MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

5.6 milyon TL için bu kadar NAZ etme faiğ, mezarını eşiyon, farkına var....

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

şurada 100-200 kişiyiz ve birbirimizi tanıyoruz artık...!!!edilgen,koyun gibi bir toplumuz biz...!!!ya da iğdiş edilmiş...söylemeyiz:söyleniriz sadecee...!!!
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

KY nın nasıl korunduğunu yazmalız..

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Arkadaşlar, TARAF gazetesinede mail atalım..

faiğ i her taraftan kuşatmamız lazım...

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

tarafada çektim hemde telefonumu verdim yapacakları haberin tüm sorumluluğunu kabul etiğimi peşinen söyledim e ne derler ölmüş eşek kurtdan korkmaz bu adamların içeri girmesi benim paramı almamdan dahada önemlidir

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

vietnam:anıl seni de deşifre etmek üzereyim

0.47 EVET çiymişsin

artık inkar etme kimliğini sen açıkla

Yorum

• hakimbayram
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 135

arkadaşlar şimdi bir kaç arkadaşla telefon görüşmesi yaptık özelliklede pazarcı arkadaş bayağı bir girişimde bulundu sağolsun mustafa hocada gerekli şekilde girişimlerde bulunuyor kemal kardeşimizde yazılar yazıp gönderiyor doktor bir yandan karot bir yandan demekki bayağı etkili çalışmalarımız var her yere herkese ulaşalım arkadaşlar şu spk bülteni çıkmadan önce son kez belki büyük bir şikayet bonbardımanı yapıp hakkımızı aramamız lazım bu şikayetler inanın çok etkili oluyor herkes yazabildiği kadar özellikle spk ya mail ve fax çemeli ve erendiz hocamızın verdiği telefonlardan uygun şekilde konuşarak şikayetini ve maruzatını iletip bu soyguna bu vurguna bu kanunsuz uygulamalara tepki göstermeliyiz bugün ve yarın bültenin yayınlanacağı birgün öncesi mümkün olduğunca yazalım ve arayalım bu kanuni hakkımızı kullanalım ... tek kişi ile bir kişiyiz ama birkaç kişi herkesiz bunu unutmayalım kazanımlarımızı kaybetmeyelim lütfen diğer köyede haber salalım her köye ulaşalım ve herkesi bu çalışmaya katalım kişi ayırmadan

Yorum

• hakimbayram
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 135

sayın spk başkanı ve yönetim kurulu

MEMSA Mensucat A.Ş. nin 08/10/2013 tarihinde yapılan genel kurula katılarak ayrılma hakkını kullanan bireysel yatırımcıyım. bu genel kurulda sermaye piyasası kanunun bana tanıdığı ayrılma hakkına dayanarak 124500 lot ve 124500 tl nominal değerli hisselerimi bizim yatırım şirketindeki açılan hesaba virman yaptım. şirket bu hisselerin karşılığı olan değeri yasal süreç geçmesine rağmen hala bildirilen hesap numaralarımıza yatırmamış durumdadır. ayrıca kamuyu aydınlatma platformunda (kap) yapmış olduğu bildirimlerde tamamen kanun dışı ve mevzuata aykırı bildirimlerde bulunarak hatalı bir şekilde süreci içinden çıkılmaz bir duruma sokmaya çalışmaktadır.
                    sermaye piyasası kurulu yatırımcıların sorumluluk bilinci ile yasalar ve piyasa kanunları çerçevesinde hareket ederk yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen memsa mensucat a.ş. nin yapmış olduğu bu açıklamalar ve şirketin yüklenmiş olduğu sorumluluğu yerine getirmeyerek sermaye piyasası kurumunuda kanunlar dışına çekmeye ve kararlar almaya yönelik tekliflerine yapılması gereken gerekli cezai işlemleri hangi yasal süreç içinde alacaktır,
                    -bu şirketin yapmış olduğu yasadışı ve piyasa suçu kapsamındaki işlemlerin, tüm kamuoyu ve sermaye piyasası tarafından tesbit edilmesine rağmen neden gereken cezai işlemler tam karşılığı ile verilmemektedir,
                    - tüm bu şikayetlere sermaye piyasası kurumunun güvenirliliğini ve çalışanlarını büyük bir zan altında bıraktığının kurum çalışanları tarafından bilinmemektemidir, - alıcağınız kararlar ile ülke ekonomisi, bekası ve vatandaşlarımızın kamu kurumlarına olan güvenin sarsılmasına neden olacağı için adli ve anayasal sorumluluk taşıdığı bilinmemektemidir. tüm kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla bilgilendirilmeyi anaysal hak olarak kurumunuzdan talep ediyorum. saygılarımla

