MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Protestoyu faiğ bizim parayı ödemezse 1 OCAKTA SEVE SEVE YAPARIZ ... o gün TATİL 2 OCAK 2014 de hem MEMSA GÖZALTINDA OLUR; bizde SPK nın önünde oluruz... NERDE DEVLET DİYE!!!! MECLİS e de gideriz.. ZATEN SEÇİM havası da iyice oturur... TÜM PARTİLERİ GEZERİZ,,

ELİMİZDE başbakan, cumhurbaşkanı mehmet ulutaş ın fotograflarıyla... SALI gününe denk getirirsek nede hoş olur.. Tüm partilerin meclisteki toplantılarına katılırız...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bu yazılar için faiğ bizi dava da etmiş olur Onuda gösteririz hükümete...

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

exsitus Allah senden razı olsun bende adamı nasıl öldürceğimi planlıyodum planlayarak adam öldürmekten kaç yıl alırdım kim bilir cinet geçirdim adama etmediğim küfür kalmadı kanun böylelerine niye bir şey yapmaz. bu ne kanunsuz haberdi yağlı urganlara gelesin faik kör kurşunlara gelesin elin kolun kurusun götünün üzerine oturamayasın rahat yüzü görmeyesin bizi 3 senedir bitirdin ya senin de soluğun bite benim yaşadıklarımı yaşa yeter sana bugünkü bed dua elbet bir gün Allah kabul edecek bu dualarımı imza :duacın siname

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          exsitus Allah senden razı olsun bende adamı nasıl öldürceğimi planlıyodum planlayarak adam öldürmekten kaç yıl alırdım kim bilir cinet geçirdim adama etmediğim küfür kalmadı kanun böylelerine niye bir şey yapmaz. bu ne kanunsuz haberdi yağlı urganlara gelesin faik kör kurşunlara gelesin elin kolun kurusun götünün üzerine oturamayasın rahat yüzü görmeyesin bizi 3 senedir bitirdin ya senin de soluğun bite benim yaşadıklarımı yaşa yeter sana bugünkü bed dua elbet bir gün Allah kabul edecek bu dualarımı imza :duacın siname
          kanun belli mevzuat belli yok öyle faik efendi milletin malını gasp etmek.. ben gelicem genel kurul kararına istinaden mallarımı sana gönderecem sen de yok efendim param yok da şöyle de böyle deyip kıvıracan sonra MALIMI HEM GASP EDECEN 2 AY SONRA olmadı yapamadım al malını diyecen öylemi...

o zaman AÇ GÖZÜNÜ DİNLE İSTERSEN BAŞKA TARAFINI DA AÇIP DİNLEYEBİLİRSİN... PAZARTESİ İLK İŞ HAKKINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK GEREKÇESİYLE MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIM... muz cumhuriyetindeyiz zannediyorsun heralde... toplantı da yalandan artislik yapan ben miydim ULAN şu kadar paramız var şu kadarını veririz tamam anlaşalım diyen... Sonra halkbankasının açıklaması üzerine tamam bizim de faizlerimizi falan firmaya yaptığın gibi sıfırla borcun ANAPARASI OLAN 30milyonu tek kalem ödeyelim diyen.. sonra hani bedelli yapılırsa 10 milyonunun o çok sevdiğin sayın sayın mehmet ulutaş alacaktı.. hem her bir madde için 2 şer milyon için sınırlama koyan ben miyim ki toplamda şimdi 6 milyonu ödeyemem diyorsun...

SEN İNSANLARLA DALGA GEÇTİĞİNİ ZANNEDİYORSUN .. AKLIN SIRA MALINI ALAMADIKLARINI BU SON OYUNLA KORKUTUP YIPRATIP TOKATLAMANIN PEŞİNDESİN BELKİ FİYATIN BURALARDA OLDUĞUNU GÖRÜP DE ALACAKLARI DA BERTARAF ETMEK İÇİN SON KOZ OLARAK hani genel kurulda ağzından düşürmediğin FON ŞİRKETİYLE ANLAŞIP TAHSİSLİ YAPMANIN DERDİNDESİN... ama bak söylüyorum... ALLAH YEDİRMEZ O BABAN O AMELİYAT MASALARINDA KALIR DA (aslında içimden geberir demek geçiyor zira TOPLANTIYA BAŞLARKEN ALLAH IN İSMİNİ ANAN BİRİLERİNİN DİNİ BU KADAR SUİSTİMAL ETMESİNİN BİR CEZASI ELBET OLUR, ama demiyorum Allah görüyor zaten..) işte o zaman anlarsınız dünyanın kimseye kalmayacağını...

