SPK bülteni ayın 4 kadar yayınlamnmaz bence yayınlandığındada yatırımcıyı mağdur ettin nasıl ödeyeceksin derse faikte ödeyemem kasada parayı volta yatırdım ancak taksıtle öderim faizinide öderim taksit 12 ye bölün senet vereyim teklifini spk da madem paran yok taksitle öde ödediğinde sermaye artırımını yap diyecek belkide
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sabah verilen telefonları aradım başka bir yere yönlendirdiler görüştüğüm bayan faks numarası vererek buraya yazılı ve imzalı gönderilmesi gerketiğini belirtti ben de şimdi yazdım ve fakslıyorum .. ayrıca verilen faks 292 90 00 bilginize.. tabi bunun yanında ersin arkadaşın yazdığı yerlere faks çekeceğim yazımı...
kendi kişisel bilgisayarımdan veri aktarımı yapamadığım için buraya kopyalayamadım ancak fırsat bulursam yazdığım yazıyı buraya da yazacağım...
Yorum
-
0312 292 9000, 2196781 ve 03122928323 e faksladım diger numara 03122928354 çaldı çaldı açan ya da sinyal veren olmadı diğer üç numaranın gönderim raporlarını aldım.. bilginize arkadaşlar..
haksızlığa karşı en azından iki satır yazı yazıp göndermeden kimse şöyle böyle oldu demesin bence... hani sözümona mardin gibi tiplerin de yaptığı bu ... çok merak ediyorum 750 bin lotu ne zaman alacak????
Yorum
-
ya öyle saçma şey olur mu arkadaşım.. ha tamam yaptığı işlerin hangisi doğru ki diyebilirsin de bizim gidip şerh düşüp ayrılma hakkı talep etmemiz bedellinin ön şartıydı... spk salak mı buna izin verir mi sanıyorsunuz ... sonra ben gidip dava etmem mi MANİPÜLASONUNUN KRALINI YAPTILAR DİYE!!!anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelkide 12-13 madde geçti sadece bu maddeleri onay verin bu maddelerden ödeme yapayım ayrılanları dersede şaşırmayalım sermaye artırım istemiyorum vazgeçtik diyebilir
Yorum
-
Bende bir ara takıldım andıç ın peşine iteledik falan ama olmadı bu ara siz iteledinizmi?anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAndiç bi ara iteledim flan dyordu ses seda kayboldu aldimi yoksa oparasinida sesi çikmiyor
Yorum
-
Allah komşu köye sabır versin,, Patroncuktan medet umup OGK katılmayanlarla MEMSA yı aydınlatmayamı yoksa bilgi kirliliği içinde kaybolmayamı çalışıyorlar

Dikkat bence....
şuan için tek işimiz faiği köşeye sıkıştırmaktı, başarımızıda SPK nın bülteniyle göreceğiz...
Yorum
-
Yorum