3-5,6-8-12 ay vadeli senetle ödeme olacak dedimi demedimi
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bekliyorum ismini
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterextitus nerden cıkardın vietnamı bosver vietnamı vietnam anlamıyor ne dedi basında paralarınızı senete bağlayacak dedimi demedimi
Yorum
-
gelmeyin gaza para bunlarda para çok sadece adamların. ........ ........ para gitsin iştiraklerden aldığı parayla şimdi bize yabancı bıyıklı gelir spk çok zordurumdaymış gibi bunlara kapıyı sonuna kadar aralar op zaten suriyelilerle çalışıpta çalışmıyo gösterilen fabrika çalışmaya başlar sonrada başbakan bir kıyak daha yapar bunlara enerji şirketini çalıştırırlar halk bankası borcunu öderler gayrimenkuler devreye girer 3 sene sonrada halka arz ederler onlarıda 10 larca yıl sömürürler bu işler böyle düzen kurulmuş biri çıkıp yeter etiğin hırsızlık dediği zamanda burnundan fitil fitil getirtilir fakirlere işleyen kanun tarafından ama velakin biri çıkarda bunların sultanlığına bir küçük demir parçasıyla son verir . İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN bu söz ertuğrul gazinin sözüdür ben spk nın bizi uyutuğunu düşünüyorum sizi bilmem ne düşünüyorsunuz o fukara faiğinde bu olayları isteyerek ve bilerek yaptığını 100 de 1500 biliyorum fukara çok büyük pilan peşinde oku ve sana inanmadığımı biliyorum babanın 40 milyon borcu var şirkete yurtdışındada 55 milyon bizim paraları vermedende bunlar temizlenmez cuma günki haber senin bütün planlarını açığa çıkartiyor ARSA sat o değerli arsalarından ikisini üçünü satsan yeter ne demek atıl makinaları satacam daha en baştan sen malını küçümseyerek satıyorsun sen nasıl kayserilisin enerji gayri menkulu satışından beli kayserili olduğun ama atıl makinalar sen bu deyilsin bu yalanlarını git başkasina yutur ben yimem ben seninle emekli olucam faik Artemada çalişmayı bırakıcam iş yeri açmayı düşünüyorum nasıl adamların iyi çalışıyor vız vız vız o yüzden diyorumki selamen selam
Yorum
-
Arkadaslar herkeze iyi geceler
B U yaptiklarini kul affetse allah affedermi
Yurt disindA olan parayi once. Ayrilanlara ode sonra kalan para ile voltu al demz mi bu spk
Bu adam bizim paramizi odemede.n ne voltu nede digerlerini alabilir diye anladim ben yazilardan gerci genel kurulda
Notlarini tam olarak verdim biz bu sirketi yonetemedik zarar ettirdik ozur dileriz degilde genel kuruldakiler
Hisseyi zorlami aldirmislarmis tavirlari vardi .laki. artik durum degisti olay alacak verecek boyutuna tasindi
Artik kimse borsada oynadim kaybettim degilde hissemi verdim parasini alamadim seklinde dusunuyor.insallah dogru
Yolu bulurlar
Yorum
-
Etrafta patroncuğun adamları cirit atıyor!!!!
1 gün daha faiz işledi
Cuma akşamı veya pazartesi akşamı rutin bültende bir açıklama yapılması işleri kolaylaştırır!!!! Alacaklılara Nede olsa para ödemesi kanuni zorunluluk!!!
Ödemezse şirkete kayyum atanması en mantıklısı, atıl durumdaki fabrika, çalıştırılamayan santral bu sayede ekonomiye katkı sağlar!!! Cari açığımız kapanır
Yorum
-
Benim kişisel düşüncem; bu olaya SPK'nın izin vermeyeceğini bile bile böyle bir açıklama yaptılar ve buradaki beklentileri de ayrılanlara korku vererek tekrar hisseye girmelerini engellemekti. Yani, bu hafta SPK ödemeyi yap derse mecburen yapacaklar ve SPK zoruyla yaptılar izlenimi vereceği ayrılacakların önemli bir kısmı korkudan tekrar girmeye cesaret edemeyecektir.