Yorum

• hakimbayram
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 135

arkadaşlar spk ya yazmış olduğun bilgi edinem hakkı kullanarak yazmış olduğum şikayet dilekçesi... şimdi birde diğer mail adresinden yollayacağım bu mesajı aynı zamanda vahdettin ertaşa falan her yere yollayacağım.. lütfen sizlerde yazarak şikayetlerinizi yollayın son gün olması hasebiyle ...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        arkadaşlar spk ya yazmış olduğun bilgi edinem hakkı kullanarak yazmış olduğum şikayet dilekçesi... şimdi birde diğer mail adresinden yollayacağım bu mesajı aynı zamanda vahdettin ertaşa falan her yere yollayacağım.. lütfen sizlerde yazarak şikayetlerinizi yollayın son gün olması hasebiyle ...
                        Günaydın Arkadaşlar...))
                        evet bu gün son kez,yoğun bir şekilde taarruza geçelim...!!!
                        dilimizin döndüğünce ve kalemimizin yazdığınca her yere ve herkese mail-fax gönderelim...!!!
                        yazamam diyenler,forumda örnekler var...!!!
                        hepimize kolay gelsin...))

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI'NA
                          ANKARA

Yatırımcısı olduğum Mensa Mensucat şirketiyle ilgili olarak, SPK'nın direktifleri doğrultusunda son yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılmış bir yatırımcı olarak; toplantının 12. gündem maddesine şerh düşüp ayrılma hakkımı kulladım ve sonrasında firmanın belirttiği hesaba aracı kurumuma verdiğim talimat doğrultusunda hisselerimi firmaya virmanladım.

Gelinen şu aşamada firmanın bizlere ödeme yapmasını beklerken, eski alışkanlıklarından ve usulsüz uygulamalarından vazgeçemeyen şirket yöneticileri, son olarak geçtiğim Cuma günü yani 22/11/2013 tarihinde KAP' a yaptıkları açıklamalarında: mevcut ayrılma hakkını kullanan yatırımcıların hisselerinin karşılığı olan bedelleri ödemeyeceğini, bunun için atıl makinelerini satmayı ya da bedelli sermaye arttırımının neticesinde eline geçeceğini düşündüğü meblağdan ya da kredi kuruluşlarından temin edebilirse ödeyeceğini aksi takdirde iki ay sonra yani 30/01/2014 tarihinde aldığı hisseleri geri virmanlayacağını duyurmuştur. Bedelli Sermaye Arttırımı olarak tarafınızdan ön koşul olarak ; ayrılma hakkını kullanan yatırımcıların alacaklarının ödenmesi durumunu hiçe sayan bu kişilerin yaptığı ne ticari ahlaka ne de dürüstlüğe uygundur.

Aklı başında her yatırımcının düşünebileceği makul sonuç şudur ki: serbest piyasa ekonomisi içerisinde borsaya kota olmuş bir firmanın hisselerinin tasarrufunu yatırımcının elinden alıp, sonrasında bedelini ödemeyen ve de sürdüğü gerekçeleri ortaya koyamadığında hisseleri geri virmanlayacağım demek NİTELİKLİ DOLANDIRICILIĞIN değişik bir şekli değil midir? Zira, yapılan son genel kurulda yatırımcılardan kendileri izin isteyip ayrılma hakkına ilişkin koydukları kotanın sınırını yükselttikleri halde ve bu işin başında kendileri ayrılma hakkına bağlı olarak bedel kotası koyduğu halde ve bahsi geçen sınırı 6 milyon olarak koyan bu kişilerin, bugün hisselerini devreden yatırımcılara ödeme yükümlülüğünde bulunduğu bedelin 5,4 milyon la bu sınırın altında oluştuğu bir durumda PARAM YOK ÖDEYEMEM demesi yalan beyanda bulunup yatırımcıyı mağdur etme çabası değil midir?