OKU BU YAZDIKLARIMI FAİK İYİ OKU... MİLLET SALAK DEĞİL AMA SİZİ BİLEMEM... SEN HENDEK HARBİNİN SONUÇLARINI BİLİR MİSİN FAİK... HANİ İNANÇSIZ KÖPEKLER KENDİLERİNCE KARAR ALIRLAR AMA ALLAH SONUNDA İŞİ ÖYLE BİR YERE GETİRİRKİ KARLI ÇIKANLAR MÜSLÜMANLAR OLUR.. işte sizin durumunuz da bana bunu andırıyor.. SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR PLAN YAPIN MİLLETİN ÜÇ KURUŞUNU GASP ETMEK İÇİN AMA UNUTMAYIN BU İNSANLAR HERGÜN ALLAHA DUA EDİYOR!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

AŞAĞIDAKİ YAZIYI AZ ÖNCE SPK YA BİLGİ EDİNME KANUNU KAPSAMINDA GÖNDERDİM!!!

iyi çalışmalar, mensa mensucata yatırım yapmış ve hisselerini almış küçük bir yatırımcı olarak bu işin başında ve denetçisi konumunda olan SPK nın bu firmanın yöneticilerinin bu çiğ ve bir o kadar avam tavırlarına dur demesini istiyorum. Zira ben şirketin son ogk toplantısına mevcut mevzuat ve kanunların bana verdiği hakkı kullanmak adına katılıp elimdeki hisselerimi 12. gündem maddesine şerh koyup hayır oyu kullandım.. sonrasındaki süreçte firmanın mallarımı almak adına yayınladığı liste üzerine gittim elden firmaya dilekçemi teslim ettim.. şirketin yayınladığı ayrılma hakkının kullananlar listesinde ismimi gördükten sonra şirketin açtığı hesaba aracı kurumuma gönderdiğim talimatla hisselerimi virmanladım.. MEVZUAT GEREĞİ 10 GÜN İÇERİSİNDE ÖDENMESİ GEREKEN MALLARIMIN KARŞILIĞI BEDELİ ALMAYI BEKLERKEN firma tarafından dün yapılan özel durum açıklamasında MALLARIMIN RESMEN GASP EDİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM. zira yatırımcı olarak tamamen siz SPK yetkililerinin talimatları doğrultusunda gerçekleşen uygulamaların neticesinde firmanın böyle futursuzca bir açıklama yapması NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNU İÇERMİYOR MU? Zira firmanın kendisi ayrılma hakkının kullanılacağı gündem maddelerinin karşılğı olan bedelleri 2 milyonla sınırlayıp toplamda 6 milyon tl ödebileyeceğini vaad etmişken gelinen bu günde elindeki hurdaları satıp benim paramı ödeyebileceğini söylemesi olmadı BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMIN ASIL VE KESİN ÖN ŞARTI OLAN AYRILMA HAKKINI KULLANANLARIN BEDELİ ÖDENDİKTEN SONRA BU İŞLEME GİRİŞEBİLECEĞİ AÇIKKEN ben önce sermaye arttırayım ordan gelen parayla malları bende olanların parasını ödeyeceğim demek DÜPEDÜZ DOLANDIRICILIK OLMUYOR MU? Kaldı ki serbest piyasa ekonomisi içerisinde bir hissenin fiyatı kısa bir sürede hiç umulmayacak yerlere gelebilirken bizim mallarımızı TAMAMEN YASAL MEVZUATIN DIŞINNDA GASP EDİP TASARRUF HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALINDIĞINDA karşılaşacağımız zararların bir CEZASI BİR YAPTIRIMI OLMAYACAK MI??

Hem sonra bu firmanın kendi yaptığı KAP açıklamalarında yapılacağı söylenen sermaye artırımında alınmayan 10milyonluk hissenin MEHMET ULUTAŞ TARAFINDAN ALINACAĞI SÖYLENMEDİ Mİ? eğer bunu bugün 6 milyonu ödeyemeyecek olan bu kişiler söylüyorsa bu yalan haber olmuyor mu? Sonra yine aynı şekilde Halkbankasının alamadığı alacağı üzerine yaptığı açıklamanın peşine O ZAMAN BİZİM DE BORCUMUZU FALAN FİRMA GİBİ FAİZLERİNİ DÜŞEREK SIFIRLAYIN ANA PARASI OLAN 30MİLYONU TEK KALEMDE ÖDERİM diyen firma yöneticilerinin bu açıklaması dün yapılan açıklamayla çelişmiyor mu ? TAMAMEN BİRE BİR ZIT AÇIKLAMA OLDUĞUNU GÖRE BU YALAN HABER MANİPÜLASYONA GİRMİYOR MU?

