MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

buda beş on dakika önceki yorumu sen zatenbitim mardin beni bitiren yorumlar burda hiçte
    gülesim yok doktor ve doktorun
    avukatlığını yapanlar acıyorum
    sizin şu acınacak halinize ben
    kanun madelerini ekledim yanlış
    değin yalan değin biraz saksı
    çalıştırın dr söyleyeceğim laf yok
    at gözlüğü ile bakıyor 657 tabi
    olduğu için görüş kıtlığı var
    yorumlarını kale bile almıyorum
    sadece faiğe işteklediği lotları
    nasılda elinden aldıda doktora
    itekledi ona gülüyorum . aza
    kanaat etmeyn çoğu bulamaz. ben
    gerizekelımıyım 600- 700 bin tl lik
    hiselerimi bu üçkağıtçıya teslim
    edeyim aklını sevey,im doktor .
    31.01 .2014 tarihine kadar
    borsada o parayla yatırm yapmanı
    engeledi bu adam kim kime

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

boşverelim milletin lotunu , parasını, arkadaşı tanıyamadığınız buğüne kadar...

Bizim işimiz faiğ ve KY yanlış bilgilendiren onun kalemtraşlığını yapanlarla...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Faiğ hem borsada hissen olacak hemde T.C Devletinin sermaye kanunlarını düzenleyen bir kurumun yaptığı 23 ve 24 maddeyi hiçe mi sayacan... Oldu canım, işine gelince borsaya gir , işine gelince sattığın hisseleri alanlar ayrılmak istesin MIZIKÇILIK yap.. YEMEZLER yavrum...

Bekliyoruz faiğ el mi yaman bey mi???

Kendine dikkat et birgün UZANLAR gibi yaban ellerde gezersin... Paraları yersin ama güzel memleketimin havasınada hasret kalırsınn

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

BORSA İSTANBUL a şikayet etmeye çağırıyorum.

Zamanında 2 gün kapatılmıştı...

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

merhaba arkadaşlar,yine ortalık toz-duman olmuşş...))
            son kap açıklaması bile faite bir şeylerin dayatıldığına kanıt niteliğinde...!!!ben yazılan ve çizilenlere pek aldırış etmiyorum,kafam rahat...))
            sona geldik,yakında her şey açığa çıkacak...!!!
            herkes kendi mantığına göre kararını versin,ben faitten ayrılmayacağım...))
            yatırım önerisi kesinlikle değildir...!!!
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

bak onca yazı yaziyorum beğenmiyosunuz beğenin ulen pıçaklarım

Yorum

• hakimbayram
                Katılımcı
                • 11 Eylül 2013
                • 135

evet sayın exitus bende mardin arkadaşımızın açıklamalarını okudum ve bu sefer baltayı taşa vurduğunu gördüm.... kanun maddelerini yorumlamış ama spk nın özel olarak başka bir başlık altında topladığı önemli nitelikteki işlemler için yayınladığı maddelerin ilişkisini kuramamış bence , çünkü spk gündemdeki 3 madde için ayrıcalık yarattı ve ticaret kanununun önemli nitelikli işlemler statssünde değerlendirilmesi gerektiğini açıkladı artık o saatten sonra 24. ve 25 maddeler yürürlükte olur ki onun kurallarını tekarar yazmaya gerek duymuyorum....

