüle etmeye çalışanlar hep olumsuz yazmaz,arada bir doğru şeylerde yazmalı ki amacına ulaşabilsin...!!!
kararlarınızı kendi mantığınıza göre oluşturun,kazanacak ya da kaybedecek sizsiniz çünkü...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Hani ne oldu. Volt için amerikadan bir parça gelecekti ve gemi yola çıkmıştı.En geç ekimde türkiyede olacaktı ve volt %100 kapasite ile çalışmaya başlayacaktı.Gemi türkiyeyi bulamadı anlaşılan, gemi türkiyeyi arıyormuş.Yav bu faik denen insan müsfettesi, yalanlarını kap ta yayınlıyor.SPK da bu maniplasyon dur.yatırımcıyı kandırarak yönlendirmektir demiyor.SPK işte bu kadar yatırımcıyı koruyor.KAP, kamu aydınlatma platformu değil,kamuyu aptallatma(aldatma) platformu olmuştur.
Yorum
-
artık bu ülkede,yalan-dolan ve soygun-talan olağanlaştı...!!!dürüst ve namuslu olmak ise en büyük suç haline geldi,dostum...efe-kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHani ne oldu. Volt için amerikadan bir parça gelecekti ve gemi yola çıkmıştı.En geç ekimde türkiyede olacaktı ve volt %100 kapasite ile çalışmaya başlayacaktı.Gemi türkiyeyi bulamadı anlaşılan, gemi türkiyeyi arıyormuş.Yav bu faik denen insan müsfettesi, yalanlarını kap ta yayınlıyor.SPK da bu maniplasyon dur.yatırımcıyı kandırarak yönlendirmektir demiyor.SPK işte bu kadar yatırımcıyı koruyor.KAP, kamu aydınlatma platformu değil,kamuyu aptallatma(aldatma) platformu olmuştur.
))yaşadıklarımız buna bir kanıt değil mi...?!!?
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
şok şok şok
faik ve babasının son planını açıklıyorum:
Adanadaki fabrikanın bahçesine kurdukları tirübünleri çevrelemek için yaptırdıkları tellerin boş beleş işe yaramadan durmasına daha fazla gönlü elvermeyen patronlar, fabrikanın boşta kalan bahçesine; devletten alacakları teşvikle 5 yıl ödemesiz 5 yıl sonra faizsiz hatta sonrasında devletin mecburen hibe etmek zorunda kalacağı parayla 1500 davar 2500 sığırla bir çiftlik kurup, davarların gelip geçerken takılacakları tellerde birikin tüylerle iplik üretecekleri sonra bu ürettikleri iplikle seri üretim halinde don imal edip fillandiyalı turistlere taksitle satacakları buradan gelecek parayla da biz 89 kişiden aldıkları malın bedelini SENET KARŞILIĞI ödeyecekleri hatta bu karar üzerine SPK nın direktifleri doğrultusunda dileyen yatırımcıların yapılacak ilk kurul toplantısında ilgili gündem maddelerine şerh düşüp DON ŞEKLİNDE DE alabilecekleri kulislerde söyleniyor bilginize
))))))
ÖNEMLİ NOT: DİKKAT!!! DONLAR İÇİN BİÇİLEN BEDEL HENÜZ BELLİ DEĞİLDİR!!!
Yorum
-
Halkbankasına borcunu piyasada olmayan enerji şirketinin üreteceği elektrik karşılığında ödeyeceğini söyleyenlerin yukarıdaki gibi bir haberi açıklaması artık çok acayip gelmese gerek!!!!
