MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • earslanturk
    Yeni Üye
    • 01 Ekim 2013
    • 10

ozmanisali haklı. bu hisseden ayrılan, kalan, giren, çıkan yani bu kağıda bir kere olsun bulaşan herkes aynı derecede mağdur durumdadır. fakat ayrılanlar eğer paralarını alamazsa kalanlar ayrılanların mağduriyeti giderilmediği gibi kalanlar (bu durumda herkes) daha da mağdur duruma düşer.
    ben de hissesini virman yapanlardanım ve hisselerim konusunda en ufak endişem yok. en kötü ihtimalle hisselerimi geri alır bir 3-5 sene daha beklerim.

Yorum

• ademali
      Yeni Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 21

yaw borsagündem aylardır bu hisseyi manşetten indirmiyorsun tamam ky seviyosun eee be klardeşim memsa 08,10,2013 de genel kurul yaptı ayrılma hakkı tanıdı hisselerimizi aldı hesabına ve şimdi diyorki para yok kardeşimm 4 ay bekleyin para bulursam gönderirim bulamazsam 31,01,2014 de geri virmanlıyacam hisselerinizi diyor şimdi hisse 1 tl olsa ben işlemn yapamıyorum hisse mensa da durum böyleyken sen daha manşetmi arıyorsun yoksa senin faikle aradan da bilmediğimiz dostluk var omu ağır basıyor?????????
      biraz önce borsagündem e yazdım adamlar takmış kafaya genpowwer ı manşetten düşürmüyor bu pez..ş.. bizi ne hale soktu hiç manşet atan yok.....

Yorum

• ademali
        Yeni Üye
        • 11 Eylül 2013
        • 21

earslanturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ozmanisali haklı. bu hisseden ayrılan, kalan, giren, çıkan yani bu kağıda bir kere olsun bulaşan herkes aynı derecede mağdur durumdadır. fakat ayrılanlar eğer paralarını alamazsa kalanlar ayrılanların mağduriyeti giderilmediği gibi kalanlar (bu durumda herkes) daha da mağdur duruma düşer.
        ben de hissesini virman yapanlardanım ve hisselerim konusunda en ufak endişem yok. en kötü ihtimalle hisselerimi geri alır bir 3-5 sene daha beklerim.
        hocam hisselerini alsan ne olur almasan ne olur bu şerr....s...z... aralık sonuna kadar sermaye azaltım artırım işini halledemez ise şirket gözaltı pazarına düşüyor sen ondan 1 ay sonra hisseleri geri virman yaparım diyor o zaman zaten hissenin fiyatı otomatikmen kesin 0,05 kurus veya 0,10 kurus olur ne yapayım 10 beklesen ne olur adam bizim kafamızı koltuğunun altına aldı eğer bu adam aralık 20 ye kadar paramızı göndermez ise hep beraber yandııkkkkk????????????????

Yorum

• earslanturk
          Yeni Üye
          • 01 Ekim 2013
          • 10

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hocam hisselerini alsan ne olur almasan ne olur bu şerr....s...z... aralık sonuna kadar sermaye azaltım artırım işini halledemez ise şirket gözaltı pazarına düşüyor sen ondan 1 ay sonra hisseleri geri virman yaparım diyor o zaman zaten hissenin fiyatı otomatikmen kesin 0,05 kurus veya 0,10 kurus olur ne yapayım 10 beklesen ne olur adam bizim kafamızı koltuğunun altına aldı eğer bu adam aralık 20 ye kadar paramızı göndermez ise hep beraber yandııkkkkk????????????????
          ticaret mahkemesinde alacak davası açmaktan bahsediyordu bazı arkadaşlar bunun için bir girişimde bulunmamız lazım bence ama bu forumdan olmaz. hep birlikte hareket ederek en azından 85 kişiden yarısı kadar bir şeyler kazanabiliriz bence. hukuki işlerden pek anlamam ama paramızı faizi ve mahkeme masraflarıyla alırız gibi geliyor bana. bunun yollarını aramamız lazım. şimdilik spk'yı sıkıştırmaktan başka da yapacak pek birşeyimiz yok. ben ce onlar bile bu ş....likler karşısında nutku tutulmuş ne yapacaklarını düşünüyorlardır.

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ulen ademali ne korkuyon adan sana faiziyle verecek yoksa hiç bir işlem yapamaz adam volt enerji gibi gayrimenkul gibi yerleri halka arz edip onlarca yıl sömürmeden durabilirmi hiç öyle birilerine benziyorlarmıydı adamın mabudu para boş verin üzmeyin kendinizi biraz daha mal toplayın kudursun.

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

haydi kıvır,yandannnn...baban daha güzel kıvırıyor,ne de olsa deneyimli...ooofff yandan oğlum,hep beraberrrr...ooofff,yandannnn...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

faiz yemem normalde ama faigin verdiği parayı çatır çatır yiyecem

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  faiz yemem normalde ama faigin verdiği parayı çatır çatır yiyecem
                  siname,çatırdıyı kimse duymasa bile ben duyarım artık...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

birazdan YALNIZ EFE derinlik atarsa görelim neler oluyor bakalım...)) fıyık nerelerde kıvırıyor,sürtüyor anlarız belkiii...))

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

siname WANTED, seni birileri ispiyonlamış.. sence kim bu kişi...

Bunlar kendi çaplarında GENEL AF çıkardıklarınıda unutmuşlar ya

Giden gitti oraya iki tarafada yazıyor, kalanlar da burda

Bayan olduğunu bildiğimiz zatı muhterem birde o zatın zamanında KY ya şeyinizle şey oynarken ki HAKARETİNE de ceza verseydi bizde oralardan bizi ATIN demezdik.. ONUDA bi zahmet bulup koyup ta o yazı için ÖZÜR e davet etse .... Nerde o ahlak... Ancak patron kalemtraşlığına soyunanlar üstad olur Şak şakçılarda yanında esirgenmez

Siname adım gecen cümleten atmışlar seni..

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Siname bir modem ve bir hazır kart alıyosun , aynen devam ediyosun, 3 kuruş değil mi? Kendilerine bunu yapılmasını isteyenlere böyle yapıcan..

bunlara bu yapılır zaten

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bunlarada zamanında B12 vitamini önermiştim, hafızalarını toparlasın diye

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Çift rumuzlu yazıldılıp atılanda gitmimemişmiydi o günler, üstadım hoş geldin diye halı sermişlerdi.. 3 kuruş karı görüp KY yolda bırakmıştı BİZ ONA EL KLASİKO diyoruz..

yakında film başlar , şu kadar lotum ve şu kadr da arkadaşlarımdaki lotum diyerek, 9 aralıkta istanbuldayız,,, sonra bi bakmışsınız 9 aralıkta yine yalnız KY

Bunları görenleri, bunları yazınca da arkadaşlarımız bazılarını kovuyolar

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

birazda MEMSA dan uzaklaşak , insani olarak insanları tanıyamadığımızı görsek diye yazıldı...

siname, zamanında da başımızdan çok geçmişti...

BİZ burdayız, adımızı geçen mesajları kullansalarda...

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bunlarada zamanında B12 vitamini önermiştim, hafızalarını toparlasın diye
                                yaa doktor,şu koyunlar içinde bir ilacın yok muuu...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information