MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

(5) Ayrılma hakkının kullanılmasına ilişkin işleyiş süreci, fiyat ve ilgili işleme ilişkin
    alınan yönetim kurulu kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilmek üzere
    KAP’ta açıklanır. Payları Borsada işlem görmeyen şirketlerin yönetim kurulu kararı ise
    Kurulumuz ve ortaklık internet sitesinde açıklanır. Genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz
    oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ortaklık tarafından
    ayrılma hakkının kullanımını temin etmek için hazırlanacak form genel kurul gündemiyle
    birlikte kamuya duyurulur. Bu formlar genel kurul toplantı tarihinden itibaren 10 iş günü içinde
    iadeli taahhütlü ve noter tasdikli olarak ortaklığa gönderilir. Ortaklık, formun kendisine
    teslimini izleyen 10 iş günü içerisinde payların devri karşılığında ödemeyi yapar. Ödemenin
    geç yapılması halinde yasal faiz işletilir.
    (6) Genel kurulların birleşme ve bölünmeye ilişkin olarak verdikleri kararlar, ayrılma
    hakkını kullanacak pay sahiplerine yapılacak ödemeler tamamlanmadan tescil edilemez.
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• cirkinn
      Yeni Üye
      • 13 Eylül 2013
      • 42

ne asena nede nesrin topkapı bunlar kadar kıvıramadı.

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

haydi fait,kıvır kıvıırrr...))bak sana 12,055,000 lot yapıştırdık,nazlanmaaa...baban da çıksın...))ohhh ohhh,yandannnnnnn..... emil hanımda sahneyeee,oohhh yandannnnnnnn.....

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

diğer köyde yandık bitik ayakları yapıyorlar hakaten millet onlara inanıyorsa koyundur ben şunu diyorum bedeli işi yatacak bedli olayı ne kadarda tamamlanır arkadaşlar 31 aralığa ne kaldı daha açıklama bekleniyor daha neler kanun açık açık yapamasın diyor ödemeler yapılmadığı sürece birde yanında avukat gezdiriyor hem senin 20 000 000 milyonun yokmuydu spk yetkilisinin yanında söyledin ceheneme odun götürüyorsun başka bir şey deyil baban sana hiçmi din eğitimi vermiyor yoksa sen kuranla hiç tanışmadınmı oku öğren idrak et istiyorsan ben sana gönderirim

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            diğer köyde yandık bitik ayakları yapıyorlar hakaten millet onlara inanıyorsa koyundur ben şunu diyorum bedeli işi yatacak bedli olayı ne kadarda tamamlanır arkadaşlar 31 aralığa ne kaldı daha açıklama bekleniyor daha neler kanun açık açık yapamasın diyor ödemeler yapılmadığı sürece birde yanında avukat gezdiriyor hem senin 20 000 000 milyonun yokmuydu spk yetkilisinin yanında söyledin ceheneme odun götürüyorsun başka bir şey deyil baban sana hiçmi din eğitimi vermiyor yoksa sen kuranla hiç tanışmadınmı oku öğren idrak et istiyorsan ben sana gönderirim
            din onlar için bir metadır,alınır ve satılır dostum...ben dindar insana saygı duyarım,ama din tacirlerine(dincilere)asla...dindar insanlarımız bu din tacirleri ile aralarına mutlaka bir mesafe koymalıdır...(

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

bunların dinle Allah la pek işleri yok PARA PARA dertleri doğruluk dürüstlük insanlık tan ne yazık ki nasiplenmemişler TACİRLİK in dışında bir numaraları yok

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Faiğ sen kendini böyle resmi kurumlar karşısında kanun ve mevzuattan hiç bilgin yokmuş gibi başvurursan sana verilecek cevaplarda kendi mezarını eştiğini ne zaman farkına varacaksın...

OGK ne dedim sana AKIL HOCALARINI değiştir. CİN likleri bırak. Biz sana genel kurulda şirketin önünü açtık. Biz senden bıktık.. Sen hala bizden bıkmadın sanırım..

Virmanladık biz sana hisseleri, şimdi sana ben Ticaret MAHKESİNDE yasal faiziyla alacak davası açsam yönetim kurulu üyelerinin mal varlığına haciz istesem sor bakim avukatına ne cevap verir...

Sermaye artırım azaltım işleminin durdurulmasını talep etsem......

Okuyosun sen buraları DÜŞÜN... BİZDEN günah gitti....

Bak SPK ya ne yolluyorum yarın....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