Siz değerli yetkililerden artık bu kişiler hakkında tüm incelemeleri yapmanızı hatta bu incelemeye yurt dışına kaçırılan kayıp 55milyonun da dahil edilmesini ve yatırımcıyı koruduğunuz göstermenizi ve bununla ilgili de yapılanların tarafıma bildirilmesini istiyorum.

Saygılarımla,

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

AŞAĞIDAKİ YAZIYI AZ ÖNCE SPK YA BİLGİ EDİNME KANUNU KAPSAMINDA GÖNDERDİM!!!

iyi çalışmalar, mensa mensucata yatırım yapmış ve hisselerini almış küçük bir yatırımcı olarak bu işin başında ve denetçisi konumunda olan SPK nın bu firmanın yöneticilerinin bu çiğ ve bir o kadar avam tavırlarına dur demesini istiyorum. Zira ben şirketin son ogk toplantısına mevcut mevzuat ve kanunların bana verdiği hakkı kullanmak adına katılıp elimdeki hisselerimi 12. gündem maddesine şerh koyup hayır oyu kullandım.. sonrasındaki süreçte firmanın mallarımı almak adına yayınladığı liste üzerine gittim elden firmaya dilekçemi teslim ettim.. şirketin yayınladığı ayrılma hakkının kullananlar listesinde ismimi gördükten sonra şirketin açtığı hesaba aracı kurumuma gönderdiğim talimatla hisselerimi virmanladım.. MEVZUAT GEREĞİ 10 GÜN İÇERİSİNDE ÖDENMESİ GEREKEN MALLARIMIN KARŞILIĞI BEDELİ ALMAYI BEKLERKEN firma tarafından dün yapılan özel durum açıklamasında MALLARIMIN RESMEN GASP EDİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM. zira yatırımcı olarak tamamen siz SPK yetkililerinin talimatları doğrultusunda gerçekleşen uygulamaların neticesinde firmanın böyle futursuzca bir açıklama yapması NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNU İÇERMİYOR MU? Zira firmanın kendisi ayrılma hakkının kullanılacağı gündem maddelerinin karşılğı olan bedelleri 2 milyonla sınırlayıp toplamda 6 milyon tl ödebileyeceğini vaad etmişken gelinen bu günde elindeki hurdaları satıp benim paramı ödeyebileceğini söylemesi olmadı BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMIN ASIL VE KESİN ÖN ŞARTI OLAN AYRILMA HAKKINI KULLANANLARIN BEDELİ ÖDENDİKTEN SONRA BU İŞLEME GİRİŞEBİLECEĞİ AÇIKKEN ben önce sermaye arttırayım ordan gelen parayla malları bende olanların parasını ödeyeceğim demek DÜPEDÜZ DOLANDIRICILIK OLMUYOR MU? Kaldı ki serbest piyasa ekonomisi içerisinde bir hissenin fiyatı kısa bir sürede hiç umulmayacak yerlere gelebilirken bizim mallarımızı TAMAMEN YASAL MEVZUATIN DIŞINNDA GASP EDİP TASARRUF HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALINDIĞINDA karşılaşacağımız zararların bir CEZASI BİR YAPTIRIMI OLMAYACAK MI??

Hem sonra bu firmanın kendi yaptığı KAP açıklamalarında yapılacağı söylenen sermaye artırımında alınmayan 10milyonluk hissenin MEHMET ULUTAŞ TARAFINDAN ALINACAĞI SÖYLENMEDİ Mİ? eğer bunu bugün 6 milyonu ödeyemeyecek olan bu kişiler söylüyorsa bu yalan haber olmuyor mu? Sonra yine aynı şekilde Halkbankasının alamadığı alacağı üzerine yaptığı açıklamanın peşine O ZAMAN BİZİM DE BORCUMUZU FALAN FİRMA GİBİ FAİZLERİNİ DÜŞEREK SIFIRLAYIN ANA PARASI OLAN 30MİLYONU TEK KALEMDE ÖDERİM diyen firma yöneticilerinin bu açıklaması dün yapılan açıklamayla çelişmiyor mu ? TAMAMEN BİRE BİR ZIT AÇIKLAMA OLDUĞUNU GÖRE BU YALAN HABER MANİPÜLASYONA GİRMİYOR MU?