birde burada hisselerin geri virman işlemi hakkında spekülasyonlar var... şimdi ticaretle uğraşan ama ticaretin ne demek olduğunu bilmeyen bazı arkadaşlar atıp tutuyorlar ya da hakikaten faiğin adamı olmaları ya da kendilerinin hisse fiyatını düştükten sonra ele geçirmek için akbabalık yapmak için beklediklerinden mi bilemiyorum.... artık bizim virmanladığımız hisseleri faik bize geri virmanlayamaz istesede zaten spk buna izin vermez çünkü şuanda hisseleri yerinden oynatamıyor şartı şu bu hisseleri sen satın aldın parası öde zaten bu hisseleri hareket ettirebilmesi için sahip olması gerek hem yetkisi yok çünkü genel kurul kararı gerekiyor hemde spk ya karşılığını ödedim demesi gerekiyor....
                ayrıca geriye virman edemez şöyle düşünün bu hisse diyelim ki şuanda yükselmeye başladı ve fiyatı 1-2 tl ulaştı bizim paramızı almadığımız halde biz kalkıp şirkete şunu diyemeyiz kardeşim gönder hisselerimizi ben hisselerimi tahtadan satıcam diyemeyiz eğer dersek şirket bize ne der geçti biz sizinle bir anlaşma yaptık artık siz o hisselerin sahibi değilsiniz ben sizin paranızı faiziylede olsa yatırıcağıma spk huzurunda ve yasalar karşısında söz verdim, o zaman bizim nasıl geriye alma hakkımız yoksa onunda bu hissleri geri virmanlama hakkı yok.... heleki hisse fiyatı düşüp birde o fiyat üzerinden geri göndermesinin imkanı yok... bu saatten sonra alacağımızı icra yolu ile alabiliriz ki bu yol mahkemeye gitmeden bile direk olarak icra yolu ile açıktır... ha sen eğer kalkıp ben bu hisselerin geri virmanlanmasını kabul ediyorum derseniz o ayrı ona karışamam... ben kendi aracı kurumuma özel bir talepte bulunup benden habersiz ve benim iznim olmadan hesabıma virman işlemi yapılmasının yasaklanmasını talep edicem yarın buradan tüm hisselerini devreden arkadaşlarda aynı tavsiyede bulunuyorum kesinlikle bu işlemi yapın karşı aracı kurumlardan hesabınıza izinsiz virman işlemi gerçekleştiremesinler.... artık kağıdımız yok bunu kabullenin karşı tarafta bu kağıdı aldı parasını ödeyecek bunu kabulllendi.....

şimdi kağıdın önümüzdeki hafta yapacağı yol haritası hakkındaki fikirlerimi söyleyeyim ... bende kağıdı 0,22 fiyatından bölme hareketi ve tahsisli işlemi yapılacak ki biz sürekli telefonda görüştüğümüz arkadaşlarımızla bu seneyoyu dillendiriyor e konuşuyorduk ama bunu buradan dile getirmiyorduk çünkü yatırım tavsiyesi gibi bir şey olur v yanlış yönlendirmeye girer diye yazmıyorduk ama bu gün mardinin artık 0,26 ı rakamınıda bırakıp söylediği 20 kuruş ve altı rakamlar oalabilir ama bölünme mutlaka 0,22 ve 0,26 ve arasındaki rakamlardan olacak bu kesin gibi ben mehmet ulutaşı dün aradım ulaşamadım ama sonra kendisi bana dönüş yaptı kendisi hava limanındaymış yurt dışına gidiyorum dedi bana konuşamadım ödemeler ve hissenin durumunun ne olacağı hakkında eğer bir haber alırsam yatırımcı arkadaşlara bilgi veririm ama bu tahsisli olayı zaten genel kurulda yeni pay hakkının kısıtlanması şeklinde kabul edilen ve tahsislinin önünün açık olması için koyulan bir madde idi bence bunu yapmalarının önünde bir engel yok diye düşünüyorum ve spk nın da karşı çıkacağını sanmıyorum... ancak ödemeler yapılmadan bu sermaye azaltım ve artırım işleminin ve iştiraklerin geçmeyeceğini ve hisselerin geri virman edilemeyeceğini özellikle spk yı aradığımda görüştüğüm uzmanlada iştişare ettiğimizde aynı fikirde olduklarını zaten bu konuda da şirketin bilgilendirildiğini ve uyarıldığını söylediler ayrıca kapta yapılan açıklamadaki kelimede zorunluluktan dolayı yazılmasının gerekçesi de buradan kaynaklanıyor.... ben spk ile görüştüğümde konu hakkındaki mağduriyetin büyük olduğunu bülten ile şirkete bilgi verilmesinin beklenmeden aciliyetli olarak konu hakkındaki görüşün şirkete bildirilmesi gerektiğini rica ettim lütfen gerekli yerleri uyarırmısınız konu çok önemli diye belirtmiştim ve sağolsunlar müşküliyetimizi anlayıp süreci hızlandırmışlar

son olarakta ne yapmalıyız konusuna geliyor konu acilen hissesini devreden ve özelliklede devretmeyen yaıtıımcı arkadaşların spk yı telefonla ve maillerle uyarıp tahtanın kapatılması yönünde talepte bulunmamız gerektiği düşüncesindeyim bunu hem burayı takip eden hemde diğer köylerde yazan arkadaşlarımızın bizim maillerimiz paylaşması veya düşüncelerimiz paylaşması yönünde bildirmelerini istiyorum lütfen hem telefonla uygun bir üslup ile durumu anlatıp hemde şikayet dilekçesini veya mailini göndermenizi rica ediyorum aksi taktirde pazartesi günü kağıdın çok hızlı bir şekilde spküle edileceği kanısındayım bunu çok acil şekilde hayat geçirmemiz gerekiyor...