Yorum
-
hmm..... don meselesini bir yerden hatırlıyorumm........heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaik ve babasının son planını açıklıyorum:
Adanadaki fabrikanın bahçesine kurdukları tirübünleri çevrelemek için yaptırdıkları tellerin boş beleş işe yaramadan durmasına daha fazla gönlü elvermeyen patronlar, fabrikanın boşta kalan bahçesine; devletten alacakları teşvikle 5 yıl ödemesiz 5 yıl sonra faizsiz hatta sonrasında devletin mecburen hibe etmek zorunda kalacağı parayla 1500 davar 2500 sığırla bir çiftlik kurup, davarların gelip geçerken takılacakları tellerde birikin tüylerle iplik üretecekleri sonra bu ürettikleri iplikle seri üretim halinde don imal edip fillandiyalı turistlere taksitle satacakları buradan gelecek parayla da biz 89 kişiden aldıkları malın bedelini SENET KARŞILIĞI ödeyecekleri hatta bu karar üzerine SPK nın direktifleri doğrultusunda dileyen yatırımcıların yapılacak ilk kurul toplantısında ilgili gündem maddelerine şerh düşüp DON ŞEKLİNDE DE alabilecekleri kulislerde söyleniyor bilginize
))))))
ÖNEMLİ NOT: DİKKAT!!! DONLAR İÇİN BİÇİLEN BEDEL HENÜZ BELLİ DEĞİLDİR!!!
eylem yapılacaktı değilmi espiri nin ucu oraya gidiyor değilmi....
ANDIÇ75 kayıp........
Yorum
-
0312 292 83 82 bekir bey. Faxi 0312 292 83 23. Spk ikinci başkanlarindan direkt teli ve faxi. 0312 292 83 54 bircan bey. Spk başkan yardimcisinin direkt teli. Arayin tepkinizi dile getirin. Sekreterleri yok diyor. Ordalar su an... 0312 219 6781 buda vahdettin ertaşin faxi. Fax cekin. Burda aglayacagimiza tepkimizi iletelim lutfennnn... BUGUN AYRILMA HAKKI KULLANAN EN AZ 50 KISI ARAMALI VE FAX CEKMELI... BUGUN ARAYALIM BEKIR BEYDE BIRCAN BEYDE SABAH YERINDEYDI. FAXDA CEKELIM LUTFEN... BUGUN BUYUK GUNNNNN....
Yorum
-
Faiğ biz seni çok seviyoruz!!!
O yüzden bu işleri öğrenmen için çabamız....
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://borsaistanbul.com/kurumsal/il...iletisim-formu
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ...........sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. Borsa İSTANBUL’ da ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin yönetim kurulu başkanı Mehmet ULUTAŞ 26.11.2013 tarihinde yaptığı satışları ıslak imzalı olarak KAP da bildirmemiştir. Yeni ortaklık yapısındaki değişiklikleri de KAP’ da paylaşmamıştır. Bu spekülatif bir hareket değil midir?
Ne gibi bir yaptırımınız olacaktır?
Faiğ, ensenizde KY'lar......
Yorum
-
Sayın Erendiz 2 gün önce şikayet yazısını vahdettin beye fax ladım. Bu gün de aradım sekreteri ilgili birimi gönderdiğini söyledi. Fakat vahdettin beyle görüşeceğim dedim taoplantıdaymış bana dönüş yapacaklarını söyledi.Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0312 292 83 82 bekir bey. Faxi 0312 292 83 23. Spk ikinci başkanlarindan direkt teli ve faxi. 0312 292 83 54 bircan bey. Spk başkan yardimcisinin direkt teli. Arayin tepkinizi dile getirin. Sekreterleri yok diyor. Ordalar su an... 0312 219 6781 buda vahdettin ertaşin faxi. Fax cekin. Burda aglayacagimiza tepkimizi iletelim lutfennnn... BUGUN AYRILMA HAKKI KULLANAN EN AZ 50 KISI ARAMALI VE FAX CEKMELI... BUGUN ARAYALIM BEKIR BEYDE BIRCAN BEYDE SABAH YERINDEYDI. FAXDA CEKELIM LUTFEN... BUGUN BUYUK GUNNNNN....
Yorum
-
Bunlar yurtdışında olmasa bu belgeyi yayınlarlar!!!
Arayın bakim!!! Bugüne kadar cukladıklarınızdan ödeseydiniz!!! Baban 5.6 milyon şirkete borç verseydi, sanki daha önce şirketin içini böyle boşaltmadımız mı!!!!
1 gün daha faiz işledi faiğ!!!!
Yorum
Yorum