Siz değerli yetkililerden artık bu kişiler hakkında tüm incelemeleri yapmanızı hatta bu incelemeye yurt dışına kaçırılan kayıp 55milyonun da dahil edilmesini ve yatırımcıyı koruduğunuz göstermenizi ve bununla ilgili de yapılanların tarafıma bildirilmesini istiyorum.

Saygılarımla,

Yorum

• kain07
                Yeni Üye
                • 02 Ekim 2013
                • 5

Oparasyonun ilk ve son perdesi

şirketin yapmaya caliştigi kaos ortami yaratarak daha alttan mal almak dökmek son aciklama tahsisli generali gibi biyikli sart imaji vererek spk ve yaririmciyi hazirlamak

ortam gerilecek korkutma silkeleme son oparasyon yapilcak tahsissli devreye girecek spk yatirimci oh diyecek kurtulduk bitmedi isvicree 55 mlyn genareli gibi tahsisli olacak 6 mln ayrilana 6 mln halk bank ön anlaşma 6 mlyn döküleni toplama 40 mlyn tahsisli tamam

şimdi sonra ne olacak ne beklenti şirketin son hali sirayla acklayalim

1 tahsisli yapildi ayrilanlar ödendi spk sartlari riskler bertaraf edildi korku kalkti
                2 halk bank ön ödeme anlasma tamam (hisse fiyatlayacak)
                3 wolt üretime gecti (hisse fiyatlayacak)
                4 memsa üretime satisa sunuldu ( hisse fiyatlayacak)
                son genel kurul tanimli tekstil faliyetlerine iştirakleri üzerinden devam edecek
                5 hotel konut temel atma töreni ( hisse fiyatlayacak)
                6 bedelsiz sermaye artirimi % 200 ( hisse fiyatlayacak)
                7 artik gelen haberlere itimat etme bu beklentiler alindi artik satilacak

yatirim tavsiyesi degil 4 yildir zararda olan yatirimci sesli düşüncesidir

Yorum

• estergon
                  Yeni Üye
                  • 18 Eylül 2013
                  • 25

Arkadaşlar ağlama vakti değil eğer paralarımız alamıyosak alalım kelleyi koltuğa gidelim faiği alalım

Yorum

• mmerbas
                    Yeni Üye
                    • 05 Ekim 2013
                    • 30

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisi...skanina_yazin/

Yorum

• Intelligent
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 110

Avukat değilim ama aşağıdaki noktalara da dikkatinizi çekmek isterim.

SPK tarafında belirlenen kurallar çerçevesinde MEMSA ve KY arasında hisse devri süreci başladı. Bu alış/verişte taraflar MEMSA ve KY, kural koyucu da SPK'dir. Ulutaşlar hisseleri hesaplarına geçirdikten sonra var olan kurallara riayet etmeyip kendince yeni kurallar belirleyip süreci bu şekilde ilerletecekleri duyurusunu yaptılar. Bu durumda ;

1) Taraflardan birinin kurallara riayet etmediği durumda anlaşmanın tümüyle geçersiz olması gerekmez mi?
                      2) Kanun, taraflardan birine karşı taraf ile hiçbir fikir alış-veriş'inde bulunmadan yeni kural tanımlama yetkisi veriyor mu? Vermiyorsa bunun mutlaka cezai bir müeddesi olmalıdır. ( Faik, burada SPK ve KY'yi hiç dikkate almadığı gibi kendinde yeni kural koyma gücü ve yetkisi buluyor. 3. dünya ülkeleri dışında hangi ülkede böyle birşey olabilir.... Aslında, burada sadece KY'ye karşı saygısızlık değil devletin kuyduğu kural ve kaidelere de uymaması nedeniyle önemli nitelikte suç işlemiş sayılması gerekiyor. SPK tez zamanda bu konuya müdahale etmezse artık tümüyle kanunsuzlukların konuşulduğu bir ortam olur. Bugün faik yarın bir başkası yapar. Bu durumda, SPK'yı bile görevini kötüye kullanması nedeniyle dava edebiliriz )
                      3) Hisse devri işlemleri kural ve kaidelere tabidir. Bu kural ve kaideler devletin kurum ve kuruluşları tarafında belirler. Kişiler veya kurumlar süreci başlattıkları anda bu kural / kaidelere tabi olurlar ve bunları tümüyle kabullenmiş sayılırlar.
                      4) Taraflardan birinin diğerine hiçbir şekilde dikte etme hakkı ve yetkisi bulunmamaktadır. Aksi durumda, suç işlemiş olur
                      5) SPK kendi belirlediği kuralları çiğneyen ulutaşların bu davranışları karşısında sessiz kalır ve süreç bu şekilde ilerlerse durumdan etkilenen taraf olan bizler SPK'yı ve Ulutaşları dava etme hakkımızı kullanabiliriz.
                      6) SPK ayrılma konusu ile ilgili süreçleri açık ve net olarak açıklamış. Ulutaşların bu kuralların bir milim bile dışına çıkmaması gerekir. SPK'nın kesinlikle buna izin verme hakkı ve yetkisi bulunmamaktadır. Yazılı olmayan kurallarda sadece insiyatif kullanabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

