Ola gardaşlar dert etmeyin sıkıntı yapmayın adama itilendi hemde çok feci itelendi. Adamın gece uykulari bile gaçti 0.26 alacağı mali mecburiyetten 0.47 yer aldı. Heç hayaline gelmezdi böyle kazığa oturacağı. Ha öyle ha böyle parayı yatıracaksan heseplara gardaşım. Yoktan yere orya burya düşme. 9 Aralık genel gurul var. Sen yatırıma paraları biraz daha salla. Öyle biri cıkarki vurdun mu bitirir adami. . Boşverin oni buni parazi alırsız. Birdahada bele elemanlara bulaşmayın. Bu cocuk oyuncagi değil. Iş oldi bitti. İteleyenler itiledi. . Bu kağıttan heç bişe olacağı yok. Virman karşılığı olan parayi heseplara paşa paşa yatıracaklar. Bu elemanların yolladığı haberlere vede yorumlara bakmayın. Virman oldi bitti hisseler devroldi. Karşı tarafa geçti. Kapta açıklandı yayınlandı. Bunların hepsi bir delil. Eğer bir dava açılırsa nitelikli dolandırıcılıktan asgari 12 sene içeri girer. Hayatı altüst olur. Ne şirket kalır ne patron. Artık eskisi gibi değil öyle kolay değil bu işler. Vedat akgiray dönemi bitti. Kanun açık. O yüzden dert etmeyin. Parazi alırsız. Vesselam.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
artık ekranı kapatıyorum faiğe yetiştirin arkadaşlar 9 aralıkta hesabımı ben kapatırım senin yüzünden nerdeyse dinden olucam Allah sanada babanada seni koruyanlarada yeter inşallah 9 aralıktan önce aramızdan göçersin amin deyin ulen pıçaklarım ulen
Yorum
-
Arkadaslar ben pazartesi esimi ve üç kizimi alarak eyleme gelecegim. Ersin Raylaz 0535 895 39 31. Ismim telim. Laf salatasi yapmayip eyleme gelecekler burdan isim ve tellerini yazsinlar. Pazartesi SPKnin onunde soyunup donumuzuda al fait diye bagiralim. Be esimin ve uc kizimin onunde bunu yapmayi goze aldim. Gelin destek verin. Tum tv ve gazetelere manset olalim. Yorum yapmayin. Sadece varim deyip adinizi ve telinizi yazin. Yada yokum deyin. YORUM ISTEMIYORUM. MARDIN (ATAKAN) HOCAM dahil herkes...
Yorum
-
Kafamızdaki soruların cevabını bulmamız için SPK dan o belgeyi talep etmek lazım..
T.C. BAŞBAKANLIK
SERMAYE PİYASASI KURULU
ANKARA
23.11.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ...... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. 0.46 TL değer ile .......... adet hisse senedimi şirkete virman ettiğim halde para iadesi tarafıma yapılmamıştır.
MEMSA şirketinin KAP haberine ‘’MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 22.11.2013 17:41:39 Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21/11/2013 tarihli yazısı gereğince yapılan açıklamadır. ‘’ ifadesi yer almaktadır.
MEMSA şirketine vermiş olduğunuz 21/11/2013 tarihli cevabınızı şirket KAP’ da ve şirketin internet sitesinde küçük yatırımcılarla paylaşmadığı için hem ..... adet hissemle şirket ortağı olmam ve hem de ........ adet hissemi MEMSA şirketine virman etmem nedeniyle bilgi edinme yasasına istinaden ve küçük yatırımcının aydınlatılması amacıyla tarafıma da tebliğ edilmesini istiyorum.
Yorum
-
sayın erendiz ne cevap vermişler?Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa doktor bilgi edin edin nereye kadar. Ara ben bildireyim sana spk nin cevabini ikinci baskandan ogrendim. Sen eyleme destek ver. Cumaya spk nin onunde soyunacagim. Gel destek ver...
Yorum
-
Ersin hocam, ben artık MEMSA dan alacaklıyım, SPK işimiz bitti, onlardan ALACAK DAVAMIZ için belge istiyorum.
Bu belgeyide dosyaya eklemekte fayda var. Artık gerisini faiğ düşünsün.. Ne demiş faiğ:Hisse senetlerinin geri alımına ilişkin kanuni zorunluluk nedeniyle zaten piyasa değerinin yaklaşık %55 üstünde bir maliyet ile karsı karşıya kalan şirketimizin bu muallak duruma ilaveten ALMA gibi yani zorunluluğu var....
