sayın exıtus zamanında vietnam nickli biri size yazmıstı hatta siir lerle süslemişti ciddiye almadınız vietnamı ... nedenki söyledikleri çıkmadımı
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ola gardaşlar ben size zamanında dedimki bu şirketten hayır gelmez. Etmeyin eylemeyin bu elemanların uçan guşa borci var. Yazılktır günahtır. Bu elemanlardan hayır gelmez. Gelinen durum itibarı ile herşey meydanda herşey ortada. Ammavelakin ayrılanlar parasını alır. Vesselam
Yorum
-
Andiç iteledim kakaladım dye adamları kıllandırdın şimdi o bizi tras ediyor para yokki ödensin iflas açıklanırsa halkbank borcunu alır sen ben 100000 sırada bekleriz elimizdeki hisseleride kaptırdık ya ona yanarımmmandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar ben size zamanında dedimki bu şirketten hayır gelmez. Etmeyin eylemeyin bu elemanların uçan guşa borci var. Yazılktır günahtır. Bu elemanlardan hayır gelmez. Gelinen durum itibarı ile herşey meydanda herşey ortada. Ammavelakin ayrılanlar parasını alır. Vesselam
Yorum
-
Ağlama ocakta sana geri verecek hisseni..
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAndiç iteledim kakaladım dye adamları kıllandırdın şimdi o bizi tras ediyor para yokki ödensin iflas açıklanırsa halkbank borcunu alır sen ben 100000 sırada bekleriz elimizdeki hisseleride kaptırdık ya ona yanarımmm
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğlama ocakta sana geri verecek hisseni..
verse ne yazar gözaltındaki hisseyi peçete nietinemi verecek 0,12 kurusa
Yorum
-
Anıl gardaş eğer elindeki malı itilendinse korkma paran alırsan. Bu işler ele golay değil. Nitelikli dolandırıcılıktan atarlar içeri. Sen dert etme paran almasına alırsan ama birdahada bele elemanlara bulaşma senede aynı şeyi söylüyom doktor bir daha bu elemanlara bulaşma selam bile verme vesselam.
Yorum
Yorum