Yorum

• hakimbayram
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 135

evet sayın exitus bende mardin arkadaşımızın açıklamalarını okudum ve bu sefer baltayı taşa vurduğunu gördüm.... kanun maddelerini yorumlamış ama spk nın özel olarak başka bir başlık altında topladığı önemli nitelikteki işlemler için yayınladığı maddelerin ilişkisini kuramamış bence , çünkü spk gündemdeki 3 madde için ayrıcalık yarattı ve ticaret kanununun önemli nitelikli işlemler statssünde değerlendirilmesi gerektiğini açıkladı artık o saatten sonra 24. ve 25 maddeler yürürlükte olur ki onun kurallarını tekarar yazmaya gerek duymuyorum....

birde burada hisselerin geri virman işlemi hakkında spekülasyonlar var... şimdi ticaretle uğraşan ama ticaretin ne demek olduğunu bilmeyen bazı arkadaşlar atıp tutuyorlar ya da hakikaten faiğin adamı olmaları ya da kendilerinin hisse fiyatını düştükten sonra ele geçirmek için akbabalık yapmak için beklediklerinden mi bilemiyorum.... artık bizim virmanladığımız hisseleri faik bize geri virmanlayamaz istesede zaten spk buna izin vermez çünkü şuanda hisseleri yerinden oynatamıyor şartı şu bu hisseleri sen satın aldın parası öde zaten bu hisseleri hareket ettirebilmesi için sahip olması gerek hem yetkisi yok çünkü genel kurul kararı gerekiyor hemde spk ya karşılığını ödedim demesi gerekiyor....
                  ayrıca geriye virman edemez şöyle düşünün bu hisse diyelim ki şuanda yükselmeye başladı ve fiyatı 1-2 tl ulaştı bizim paramızı almadığımız halde biz kalkıp şirkete şunu diyemeyiz kardeşim gönder hisselerimizi ben hisselerimi tahtadan satıcam diyemeyiz eğer dersek şirket bize ne der geçti biz sizinle bir anlaşma yaptık artık siz o hisselerin sahibi değilsiniz ben sizin paranızı faiziylede olsa yatırıcağıma spk huzurunda ve yasalar karşısında söz verdim, o zaman bizim nasıl geriye alma hakkımız yoksa onunda bu hissleri geri virmanlama hakkı yok.... heleki hisse fiyatı düşüp birde o fiyat üzerinden geri göndermesinin imkanı yok... bu saatten sonra alacağımızı icra yolu ile alabiliriz ki bu yol mahkemeye gitmeden bile direk olarak icra yolu ile açıktır... ha sen eğer kalkıp ben bu hisselerin geri virmanlanmasını kabul ediyorum derseniz o ayrı ona karışamam... ben kendi aracı kurumuma özel bir talepte bulunup benden habersiz ve benim iznim olmadan hesabıma virman işlemi yapılmasının yasaklanmasını talep edicem yarın buradan tüm hisselerini devreden arkadaşlarda aynı tavsiyede bulunuyorum kesinlikle bu işlemi yapın karşı aracı kurumlardan hesabınıza izinsiz virman işlemi gerçekleştiremesinler.... artık kağıdımız yok bunu kabullenin karşı tarafta bu kağıdı aldı parasını ödeyecek bunu kabulllendi.....