Çünkü ben bu illetten bıktım al hissem senin olsun dedim genel kurulda... Söke söke ALACAK....
İade edcem demiş ya ben onu çözecem, ben bulamadım SPK mevzuatında geri iade diye bir cümle... MEMSA yönetim kurulunda 11. ve 12.maddeye istinaden ayrı ayrı 7 milyon TL lik lotları alacam diye param var diye cümle aleme İLAN ETTİN...
BEN ALACAK davasını 11. gün TİCARET MAHKEMESİNDE açıp bunuda ilgili kurumlarla paylaşmayı planlıyorum..
Oda olmadı davayı 1TL nominal değerden ayrılma üzerine de devam ettiririz... ( ARTIK SPK da bu adamların İPİNİ çekecek gibi)
Yorum
-
Şimdi ben tüm yatırım hesaplarımı kapatırsam bu faiğ nereye iade edecek hisse senedi elinde kalacak... Şimdi SPK bunun görüşünü isteseek ??? Kendi kendine faiğ çözümler üretmiş.. Biz senin kaç kez TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALATTIK...
Faiğ zaman kazanmak için kıvranıyor...
Açalım alacak davamızı ki görsün 89 kişinin kararlılığını... Artık hisseler MEMSA nın bize dönüşü yok... Paramızı Faizyle alacağız...
Otursun o 5.6 milyon nere!!!!! Kendinin Elde edeceği gelirler, adam düşünmüyor geçmişteki tüm işlerin üzerine çizgi çekip temiz sayfan olacak...
Kendini neden batıracan... Rezil edecen tüm kurumlarda.. Biz davayı açalım.. Halkbankasınıda yaptığı açıklamayla uyaralım.. İpotekli makinaklarınızı satıyor diye faiğ... Halkbankası da bizde kapıya dayanalım...
Benim gözümde MEMSA bitti , paramın peşindeyim.. Batsada bu şirket Kayserideki ULUTAŞ inşaat tın peşine düşeriz..
Yorum
-
Faiğ bizleri takip ediyormuş dava açacakmış..
Bi açmadı gitti.. OGK da açacam diyo du ...
İnşallah açarda hakim önünde bizleri ne hale getirdiğini, şirketi ne hale getirdiğini, iç ettiği paralarla neler yaptığını resmi bir kurumda içimizi dökeriz....
Yorum
-
Arkadaşlar biz OGK bu illetten bıktığımız için HAYIR oyu verdik, ayrıldık....
Faiğ bunu yönetim kurulu kararıyla kabul etti..
Bize tekrar virman etme gibi bir şansı yok.. OGK iptal diyemez artık, zaten Ticaret mahkemesinde tescillettirdi..
11. 12 ve 13 maddeler geçersiz olacak dese dahi ben bu hisseyi bu hale getirdiği için ayrıldım. SPK mevzuatıda bunu diyor. Artık faik sermaye azaltmış arttırmış, ulutaşı almış almamış, voltu almış almamış beni bağlamıyor. Ben hissemi MEMSA ya virmanladım. AKILLIDA kabul etti. ONA geçmiş olsun..
SPK bunlara söke söke (!!!!!!!!!) alacaksın dedi... Bu kadar basit..
Hala bu şirkete 3 lotla ortak olmam faiğ i çok sevdiğimden onun gözaltında ki günleri için elimden geleni yapacağım. Bu günler için sakladım ... ORTAK olmak kolay mı şirketin bekası için
Şirketi KY olarak teftiş için
Yorum
-
Hocam spk sabah ode hemen yazisi gondermis. Bedelliden gelrnle odeyemezsin demis...eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın erendiz ne cevap vermişler?
Yorum
-
Arkadaşlar artık anlayın biz OGK da HAYIR dedik ... ve AYRILDIK.... faik bize sanki EVET demiş gibi davranmış açıklamasında... KOMEDİ ADAM YA
HAYIR demek biz senden bıktık demek, ama faiğ OGK elindeki hisse çoğunluğuyla bu maddeleri geçirdi... UYANIN ARTIK.. PARANIZIN PEŞİNE DÜŞÜN !!!!!
PAZARA kadar açılacak dava metni için görüşlerimizi toparlayalım.. Metin hazırlayalım..
ŞUAN BİZ HAYIR dediğimiz için faik bizim paralarımızı ödeyecek....
Yorum
-
ERSİN hocam yani ayrılanlar HAYIR dedi diye söke söke (!!!!) ödeyecek...
Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam spk sabah ode hemen yazisi gondermis. Bedelliden gelrnle odeyemezsin demis...
Yorum
Yorum