Bunların da ötesinde daha birkaç ay öncesinde Halk Bankası'na olan borçlarından dolayı, bankanın yaptığı açıklamalara cevaben; başka bir şirketi emsal gösterip : eğer bizim de faizlerimi silerseniz borcun anaparası olan 30milyon tl yi defaden ve tek seferde ödemeyi taahhüt eden bunlarken yine yapmayı planladıkları bedelli sermaye arttırımı neticesinde alınmayan paylardan 10milyon tl lik kısmını şirket yönetim kurulu başkanı Mehmet Ulutaş'ın alacağını ifade eden açıklamaları KAP'a bildiren firmanın bugün bunu yapıyor olmasının tek sebebi, başından beri BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMININ peşindeymiş gibi davranıp yatırımcının elindeki malı hiç etmek için mücadele etmesinin peşine: bugün parasını ödemedikleri yatırımcıları da arkalarına destekçi olarak alıp TAHSİSLİ SERMAYE ARTTIRIMINA zemin hazırlamak ve sözüm ona yabancı bir firmanın kendilerine fon sağlamak karşılığında hisselerin devrini bu kişilere sağlamak olduğu kanısındayım.

Son olarak, borsada işlem gördüğü günden buyana birçok usulsüzlüğe imza atan: oydan yoksun pay ihracındaki ne olduğu kim olduğu tam anlaşılamayan Generalli firmasından tutunda, buradan gelen 55 milyon tl nin yurtdışında nerede olduğu ve varlığı tam olarak bile belli olmayan hesaplarda gizlemesine, yönetim kurulu üyelerinin ve şirket ortaklarından %5lik paya sahip olup satışlarını bildirmek zorunda olan Faik Ulutaş gibi kişilerin hisselerini satıp 2 yıl sonra incelemede ortaya çıkınca SEHVEN BİLDİRMEYİ UNUTTUM demesine kadar bir çok usulsüzlük yapan bu firmanın yaptığı bu son açıklama karşısında, biz yatırımcıların ve bu düzenin tek koruyucusu konumundaki SPK' nın bu şirketi geçmişteki ve şuan ki usulsüz uygulamalarından dolayı mercek altına alıp incelenmesini talep etmekteyim.

Saygılarımla,

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

benim her yere en az yedi sekiz tane dilekçe gönderdim Allah yar ve yardımcımız olsun gavurlara karşı

Yorum

• ozmanisali
                              Yeni Üye
                              • 17 Eylül 2013
                              • 36

tek care basın

arkadaslar spk bımer cumurbaskanı genelkurul hepsı yalann tek care basın basında cıkmak basınlık sansosyon yaratmakk yoksa batmısız bızzz aglayanımızz yokk baskada care yok yıne bırılerı bana satasacak unutmayın bız bu gemıde beraberızzzz benım fıkrım bu elımden gelmıyor memurum yapabılcem bırsey yok genelkurulada gelemedım bosverın saygı duyuyorum

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Burda ve mynette yazabiliyorsun!!!!

İşine gelince de memur oluyosun!!!!

Battıysan sat hisselerinide iflas ederse az zararla kurtulursun

9 aralıkta mazaret izni kullanda hakkına sahip çık!!!

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaslar spk bımer cumurbaskanı genelkurul hepsı yalann tek care basın basında cıkmak basınlık sansosyon yaratmakk yoksa batmısız bızzz aglayanımızz yokk baskada care yok yıne bırılerı bana satasacak unutmayın bız bu gemıde beraberızzzz benım fıkrım bu elımden gelmıyor memurum yapabılcem bırsey yok genelkurulada gelemedım bosverın saygı duyuyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information