faik tahtayı kapatırıp serbest marjda tahtanın açılmasını sağlayacak yoksa bu kadar salakça bir özel durum açıklaması yapabilirmi ama ayküsü düşükse birşey diyemem o zaman yandık belkide faiğin adamıyımdır burası sanal ortam beni dikate almayın mosad ajanıda olabilirim yazmıyacaktım ama doktor bana içine dert etme dışarı çıkar dediği için yazıyorum he şöyle bir şeyde yapabiliriz mahkemeye başvurup bunların bu şirketi yönetecek zekaya sahip olmadıklarını doktoro onaylatırsak elerinden alıp şirketi düzlüğe çıkarırız başlı başına kap açıklamaları yeter bence

Yorum

• realist34
                          Yasaklı
                          • 04 Haziran 2013
                          • 1354

iyi akşamlar arkadaşlar, memsa topiğine ilk kez uğruyorum. Yazılanları okudukça üzüldüm gerçekten.. umarım her şey gönlünüzce olur.

Yorum

• kain07
                            Yeni Üye
                            • 02 Ekim 2013
                            • 5

[QUOTE=kain07;1016108]tahsisli ne demek 1tl nominal degerden kendine nitelikli yatirimci üzerinden % 120 yeni paylari almak demek
                            yani bu zamana kadar benim gibi 4 yil bekleyen yatimciya 10 yillik zarari itelemek azaltarak
                            yani rüchan hakki olan katilirsan nominal degerinin %75 altinda mal almayi yasaklama
                            yani rüchan hakkini katilmazsan 50 krş dan satma hakkini yok etme
                            yani isvicrede olan 55 mlyn neler yapabilir şirketin % 70 ini 40 mlyn la ele gecer 6 mlyn şerh koyan ayrilani öder 6 mlyn döküleni son silkelenenleri toplar 5 mlyn da halk bank ön ödeme anlaşma yapar sonuc maliyet 1tl hisse azaltim sonrasi fiyat 2 tl daha hisse yükselcek halk bank anlasma wolt üretim memsa üretim fiyat yükselcek kim satabilr fiyat 2 olsada azaltim oldugu icin 0,30 krş 2 tl ayni sey ama tahsisli satar neden 1 tl maliyet sonra bedelsiz mal satilmadan ohhhh 3 tl den %300 kaar ne güzel

4 yil %220 zararda olan yatirimci sesli düşüncesidir

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Bizim , bemimde çok sevdiğim(!) , arkadaşımız!!

Elinde yine sıfır hisse olduğu halde, bilirsiniz her OGK öncesi kar görüp satan arkadaşımıza önerim eski SPK bültenlerini açıp okuması , sonrada bizim kayserili faiğ in kalemtraşlığına soyunmaması!!

Sorarsanız hisselerini sattıydı, memleketinden arkadaşlarının yaklaşık 2.500.000 lotla genel kurulda destek verecekti, listelerde hiç göremedim , hayır diyen memleketinden KY !!!

Bunlar ankarada spk görüşürken hisselerini 0.34- 0.35 satan adam!!!

Hala MEMSAZEDE

Yoksa faiğ yine bunlarla kafa karıştırmayı başlıyor , dikkat edin!!!

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

arkadaşlar faik tertemizmiş mardin kanunlara uyduğunu söylüyor o zaman ne yapacağım genel kurula katılıp sırasıyla faikten babasından avukatında emel hanımdan sspk emeklisinden ve o kurulda evet oyu kulanan o ky cılardan (küçük kızdan, kel ve göbekli fukara giyimli amcadan, ve daha orda 3 kişiden helalik almam lazım adamların haklarına girdik onlara haksız söylemlerde bulunduk adamlar süt gibi ak zaten yüzlerinde nur vardı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information