MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YALNIZ EFE
    Çalışkan
    • 20 Ağustos 2011
    • 467

Kap : Borsa istanbul a.s. / [memsa] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 09:21:00

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Borsa istanbul a.s. / [memsa] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 09:21:00

sermaye piyasasi kurulu'nun seri: Viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda mehmet ulutas tarafindan borsamiza gonderilen pay alim satim islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.

Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap'a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.

---------------------------------------------------------------------------------------------

-kap-

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

hayırlı sabahlar arkadaşlar...

şimdi herkesin aklına şu geliyor olabilir... bu zerzavatlar bu kadar spk tarafından uyarılmışken bu kadar diken üstündeyken ve tamamen başında kendileri sınırlama koyup kendileri taahhüt vermişken niye böyle birşey yapıp PARAMIZ YOK ÇIĞIRTKANLIĞI YAPMADILAR SİZCE..

BAKIN BEN SÖYLEYEYİM BU ADAMLARIN BIRAKIN 5 MILYONU BELKİ 155 MİLYONU VAR.. BURADAKİ AMAÇ BAŞINDAN BERİ BEDELLİ BEDELLİ DEYİP ŞİMDİ YAN ÇİZİP İŞİ TAHSİSLİYE ÇEVİRMEK SONRA SÖZÜM ONA TAMAM PARALARI ÖDEYECEĞİM BUNUN İÇİN TAHSİSLİ YAPACAM VE ÖNCESİNDE ANLAŞTIĞIM FALANCA FON ŞİRKETİNİN GELECEK PARAYLA HEM PARANIZI YAPACAĞIM HEM DE TAHSİSLİYİ YAPACAM DİYEREK HEM SPK YI SIKIŞTIRMAK HEM DE BENİM GİBİ HİSSELERİNİ VİRMANLAMIŞ KİŞİLERİ ARKASINA ALMAK İÇİN... bu söylediklerimi yazın bir kenara demişti diyeceksiniz.. bazen çakal gibi düşüneceksiniz ki aç kalmayasınız!!!!

Yorum

• atakan
        Katılımcı
        • 31 Temmuz 2013
        • 77

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hayırlı sabahlar arkadaşlar...

şimdi herkesin aklına şu geliyor olabilir... bu zerzavatlar bu kadar spk tarafından uyarılmışken bu kadar diken üstündeyken ve tamamen başında kendileri sınırlama koyup kendileri taahhüt vermişken niye böyle birşey yapıp PARAMIZ YOK ÇIĞIRTKANLIĞI YAPMADILAR SİZCE..

BAKIN BEN SÖYLEYEYİM BU ADAMLARIN BIRAKIN 5 MILYONU BELKİ 155 MİLYONU VAR.. BURADAKİ AMAÇ BAŞINDAN BERİ BEDELLİ BEDELLİ DEYİP ŞİMDİ YAN ÇİZİP İŞİ TAHSİSLİYE ÇEVİRMEK SONRA SÖZÜM ONA TAMAM PARALARI ÖDEYECEĞİM BUNUN İÇİN TAHSİSLİ YAPACAM VE ÖNCESİNDE ANLAŞTIĞIM FALANCA FON ŞİRKETİNİN GELECEK PARAYLA HEM PARANIZI YAPACAĞIM HEM DE TAHSİSLİYİ YAPACAM DİYEREK HEM SPK YI SIKIŞTIRMAK HEM DE BENİM GİBİ HİSSELERİNİ VİRMANLAMIŞ KİŞİLERİ ARKASINA ALMAK İÇİN... bu söylediklerimi yazın bir kenara demişti diyeceksiniz.. bazen çakal gibi düşüneceksiniz ki aç kalmayasınız!!!!
        siz by yorumları yapınca yorumcu ben yapınca spek faikin adamı oluyorum uyanında balığa gidelim aylar öncesinden 0,26 lardan bahseden şirketi ele geçirme operasyonu içinde olduğunu bağıra bağıra söyleyen ben her türlü haksız eleştireye maruz kalırken şimdi öngörülerim sizlerin düşünceleri olmuş buda bir gelişme kolay gelsin.

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

adamlar mallarını dün ve bu gün bitirmiş olurlar bu saatte bu işlem hacmi bunu gösteriyor

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

haber yakın demekki kendi düşüncem

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

adamlar ne kadar dürüst ..... ödeme için hisselerini satıyorlar gözlerim yaşardı vah vah....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Bak sana yine gün dogdu!!! Patroncuk satıyor gündelikçi kardeşlerimiz artık pusuda

Bu sefer 9 aralık merter güngören

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bak sana yine gün dogdu!!! Patroncuk satıyor gündelikçi kardeşlerimiz artık pusuda

Bu sefer 9 aralık merter güngören
                  sen gündelikçi derken kimi kastediyorsun.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Artık parayı denkleştirebilnek için şirketi mi borçlandırırlar

Şuan alacaklıyız

Ortaklardan para istemesin patroncuk. Bende 3 lot var üzerime düşeni yaparım

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Tesüf ederim topiğimizde polemik yapmayalım!!!

Kaç tane gündelikçi varsa

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sen gündelikçi derken kimi kastediyorsun.

Yorum

• gokalp80
                        Tecrübeli
                        • 11 Eylül 2013
                        • 522

yazarken kimi kast ediyorsan açık yaz b 12 mi içmemişim

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Gündelikçi kardeşkerimiz , hisseyi toplayınca MEMSAZEDE olursanız , bu sefer genel kurulda katılanların isim listesine giriniz!!!

Milletin ahıyla yaşamayın!!!

Yorum

• gokalp80
                            Tecrübeli
                            • 11 Eylül 2013
                            • 522

liste ye i bak görürsün belki ama katılanlara bak..

Yorum

• gokalp80
                              Tecrübeli
                              • 11 Eylül 2013
                              • 522

bir kaç arkadaşla bana fait ten ayrılma kısmet olmadı ......iteleyemedik

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Diyecem eskisin ama kişilerden bir habersin, çık aradan

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                liste ye i bak görürsün belki ama katılanlara bak..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information