MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anıl
    Katılımcı
    • 20 Kasım 2013
    • 96

SPK bülteni ayın 4 kadar yayınlamnmaz bence yayınlandığındada yatırımcıyı mağdur ettin nasıl ödeyeceksin derse faikte ödeyemem kasada parayı volta yatırdım ancak taksıtle öderim faizinide öderim taksit 12 ye bölün senet vereyim teklifini spk da madem paran yok taksitle öde ödediğinde sermaye artırımını yap diyecek belkide

Yorum

• anıl
      Katılımcı
      • 20 Kasım 2013
      • 96

zaten 12 - 13 madde onayını ticaret sicil gaz yapıldı geriye 11 madde kaldı onuda taksitle yaparmı yapar spk bu valllah kimin yanında anlamıyorum

Yorum

• anıl
        Katılımcı
        • 20 Kasım 2013
        • 96

belkide 12-13 madde geçti sadece bu maddeleri onay verin bu maddelerden ödeme yapayım ayrılanları dersede şaşırmayalım sermaye artırım istemiyorum vazgeçtik diyebilir

Yorum

• anıl
          Katılımcı
          • 20 Kasım 2013
          • 96

Andiç bi ara iteledim flan dyordu ses seda kayboldu aldimi yoksa oparasinida sesi çikmiyor

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Patronun canınımı yakmış andıç

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

sabah verilen telefonları aradım başka bir yere yönlendirdiler görüştüğüm bayan faks numarası vererek buraya yazılı ve imzalı gönderilmesi gerketiğini belirtti ben de şimdi yazdım ve fakslıyorum .. ayrıca verilen faks 292 90 00 bilginize.. tabi bunun yanında ersin arkadaşın yazdığı yerlere faks çekeceğim yazımı...

kendi kişisel bilgisayarımdan veri aktarımı yapamadığım için buraya kopyalayamadım ancak fırsat bulursam yazdığım yazıyı buraya da yazacağım...

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

0312 292 9000, 2196781 ve 03122928323 e faksladım diger numara 03122928354 çaldı çaldı açan ya da sinyal veren olmadı diğer üç numaranın gönderim raporlarını aldım.. bilginize arkadaşlar..

haksızlığa karşı en azından iki satır yazı yazıp göndermeden kimse şöyle böyle oldu demesin bence... hani sözümona mardin gibi tiplerin de yaptığı bu ... çok merak ediyorum 750 bin lotu ne zaman alacak????

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  belkide 12-13 madde geçti sadece bu maddeleri onay verin bu maddelerden ödeme yapayım ayrılanları dersede şaşırmayalım sermaye artırım istemiyorum vazgeçtik diyebilir
                  ya öyle saçma şey olur mu arkadaşım.. ha tamam yaptığı işlerin hangisi doğru ki diyebilirsin de bizim gidip şerh düşüp ayrılma hakkı talep etmemiz bedellinin ön şartıydı... spk salak mı buna izin verir mi sanıyorsunuz ... sonra ben gidip dava etmem mi MANİPÜLASONUNUN KRALINI YAPTILAR DİYE!!!

Yorum

• eagle
                    Seyirci Üye
                    • 28 Eylül 2013
                    • 68

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Andiç bi ara iteledim flan dyordu ses seda kayboldu aldimi yoksa oparasinida sesi çikmiyor
                    Bende bir ara takıldım andıç ın peşine iteledik falan ama olmadı bu ara siz iteledinizmi?

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Pazarcı kardeş, topiğinizin yeni üyesi hayırlı ugurlu olsun

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Biz dede var bir tane , oda bizi çok sever, biz de onu!!!

Durmadan kulağını çınlatıyoruz

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bayansa , allah kocasına sabır versin

Hiç durmadan, öldük bittik edebiyatını ancak bu işi görev edinmiş biri yapar

Aman dikkat edin!!!!

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Allah komşu köye sabır versin,, Patroncuktan medet umup OGK katılmayanlarla MEMSA yı aydınlatmayamı yoksa bilgi kirliliği içinde kaybolmayamı çalışıyorlar

Dikkat bence....

şuan için tek işimiz faiği köşeye sıkıştırmaktı, başarımızıda SPK nın bülteniyle göreceğiz...

Yorum

• anıl
                              Katılımcı
                              • 20 Kasım 2013
                              • 96

Spk bülteninde yatirimcilarin parasini ödede taksitlemi ödicen senetlemi öde neyle ödersen öde dye karar çikarsa yandik o zaman biteriz insallah takside dökmezler senet sepetle ugarasamayiz bu adamlarla

Yorum

• YALNIZ EFE
                                Çalışkan
                                • 20 Ağustos 2011
                                • 467

Yorum

Working...
                                X

Debug Information