Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Global krizi takip eden dönem, iş hayatı ve sanayi kollarında bir çok değişikliğe zemin oluşturmuştur. Hepimizin şahitlik ettiği bu değişimlerin belki de en önemlisi ülkemizin cazibe merkezi haline geldiği sıcak para akımı ve bu konjonktüre bağlı olarak endüstri kollarında yaşanan eksen kaymasıdır. Bunun sonucunda, ülkemiz bir yandan enflasyonla mücadele ederken, öte tarafta cari açık ciddi ve yapısal bir sorun haline gelmiştir. Makro rakamlar, istikrarlı bir büyüme sürecinden geçtiğimizi işaret etse de büyümenin kaynağına dair tartışmalar, parasal genişlemenin sona erebileceğinin dillendirilmesinin hemen akabinde yeniden alevlendi.
Şirketimiz Mensa ise son 3 yıllık dönemi, bir önceki 3 yılla karşılaştırıldığında son derece pozitif geçirmeyi başardı. 2010 yılı başında, son yılların en önemli ekonomik geri dönüşlerinden biri olduğuna inandığımız bir hamle olan Oydan Yoksun Pay ihracını başarıyla tamamlayan şirketimiz, bu sermaye artırımını takip eden dönemde bir yandan üretim tesislerini yeniden ayağa kaldırırken, bir yandan da yeni yatırımlara yönelmiş ve 2013 yılı ilk yarısında iştirak yapılanmasını tamamlamıştır.
İçerisinde bulunduğumuz 2013 yılı 3. Çeyreği itibariyle bilançosundaki kronik geçmiş yıllar zarar kalemini sermaye azaltım yoluyla eriterek mali tablolarını daha anlaşılır hale getirecek olan şirketimizin, yapılacak eş anlı sermaye artırımı ile birlikte iştiraklerinin yatırım ve faaliyetlerini hızlandıracağı muhakkaktır.
Yıl sonundan önce MENSA HOLDİNG AŞ olarak yenilenecek çehremiz de bizlere heyecan katacak ve iştiraklerimiz VOLT, MENSA GM ve geleneksel markamız MENSA MENSUCAT ülkemizin cari açık sorunuyla mücadele edilebilmesi için birer nefer sorumluluğunda yollarına devam edeceklerdir.
Bu mahalde, şirketler grubumuzun adımlarının dikkatle takip edilmesinde yarar olduğunu düşünüyoruz.
anıl bizim paraları ver kurtul bizden yoksa güzel haberler yollarız
gerisini alıntı yapmadım
biz ıp numaralarından zaten kimin kim olduğunu biliyoruz
kibar yazan anıl
hakaret ve sataşmayı seven vietnam
iki ayrı karakter iki ayrı yazım tekniği ama
aynı ıp
anıl seems to have multiple personalities using vietnam and anıl sharing the same computer
türkçesine gerek varmı
ben vietnamı yasakladığımda zaten anılı biliyordum
sizler aldığınız çift niklerle sadece kendinizi kandırırsınız
ben o zaman anılı banlamadım
vietnamdan daha kibardı
vietnam çok kabaydı sevmedim
anıl kibar çocuk
yada kibar bayan
o yüzden banlamadım
şimdilikte aynı bilgisayarı kullanan vietnamdan virüs kapıpta kabalaşmazsa banlamayacam
ama herkes bilsin anıl vietnam
başka kim kimdir öğrenmek istermisiniz
yoksa herkesin 2. niki kendindemi kalsın
burada aşırıya kaçmayan ahlak sınırlarını aşmayan mal pazarlamayan adamı kolay kolay atmam/atmayız.
o yüzden 2. nikler size yük olur
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
biz ıp numaralarından zaten kimin kim olduğunu biliyoruz
kibar yazan anıl
hakaret ve sataşmayı seven vietnam
iki ayrı karakter iki ayrı yazım tekniği ama
aynı ıp
anıl seems to have multiple personalities using vietnam and anıl sharing the same computer
türkçesine gerek varmı
ben vietnamı yasakladığımda zaten anılı biliyordum
sizler aldığınız çift niklerle sadece kendinizi kandırırsınız
ben o zaman anılı banlamadım
vietnamdan daha kibardı
vietnam çok kabaydı sevmedim
anıl kibar çocuk
yada kibar bayan
o yüzden banlamadım
şimdilikte aynı bilgisayarı kullanan vietnamdan virüs kapıpta kabalaşmazsa banlamayacam
ama herkes bilsin anıl vietnam
başka kim kimdir öğrenmek istermisiniz
yoksa herkesin 2. niki kendindemi kalsın
burada aşırıya kaçmayan ahlak sınırlarını aşmayan mal pazarlamayan adamı kolay kolay atmam/atmayız.
o yüzden 2. nikler size yük olur
bizim sizin gibi donanımlarımız yok ama yazıya girişlerinden kulandıkları cümlelerden kelime sıralamalarından biliyoruz hata ben o kadar ileri gidip bu kişinin faik olduğunu söyleyebilirim
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ...........sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. Borsa İSTANBUL’ da ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin yönetim kurulu başkanı Mehmet ULUTAŞ 26.11.2013 tarihinde yaptığı satışları ıslak imzalı olarak KAP da bildirmemiştir. Yeni ortaklık yapısındaki değişiklikleri de KAP’ da paylaşmamıştır. Bu spekülatif bir hareket değil midir?
bizim sizin gibi donanımlarımız yok ama yazıya girişlerinden kulandıkları cümlelerden kelime sıralamalarından biliyoruz hata ben o kadar ileri gidip bu kişinin faik olduğunu söyleyebilirim
abartmayın
Yorum