bende öyle bir salaklık yapmalarını gözlüyorum spk ve patronların babası ve oğlu dava edilecek madi ve manevi ve bu arada olacak olan olaylara inanamıyacaksın doktor senin yazıları öne alıyorum telif hakkı için dava etmesin inşallah
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlarımız top çeviriyor,bir atak yapacaklar ama,umarım aşağı olmaz...YALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
telif hakı doktora aitir beni mahkemeye vermesin inşallahexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, şimdi faiğ hiçbir ödeme yapmazsa başına neler geleceğini tartışalımda, garibim uyku modundan çıksın , elini çabuk tutsun..
KAZ gelen yerden TAVUK esirgersen başına neler gelecek, çok basitten zora doğru..
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 13.02.2013 15:51:13
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : İlişkili Firmalardan Tahsilatlar Hk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz, 30.09.2012 tarihli mali tablolarına göre ilişkili taraf Ulutaş Tekstil San Tic. A.Ş den 41.574.493 TL, Mensa Konfeksiyon Tekstil Ticaret Ltd. Şti.den 1.117.895 TL, Mensa Enerji Elektrik Üretim AŞ'den 537.807,63 TL ve Vizyon Tekstil İnşaat Gıda Taahhüt Hiz.Ltd.Şti.'den 2.501.588 TL olmak üzere toplam 45.731.783 TL alacaklıdır. O tarihten bu yana ilgili bakiyelerde önemli bir değişiklik gerçekleşmemiştir. Öte yandan, şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Faik Ulutaş ın şahsına ait Volt Yatırım Gayrimenkul ve Enerji A.Ş paylarının şirketimizce satın alınması sonucu kendisine ödenmesi gereken bedeller, şirketimizin bu firmalardan olan alacaklarına mahsup edildiğinden, 12.02.2013 günü itibariyle şirketimizin anılan ilişkili taraflardan alacakları tahsil edilmiş ve Sn Faik Ulutaş'a olan borcunun tamamı da ödenmiş olmaktadır. Dolayısıyla şirketimizin ilişkili taraflarla olan tüm cari hesap bakiyeleri kapanmıştır. Böylelikle, yapılması planlanan sermaye artırımı ile şirketimiz ilişkili taraflar cari hesaplarının hiç bir bağlantısı kalmamış ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.02.2013 tarih 2013/5 sayılı bülteninde karara bağlanan yeni düzenlemelerin ilgili kısımlarına uyum sağlanmıştır.
BÜLTENİ OKUYUNCA, C BENDİNE ODAKLANIN , faiğ bak bu paralarıda şirketimize iade edecen....
Yorum
-
faiğin biraz içi kararsın canıdan bile olabilir hani o yaşta kalp krizi geçirebilirexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2) Genarali işinden kalan 55 milyon TL....
3) sermaye azaltımıyla 127 milyon TL geçmiş yıl zararı silinmesi
4) 42 milyon gelir getirecek sermaye arttırımı
EK yapmak isteyenler.....
Yorum
-
bugün bülten yayınlanmazsa,yarın spk'ya birden fazla tel ve faks çekmek gerekir...!!!uyumadığımızı,herşeyin farkında olduğumuzu anlasın ky cellatlarııı...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bu saatten sonra bülten falan gelmez...!!!eskiden de bu kurumlar çürümüştü,ama artık iyice kokmaya başladılar...sevap,günah haa,geçin kardeşim...kul hakkı kavramından bile haberiniz yokkk...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Arkadaşlar, TARAF gazetesinede mail atalım..
faiğ i her taraftan kuşatmamız lazım...
Yorum
-
Örneğin ;
Bu şirket .... tarafından koruyup kollanmasaydı SPK kanunlarını bu kadar kolay çiğnemezdi. SPK da bu şirkete bu kadar müsemma gösteremezdi.
Ayrıca HALKBANK’sıyla ilgili kayıp krediler haberiniz olmuştu. MEMSA şirketinin HALKBANKASI’ından aldığı krediyi hala ödememiş olup HALKBANKSI şirkete 93.363.457 TL 3 ayrı davası mevcuttur. ( MEMSA şirketinin EYLÜL ayı aylık bildiriminde görülebilir). ...........koruyup kollamadığı başka bir şirket yapsaydı şuan o şirketin ticari hayatı ne olurdu? Bunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yorum
Yorum