Yorum
-
batmış şirkrt memsa
arkadaslar senetlerini hiselerini verenlere geri iade edecek yada taksıtle odeyecek kendısıde goz altına gıdecek daha sonra 6 ay sonra tekrar oyunla cıkacak bu benım kısısel dusuncem ısımız hepımızın zor hıselerını verenler daha zorr bız zaten battık umudumuzda yok sımdı umutla veren faıkın nazınla oyununla almaya calısan arkadaslarımız var allah hepımıze sabır versın bıttık bıtırıldık memsaa batak kagıt batmıs kagıt
Yorum
-
bende hemen hemen aynı düşünüyorum...Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim kişisel düşüncem; bu olaya SPK'nın izin vermeyeceğini bile bile böyle bir açıklama yaptılar ve buradaki beklentileri de ayrılanlara korku vererek tekrar hisseye girmelerini engellemekti. Yani, bu hafta SPK ödemeyi yap derse mecburen yapacaklar ve SPK zoruyla yaptılar izlenimi vereceği ayrılacakların önemli bir kısmı korkudan tekrar girmeye cesaret edemeyecektir.
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bu hafta yayınlanacak olan spk bülteni çok önemli,umarım dağ fare doğurmaz yine...!!!şuan ülkemiz 1800'lü amerika dönemini yaşamakta,yani vahşi kapitalizm dönemini...!!!hırsızlık ve yolsuzluk kol geziyor,para siyasal kararlarve desteklerle el değiştiriyor ve belirli ellerde toplanıyor...!!!kurum ve kuruluşlarda bu hareketi düzenlemeye ve sorunsuz olması için çaba sarfediyor...!!!işte olayların kısaca özeti bu...
((
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bıyıklı için gitmiştir (fon olayı yani) generalimi olur cinalimi olur olurda olurexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMU dünkü satışları KAP bildirmediğine göre yurtdışında olabilir??? (Islak imzalı belge)
Arayın şirkete para verecek bir yatırımcı,, artık yüzde kaç kar vereceklerse adamlara, finlandiyalı bulunur yine!!!!
Yorum
-
Arkadaşlar, şimdi faiğ hiçbir ödeme yapmazsa başına neler geleceğini tartışalımda, garibim uyku modundan çıksın , elini çabuk tutsun..
KAZ gelen yerden TAVUK esirgersen başına neler gelecek, çok basitten zora doğru..
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 13.02.2013 15:51:13
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : İlişkili Firmalardan Tahsilatlar Hk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz, 30.09.2012 tarihli mali tablolarına göre ilişkili taraf Ulutaş Tekstil San Tic. A.Ş den 41.574.493 TL, Mensa Konfeksiyon Tekstil Ticaret Ltd. Şti.den 1.117.895 TL, Mensa Enerji Elektrik Üretim AŞ'den 537.807,63 TL ve Vizyon Tekstil İnşaat Gıda Taahhüt Hiz.Ltd.Şti.'den 2.501.588 TL olmak üzere toplam 45.731.783 TL alacaklıdır. O tarihten bu yana ilgili bakiyelerde önemli bir değişiklik gerçekleşmemiştir. Öte yandan, şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Faik Ulutaş ın şahsına ait Volt Yatırım Gayrimenkul ve Enerji A.Ş paylarının şirketimizce satın alınması sonucu kendisine ödenmesi gereken bedeller, şirketimizin bu firmalardan olan alacaklarına mahsup edildiğinden, 12.02.2013 günü itibariyle şirketimizin anılan ilişkili taraflardan alacakları tahsil edilmiş ve Sn Faik Ulutaş'a olan borcunun tamamı da ödenmiş olmaktadır. Dolayısıyla şirketimizin ilişkili taraflarla olan tüm cari hesap bakiyeleri kapanmıştır. Böylelikle, yapılması planlanan sermaye artırımı ile şirketimiz ilişkili taraflar cari hesaplarının hiç bir bağlantısı kalmamış ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.02.2013 tarih 2013/5 sayılı bülteninde karara bağlanan yeni düzenlemelerin ilgili kısımlarına uyum sağlanmıştır.
BÜLTENİ OKUYUNCA, C BENDİNE ODAKLANIN , faiğ bak bu paralarıda şirketimize iade edecen....
Yorum
Yorum