şimdi kağıdın önümüzdeki hafta yapacağı yol haritası hakkındaki fikirlerimi söyleyeyim ... bende kağıdı 0,22 fiyatından bölme hareketi ve tahsisli işlemi yapılacak ki biz sürekli telefonda görüştüğümüz arkadaşlarımızla bu seneyoyu dillendiriyor e konuşuyorduk ama bunu buradan dile getirmiyorduk çünkü yatırım tavsiyesi gibi bir şey olur v yanlış yönlendirmeye girer diye yazmıyorduk ama bu gün mardinin artık 0,26 ı rakamınıda bırakıp söylediği 20 kuruş ve altı rakamlar oalabilir ama bölünme mutlaka 0,22 ve 0,26 ve arasındaki rakamlardan olacak bu kesin gibi ben mehmet ulutaşı dün aradım ulaşamadım ama sonra kendisi bana dönüş yaptı kendisi hava limanındaymış yurt dışına gidiyorum dedi bana konuşamadım ödemeler ve hissenin durumunun ne olacağı hakkında eğer bir haber alırsam yatırımcı arkadaşlara bilgi veririm ama bu tahsisli olayı zaten genel kurulda yeni pay hakkının kısıtlanması şeklinde kabul edilen ve tahsislinin önünün açık olması için koyulan bir madde idi bence bunu yapmalarının önünde bir engel yok diye düşünüyorum ve spk nın da karşı çıkacağını sanmıyorum... ancak ödemeler yapılmadan bu sermaye azaltım ve artırım işleminin ve iştiraklerin geçmeyeceğini ve hisselerin geri virman edilemeyeceğini özellikle spk yı aradığımda görüştüğüm uzmanlada iştişare ettiğimizde aynı fikirde olduklarını zaten bu konuda da şirketin bilgilendirildiğini ve uyarıldığını söylediler ayrıca kapta yapılan açıklamadaki kelimede zorunluluktan dolayı yazılmasının gerekçesi de buradan kaynaklanıyor.... ben spk ile görüştüğümde konu hakkındaki mağduriyetin büyük olduğunu bülten ile şirkete bilgi verilmesinin beklenmeden aciliyetli olarak konu hakkındaki görüşün şirkete bildirilmesi gerektiğini rica ettim lütfen gerekli yerleri uyarırmısınız konu çok önemli diye belirtmiştim ve sağolsunlar müşküliyetimizi anlayıp süreci hızlandırmışlar

son olarakta ne yapmalıyız konusuna geliyor konu acilen hissesini devreden ve özelliklede devretmeyen yaıtıımcı arkadaşların spk yı telefonla ve maillerle uyarıp tahtanın kapatılması yönünde talepte bulunmamız gerektiği düşüncesindeyim bunu hem burayı takip eden hemde diğer köylerde yazan arkadaşlarımızın bizim maillerimiz paylaşması veya düşüncelerimiz paylaşması yönünde bildirmelerini istiyorum lütfen hem telefonla uygun bir üslup ile durumu anlatıp hemde şikayet dilekçesini veya mailini göndermenizi rica ediyorum aksi taktirde pazartesi günü kağıdın çok hızlı bir şekilde spküle edileceği kanısındayım bunu çok acil şekilde hayat geçirmemiz gerekiyor...

Yorum

• vahhun
                    Çalışkan
                    • 12 Ağustos 2013
                    • 2846

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DEUTSCHE YABANCI aracı kurumundaki hisse senedindeki son durumu da yapıştırırsanız .. Bizim faiğ finlandiyalının hisselerini satmış mı? hala elinde mi tutuyor öğrenirdik
                    "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

3 Aylık :

1 Yıllık :

3 Yıllık :

5 Yıllık :

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

sayın spk başkanı ve yönetimi memsa mensucat hakkında sanırım yeteri kadar vakit ayırdığınızı biliyorum ve bu konuda da yeteri kadar şikayet geldiğini de tahmin ediyorum...

ancak memsa mensucat a.ş. nin hem ticaret kanunları hemde sermaye piyasası kanunları içersinde yapmış olduğu hukuksuzlar bu gidişle bir çok kurum ve yatırımcıyı uğraştırdığı gibi uğraştırmaya devam edeceğe benziyor. bilindiği gibi şirketin 8 ekim 2013 tarihinde yapmış olduğu genel kurul ile almış olduğu kararlar hem sizlerin hemde yatırımcıların takibinde... ben genel kurul kararı ile ayrılma hakkı kullanarak 124500 adet lot ve 124500 tl nominal değerli hissemi memsa mensucat adına açılan bizim menkul değerler aracı kurumundaki hesaba 11-11-2013 tarihin virmanlayan yatırımcılardanım... ancak şirket 10 iş günü geçemesine rağmen henüz vermiş olduğum banka hesabına karşılığı gelen meblağyı henüz yatırmamış süreci uzatmak ve kendisine kazanç sağlayacak şekilde speküle etmektedir... özellikle kapta yapılan açıklamalarda yasadışı ve eksik bildirimler yapmakta ve yatırımcıyı endişeye sevk edecek kaotik ortamlar yaratmak amacındadır... nasılki bizlerin virmanladığımız hisselerimiz üzerinde bir tasarrufumuz olamayacağı gibi memsa mensucat şirketinin de virman olarak aldığı hisseleri tekrar bize geri virman etme yolu ile gönderim gibi bir tasarrufu olamaz bu yasalara ve spk kanunlarına aykırı ve yer olmayan bir durumdur. şirketin daha önceden yerine getirmeyi vaaddetiği gibi ödemeleri yapması gerekmektedir ancak kanun dışı be yalan beyanlarla ödeme sıkıntısı çekildiği iddia edilerek süreç kasıtlı olarak uzatılmakta bununla birlikte hissenin piyasada işlem gören hisseleri üzerinde baskı ve spekülatif söylemlerle işlem göreceği şeklinde forum sitelerinde haberler yayılmakta ve tedirginlik ile korku hisse üzerinde yaratılmaktadır . bu nedenle şirketin genel kurul kararlarını hayata geçirmesi aynı zamanda yatırımcının zarar görmemesi için geçmişte de uygulamış olduğunuz tedbir yolu ile şirketin tahtasının işlem görmesinin engellenmesini ve sürecin şirket tarafından ivedilikle tamamlanması için süre verilmesini talep ediyorum. aksi takdirde hem hisseler üzerinde hemde bireysel yatırımcı üzerinde yapılacak çıkar hesaplarının gerçekleşmesi sağlanacaktır. sizden konunun araştırılarak ivedilikle piyasanın ve yatırımcının korunması yönündeki adımları atmanızı bekliyorum...saygılarımla

