Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ya bunların karnı ağrıyor daha anlamıyormusunuz.... adamın amacını aslında çoktan belli etti.... ama anlıyana...
Kemal sunalın ağanın evinin havuzuna işemesi filmi vardıya.... ismini hatırlıyamadım.... orda Kovurmusan.... ağada govmiram diyordu ya aynen ona benziyor bu iş.... SPK kov artık.... adam havuzunuza değil ağzınıza işedi halen daha görmemezlikten gelin....
olağanüstü genel kurulun iptal olma durumu var.Onun için süreci uzatmaya oynuyor.Yok yazı yazacaklarmış ta, sanki kanunları bilmiyor.iptal olursa, bedelli işi yatacak, hisselerde şirkete gönderildi.Şirkette ödeyecek para da yok. Adamlar elektrik parasını bile taksitle ödemek için başvuru yaptılar.Bu durumda mahkeme yolu gözüküyor.Bu şirket tekstil değil, resmen dolandırıcılık şirketi.
olağanüstü genel kurulun iptal olma durumu var.Onun için süreci uzatmaya oynuyor.Yok yazı yazacaklarmış ta, sanki kanunları bilmiyor.iptal olursa, bedelli işi yatacak, hisselerde şirkete gönderildi.Şirkette ödeyecek para da yok. Adamlar elektrik parasını bile taksitle ödemek için başvuru yaptılar.Bu durumda mahkeme yolu gözüküyor.Bu şirket tekstil değil, resmen dolandırıcılık şirketi.
adamların kendi elinde 110 milyon nakit var iştirak lerden gelen onunla ucuza hise senedi kapatmak istiyorlar para yok değil hata şirket çalışmıyor diyorlar şirket çatır çatır çalışıyor sen tüm makinalar çalışırken iki çalışanla o makinaları idare edilemeyeceğini bilmeyenlere yutur bütün suç hükümetin nasıl izin verirler anlamıyorum ben üzerime düşeni yapıp bunların nasıl korunduğunu anlatıyorum nasıl kanunsuzluk yaptıklarını teker teker anlatıyorum
istersen düşür gene almaya devam edeceğim elibdeki hiselerden olursun bedeli olursa girmeyecektim ama fikrim değişti sen böyle yapmakla elindeki hiselerin çoğunu kaybedeceksin alacak hise bulamayacaksın ama bu hükümet gitikten sonra senin içeri girmen için elimden geleni yapıcam oh be ne düzen zengine dokunma fakirin ağzındaki lokmayıda al bir gün senin bir yerde öldürülmüş olarak görürsem seni öldürene hayır duaları ederim ve cenaze namazına gelip hakımı helal etmiyorum derim
balık hafızalıyız daha yenı cıkmadı bıle kazık ıkıncı kazık bedelı abıcım sen zengın ol olsemde batan kagıdın bedelısını gırmem 3 sendır gorduk faıkı bedelıde sen gor 6 ay sen zengın olll akılmı bu mantık bak ayrılanlar ıkıncı kazık yedı sen neyın pesındesın sana bol sansss
dediklerim,korku ve endişelerim yavaş yavaş çıkıyor demekten hicap duyuyorum.
adam devlete bankaya borcunu ödemezken bize ödemez dedim. vakit varken adama söyleneceğimize
çareler üretelim dedim. birsürü hakarete uğradım.
sen ne yaptın dersen?
neyapacağım devletin yasası ne demiş
1- itirazın varsa genel kurulda itiraz edersin,itirazını karar defterine yazarsın.
2-bu itirazını belirten ve şirket ortaklığından ayrılmak istediğini şirkete bildiren form dilekçeyi şirkete teslım edersin.
3-hisselerini şirkete (yada belirlenen aracı kuruma) devredersin
4-şirkette belirlenen tutar üzerinden bedeli kanuni süre içinde sana öder.
tüm bu işlemler devletin yasaları ıle devlet güvencesindedir.
birde derki eğer ödeme gecikirse faiz tahakkuk eder.
buraya kadar ne güzel.
adam devr aldığı hisseler başka yerlere devredebilirmi ? EVET
adam devr aldığı hisseleri satabilirmi ? EVET
adam devr aldığı hıselerin parasını ödemeyebilirmi? EVET
adam devr aldığı hisselerin parasını ödemezse ne olur? faizi ile öder değilmi
peki biz bu parayı almak için ne yaparız? mahkeme kapılarında para ve zaman harcarız aylar ve yıllarca
sonucunda mahkeme diyelim (ki benim inancım yok zira nekadar haklı konuların menfi sonuçlandığını gördüm.) paranın ödenmesine karar verdi. hadi bakalım icra dairesi kapısına.
bu şirketten baştada dediğim gibi kim almış alacağını
kaba bir tabir var ananı ..... kadı, kadıyı kime şıkayet edeceksin.
verdik malları zararın birkısmını çıkarır,pacamızı kurtarız diye,
değil pacamızı kurtarmak eldekindende olmayız inşallah boğazımıza battık b..a
şimdi iteleyelim diye bağıran arkadaşların önerilerini dinledik eh bundan sonrada dinleyeceğiz.
bence bu DEVLET eliyle kanunlara uygun bir soygun.
dilerim ben yanılırımda binlerce kez burada özür dilerim.
adam devlete bankaya borcunu ödemezken bize ödemez dedim. vakit varken adama söyleneceğimize
sen ne yaptın dersen?
1- itirazın varsa genel kurulda itiraz edersin,itirazını karar defterine yazarsın.
2-bu itirazını belirten ve şirket ortaklığından ayrılmak istediğini şirkete bildiren form dilekçeyi şirkete teslım edersin.
buraya kadar ne güzel.
peki biz bu parayı almak için ne yaparız? mahkeme kapılarında para ve zaman harcarız aylar ve yıllarca
sonucunda mahkeme diyelim (ki benim inancım yok zira nekadar haklı konuların menfi sonuçlandığını gördüm.) paranın ödenmesine karar verdi. hadi bakalım icra dairesi kapısına.
şimdi iteleyelim diye bağıran arkadaşların önerilerini dinledik eh bundan sonrada dinleyeceğiz.
sen ne yaptın dersen?
buraya kadar ne güzel.
saygılar.
hani mehmet ulutaş 10.000.000 tl lik ödeme teminatı vermişti spk ta
iştiraklarden gelen parayı boş geçelim.
bedellinin yapılıp yapılmaması o kadar önemlimi? acelesi yok önce olmuşları toplasın
12.055.760 hisse 0 maliyetle gelmiş bu günkü fiyatla satsa 0,27=3,255,055 tl yapar oda şimdi satarsa
koy bunu cebe yat kulağının üstüne, göz altıpazarına mı indin boşver nasılsa bu key salak,aptal
biraz uyut sonra tekrar cıkarsın yukarı akıllı geçınen bizler uğraşa dursun mahkeme icra kapılarında
o gemisini yürütsün.
olurmu olur zira gerekcesini önceden söyledim.
adam kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünmüyor tenceredeki tavuk benim diyor.
ne yazıkkı o salaklığı biz yaptık.
dışardaki 2 den eldeki 1 daha iyidir deyip aza razı olmadık.
Yorum