T.C. BAŞBAKANLIK
                  SERMAYE PİYASASI KURULU
                  ANKARA 21.11.2013
                  Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. 0.46 TL değer ile ..........lot hisse senedimi şirkete virman ettim.
                  Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Çağrı metnindede belirtildiği halde ‘’
                  Sermaye Piyasası Kanunu’nun 24’üncü maddesi çerçevesinde ayrılma hakkının kullanılmak istenmesi durumunda aşağıdaki örneği ve usulüne uygun olarak düzenlenmiş Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Beyan Formu’nun şirkete ibrazı gerekir.’’ ayrılma hakkı beyan formu şirket tarafından hazırlanmadığı için o gün dolduramadım. Bu form şirket tarafından KAP haberiyle MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 23.10.2013 18:05:58 yayınlanmıştır. (EK 1)
                  Şirketin ayrılma hakkı kullanımına ilişkin görüş isteğine 03.10.2013 tarihli 2892 sayılı yazıyla vermiş olduğunuz cevapta (MEMSA şirketinden yazının Genel evrak 12.09.2013 tarih 19376) açıkça belirtildiği gibi şirket olağanüstü genel kurul sonrasında almış olduğu yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklarına kullanma talebini ( MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 10.10.2013 17:53:09 10/10/2013 tarihinde toplanan Yönetim Kurulumuz, ayrılma hakkı kullanım taleplerinin tamamının karşılanmasına; ayrılma hakkı kullanacak yatırımcılarımızın ilgili paylarını transfer edebilmeleri için bir aracı kurumda şirketimiz namına hesap açılmasına, hesap bilgileri ile ödeme işlemlerine ilişkin usullerin, resmi Kurban Bayramı tatili nedeniyle tatil sonrası netleştirilerek ilan edilmesine karar vermiştir. Kamuoyuna duyurulur.) karşılanacağınıda beyan etmiştir. Bunu beyan eden şirketin gerekli ödemeleri yapacak sermayesi mevcuttur.
                  SPK kanununa istinaden bu işlemlerin genel kurul tarihinden itibaren toplam 20 iş gününde bitirilmesi gerektiği açıkça belli olduğu halde MEMSA şirket yetkilileri 21.11.2013 tarihi itibariyle para ödemesini yapmamaktadırlar. (EK 2 ) 08.10.2013 tarihinde başlaması gereken bu süre 13.11.2013 tarihinde bu süre dolmuştur. SPK yetkilisininde bizzat gözlemci olarak katıldığı olağanüstü genel kurulda SPK kanunu 23 ve 24. maddesinin şirket tarafından suistimal edilemeceğini güvenerek ayrılma hakkımı kullandım. Şirkete virman ettiğim hisse senedinin tarafınızca belirlediğiniz yasal süreyi aştığı için tarafıma ödemenin yapılacağı güne kadar günlük yasal faizin işletilmeden ödemenin tarafıma yapılması halinde şirketin talep ettiği sermaye azaltım ve artırım işlemine onay vermemenizi istemekteyim. Ayrıca şirketin bu ödemelerin yapıldığına dair tarafınızdan onay istemesi halinde tarafıma ödenecek olan ana para + günlük yasal faizin tarafıma ödendiğine dair makbuz vb. belgenin incelenerek şirketin talep ettiği sermaye azaltım ve artırım işlemine onay vermenizi istemekteyim.

Şirket yönetim kurulu üyelerinin usulsüzlükleri hakkında daha önce yazdığım dilekçelerime vermiş olduğunuz cevaplarla ve göstermiş olduğunuz ilginiz nedeniyle hem manevi hem de maddi yönden zarara uğratılmam nedeniyle tarafımca zararımın giderilmesi amacıyla T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımın saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

SPK sana ne diyecek faiğ ciğim ah ah paran yokmuş demek ki olunca veya bulunca mı ödersin diyecek...

Ödeyemiyosan sana açık açık bilgi vermiş zamanında SPK, ödeyemediğin maddelerden yönetim kurulun vazgeçsin demiş... Sen ne yaptın paşa paşa yönetim kurulunda ödeyecem dedin.. daha ne danışıyon...

SPK lada hiç oynama...

Bizle oyun oynama artık..

Artık faiziyle ödeyeceksin koçum benim... Bana vereceğin para senin kazandığının yanında devede kulak .. Kaç kez yazdık bunu...

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

sözüm meclisten dışarı...ama bu kağıtta çok mal ky,ya da faitin çok amörtisörü var...arkadaş,insanlar hala ayıkmıyor yaaa...(

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Hisselerin çoğu KY da onu OGK gördük. 12000 üzerinde KY dan ve patron uşağıyla beraber sadece 105 kişi ordaydı..

Diğer KY kardeşlerimiz artık Aralıktaki genel kurula katılırlarda faik nerde hata yaptım der...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hisselerin çoğu KY da onu OGK gördük. 12000 üzerinde KY dan ve patron uşağıyla beraber sadece 105 kişi ordaydı..

Diğer KY kardeşlerimiz artık Aralıktaki genel kurula katılırlarda faik nerde hata yaptım der...
                          sevgili dostum,bu 12,000 ky hikayesi de oyunun bir parçası yaaa...nereden çıkardılar bunu...
                          i

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben olaganüstü genel kurula gelmeyenlerin/gelemeyenlerin 09 Aralıkta yapılacak olağan genel kurula da geleceklerine inanmıyorum...istisnalar hariç,diğerleri yumurtalarını soğutamaz...))bu günkü habere sevinenler,boşuna seviniyorlar...ama arkadaşlara kına göndermek borcumuz olsun,sermaye azaltım ve arttırımından sonra paramız ödenince ama...))merak etmeyin biz paramızı mutlaka alacağızzzz...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Aracı kurumlara bakarsan büyük çoğunluk bankalarda bulunuyor , bunlarda senin benim gibi KY...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Biz eninde sonunda yasal faiziyle paramızı bu adamdan alırız... Adana daki şirketin arsasına talibim 1000 m2 bile bana yeter

Diğerleri arsa ya mı talip olur, makinalaramı bilemem

Bu şirket batarsa göbek atanlar düşünsün..

Şuan biz alacaklıyız, onlar ortak.. ( Benimde 3 lotum var hala:( )

Yorum

Working...
                                X

Debug Information