bakın ne vefakâr patron hiselerini satıp bizim borcu ödeyecek galiba çok duygulandım seni rahmetle anarlar öldüğünde memsacılar
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
110 milyonla ödesen daha kolay olurdu birde öyle bir şey aşılamışlar insanlara borçlarını ödeyecek delikli kuruşları yokmuş yerseniz 50 milyon ciro yapıp hiç bir yatırım borç ödemesi yapmadan hanesine 17 milyon zarar yazan bir patron tanıyanınız varmı ben öyle birini hiç duymadım
Yorum
-
al satçılara kervn öneririm fazla aç gözlü olmadıktan sonra iki üç kademe yeter bir önceki günün en düşük en yükseğine göre alım satım yapın geçen hafta çarşambadan beri alım satım yapıyorum al sat için ideal aç gözlü olmayın kazanırsınız keğıda aşık olmayın memsa gibi yalnız yoksa çakılır kalırsınız
Yorum
-
-
iletim neden silinmiş bilmiyorum ama silinmesinin tek nedeni HAKLI OLDUĞUMUN İSPATI... BU ADAM TAHSİSLİ PEŞİNDE VE BİZ 89 KİŞİYİ DE ARKASINA ALIP SPK SIKIŞTIRMAK İSTİYOR... YANİ BİZİM paramızın derdine düşüp evet fon bulmuş kullansın işte bizde paramızı alırız dememizi bekliyor... AMA BU İŞ ARTIK PARA İŞİ DEĞİL!!!
SPK DAN emre koçakerle görüştüm.. neyi bekliyoruz dedim... bültende herşey ortaya çıkacak dedi... düpediz nitelikli dolandırıcılık bunların yaptığı dedim haklısınız dedi.. peki dedim normalde ne zaman ödemesi gerekiyor parayı dedim: ASLINDA DEDİ arayan arkadaşlar 10 diyorlar ama öyle birşey yani virman yapılır yapılmaz ödemesi gerekiyor... SPK bülteninde MAHKEMEYE BAŞVURU DAHİL TÜM HERŞEYİN BELİRTİLECEĞİ söyledi... BAKIN BURADAN AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM... EĞER BU FAİK BENİM MALIMIN ÜSTÜNE YATMAYA ÇALIŞSIN BEN DE ONU MALIN ÜSTÜNE YATIRMAZSAN BENİM ADIM DA ..... DEĞİL!!!!
Yorum
-
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriletim neden silinmiş bilmiyorum ama silinmesinin tek nedeni HAKLI OLDUĞUMUN İSPATI... BU ADAM TAHSİSLİ PEŞİNDE VE BİZ 89 KİŞİYİ DE ARKASINA ALIP SPK SIKIŞTIRMAK İSTİYOR... YANİ BİZİM paramızın derdine düşüp evet fon bulmuş kullansın işte bizde paramızı alırız dememizi bekliyor... AMA BU İŞ ARTIK PARA İŞİ DEĞİL!!!
SPK DAN emre koçakerle görüştüm.. neyi bekliyoruz dedim... bültende herşey ortaya çıkacak dedi... düpediz nitelikli dolandırıcılık bunların yaptığı dedim haklısınız dedi.. peki dedim normalde ne zaman ödemesi gerekiyor parayı dedim: ASLINDA DEDİ arayan arkadaşlar 10 diyorlar ama öyle birşey yani virman yapılır yapılmaz ödemesi gerekiyor... SPK bülteninde MAHKEMEYE BAŞVURU DAHİL TÜM HERŞEYİN BELİRTİLECEĞİ söyledi... BAKIN BURADAN AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM... EĞER BU FAİK BENİM MALIMIN ÜSTÜNE YATMAYA ÇALIŞSIN BEN DE ONU MALIN ÜSTÜNE YATIRMAZSAN BENİM ADIM DA ..... DEĞİL!!!!
silinen yazı göremedim[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
şimdiden yazayım bilmiyoduk ne oldu demeyin
muhtemelen haftasonu server taşıması olabilir
bu durumda 1-2 gün bağlanamayabiliriz yada kesintiye uğrayabilir
haberiniz olsun.
sonra kaçıp gitmeyin
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Şirketin bagımsız yönetim kurulu üyelerinin yerine yeni üyeler atanması, SPK bizim paramızı ödemezse KAYYUM bile atayabilir.. Hem yönetim kurulundan param var imajı vererek kararlara HAYIR diyenlerin parasını ödeceğim diye hava at, sonrada MUHASEBE de para yok de, böyle yönetilen şirkete KAYYUM FARZ OLUR
SEN önce git kasanda para var mı yok mu önce onun hesabını yap , faiğ faizi de ekleyecen öderken cancağızım
Biz alışığız beklemeyede, senin acele etmem lazım
Yorum
-
OGK gitmeyen, form sitelerinde atıp tutanlarıda 9 ARALIKTA genel kurula davet ediyoruzzzz....
yönetimi değiştirirsiniz, bağımsız üyemi atarsınız şirkete görelim.... Çoluğunuz çocuğunuz rızkını faiğe mi yedireceksiniz, işyerinizde bile izin alamayıp OGK gelmeyenler, 3 kuruşluk yol masrafını da zarar görenler, zaman kaybı diye de gelmeyenler, hala memsada yazı yazanların bence sitelerde bulunma amaçları kendilerini iyi gösterip KY etkileme çabasıdır.. Başına TAŞ düşenler, sözüm size...
Unutmayın davete icabet KEYFİYETİNİZE yazar herzaman çağrı metinlerin sonunda...
Yorum
-
Sevgili arkadaslar bu ayki bülteni bekleyin mutlaka çok önemli açıklamalar olacak . Zaten m u bugun cep harıslığı kalmadığı için hisseleri sattı kasa boş satıs yok volt malzeme si gelmedi fabrikadaki güvenlikçinin parasını bile kiralayan kişi veriyor. tek çareleri tahsisli onuda bulabilirse bunlara kimsenin güveni lkalmadı bu firma bitmiş içi bosalmıs can çekişmeleri oynuyor fabrikanın içi boşaltımmıs kasa boşşş
Yorum
-
Nidek şimdi
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili arkadaslar bu ayki bülteni bekleyin mutlaka çok önemli açıklamalar olacak . Zaten m u bugun cep harıslığı kalmadığı için hisseleri sattı kasa boş satıs yok volt malzeme si gelmedi fabrikadaki güvenlikçinin parasını bile kiralayan kişi veriyor. tek çareleri tahsisli onuda bulabilirse bunlara kimsenin güveni lkalmadı bu firma bitmiş içi bosalmıs can çekişmeleri oynuyor fabrikanın içi boşaltımmıs kasa boşşş
Yorum
Yorum