MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

DAVALI : MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)
    Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No: 27 Ors. İş Merkezi
    Kat:1 D:4/B Merter, Güngören/İSTANBUL

KONU : Fazlaya dair haklarımız saklı kalmak kaydı ile şimdilik ........ TL alacağımın aynen ve fiili ödeme günündeki kur üzerinden 13.10.2013 tarihinden tahsil tarihine kadar işleyecek en yüksek faiz oranı üzerinden hesaplanacak faizi ile birlikte tahsilinin temini

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Hangi mahkeme bakıyormuş bilgisi olan paylaşsın,, MERTER GÜNGÖREN en yakın TİCARET mahkemesi??

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

DAVA DEĞERİ : .......TL + Yasal faiz

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Açiklamalar : Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ........ sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. 2007 yılından beri hissesini alıp sattığım Borsa İstanbul’da ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayınladığı bültenlerde 15.05.2013 tarihli 16 sayısı ve 03.09.2013 tarihli 29. sayısında da açıkça belirtildiği gibi Olağanüstü Genek Kurul toplantısında 11. Maddeye hayır oyu kullanıp muhalefet şerhi koyarak ayrılma hakkımı kullandım. .................................................. .................................................. .................................

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

HUKUKİ SEBEPLER : SPK Kurumsal yönetim tebliği, SPK’ nun şirket hakkında vermiş olduğu görüş kararları

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

DELİLLER : SPK Kurumsal yönetim tebliği, SPK bültenleri 15.05.2013 tarihli 16 sayısı ve 03.09.2013 tarihli 29. Sayısı, MEMSA 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantı tutanağı, hazır bulananların listesi ve 11. Maddesine hayır oyu vererek ayrılma hakkı kullanım şerhi koyanların listesi, MEMSA şirketine virmanladığım hisse senetlerinin Merkezi Kayıt Kuruluşundan gelen mailer, .................................................. .................................................. ........................................ MEMSA 20.11.2013 tarihli KAP haberi,

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

CEVAP SÜRESİ : 10 gündür.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda arz ve izah edilen nedenlerle, fazlaya ilişkin ve üçüncü kişilere karşı tüm talep haklarımız saklı kalmak kaydı ile,
                  1) SPK kurumsal yönetim tebliğine göre 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurultoplantısından sonraki 20 iş günün tamamlanmasın son günü 13.11.2013 dür. Bugünü esas alarak ana parama devlet bankalarınca uygulanan en yüksek günlük mevduat faiz oranının eklenmesiyle ödemenin tarafıma yapılmasını,

.................................................. ............................................

DAVACI

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

üst üste koyarsanın dava dilekçesi olur...

Boşlukları da siz doldurun

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

ama bunları koyunlar birleştiremez ki...))gerçekse koyunlar dava falanda açmaz,önemli değil...
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Zamanında çok demiştim bekleyin... Acele etmeyin , açılan davaları içini faiğ boşaltıyor diye... PROSEDÜRLER faiğ cephesiyle bitti ve SPK " nın son durumla ilgili açıklamsıda beklene bilir... (Bülten de MEMSA ile ilgili açıklamayı )

Perşembe son gün.. Bekliyorum, bir gelişme olmazsa , yakında tebliğat yapılır adresine

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Google yazınca ALACAK DAVASI DİLEKÇESİ çok metin bulursunuz..

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bunun sonuna ANAPARA kadar MANEVİ tazminattamı istesek

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Gerçekler acıdır,lütfen acı biberle karıştırmayınız...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

birileri bizi gözetliyor,dönün sürünüze çobanı kızdırmayınnnn...biz sizi düşünüyoruz,siz bilirsiniz...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information