Yorum

• hakimbayram
                          Katılımcı
                          • 11 Eylül 2013
                          • 135

Arkadaşlar az önce spk nin adresine yollamiş olduğum başvuru ve şikayet sizde rica ediyorum bu şekilde başvurunuzu mail atarak ve yarin fax ile gönderin ayrica spk ya telefon açarak kim olursa olsun bağlanmayi konuda bilgi vermeyi deneyin lütfen bence bu son girişimlerimiz olacak çünkü elimizden geldiğince çok uyarida bulunmamiz gerekecek süreç çünkü kisaldi ve zaman daraldi

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

hakim seni yazıyı yapiştırdım umut sarıda bi dakika içinde yaziyı silip bana yapiştırdı senin yazıyı okuyamadılar bile

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hakim seni yazıyı yapiştırdım umut sarıda bi dakika içinde yaziyı silip bana yapiştırdı senin yazıyı okuyamadılar bile

ya zaten onalarin yatirimcinin yaninda olduğunu falan sanmiyorum bunu yürekten söylüyorum ... Rica ediyorum en azindan kendi düşünceniz gibide yazip paylaşin bu düşünceler paylaşildikça büyür küçülenler ise mazlumun ve ezilenlerin karşisinda olanlardir ... Biz son dakikaya kadar elimizden geleni yapalim lütfen

Yorum

• hakimbayram
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 135

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                BORSA İSTANBUL a şikayet etmeye çağırıyorum.

Zamanında 2 gün kapatılmıştı...
                                arkadaşlar ben yazdığım maili kopyalayıp size gösterdim sizde üşenmeyin en fazla 5 dakikanızı alır inanın faydası oluyor exitus123 dostumada teşekkür ediyorum çok iyi cevaplamış mardini ... resmen ağzının payını vermiş.. öyle çok bilmişlik üstaddlık kolay değil tanındıkça ettiğin kelimlere daha çok dikkat edeceksin resmen küçük yaıtımcıyı yanlış yönlendiriyor... ayrıca dikkatimi birşey çekiyor elinde gerçekten hisse yokken neden bu kadar zaman harcayıp cevap yazıyor sadece yardımcı olmak için mi acaba ben buna pek inanmıyorum, bizlerde okur yazarız okuduğumuzu anlıyoruz... genel kurul öncesi 47 konusunda da mardinle fikir ayrılığına düşmüştük ben 47 ye çıkmayacağını çıkarsada geri gelmeyeceğini savunmuştum kağıt eğer 26 ve 22 gibi rakamlardan bölünecekse neden o rakamları görsün demiştim ki görmedi, bölünmeninde işleme kapatıldığı bir gün önesindeki rakam olacaksa 47 de kalıp 26 dan bölünmeyeceğine göre düşüncelermizi paylaşmıştık kavgada etmemiştik sadece fikir ayrılığına düşmüştük ama umutsarı vediğer arkadaşalrın hala dikkat ediyorum uslup ve koltuk sevdası devam ediyor... yatırımcının yanındayım mavraları havaları atarken son bir hafta kala her iki genel kurul öncesi topiğin kapatması yatırımcının irtibatlaşmasının haber almasının önünü kapatmanın yatırımcının yanında olmakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum takdiride yatırımcı olup o sitelerde yazan mağdur arkadaşlara bırakıyorum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information